Reiseforslag

Mauritius: One&Only Le Saint German

Luksus og idyll i Det indiske hav. Konseptet One&Only har luksusresorter flere steder i verden, og vår favoritt er Le Saint Geran på Mauritius.

The Tuscan Route – utforsk Toscana med stil

Dette reiseforslaget tar dere med til tre nøye utvalgte steder i regionen som rommer essensen av Toscana. Og prikken over i-en er at dere kjører fra sted til sted i en klassisk veteransportsbil.

700 000 heures – Japan

Opplev det ekte og autentiske Japan med en eksklusiv og unik vri. Thierry Teyssier viser deg Japan på sin måte, med et ekstra fokus på matkultur.

Fascinerende Galapagos

Opplevelsesferie i fotsporene til Charles Darwin og Thor Heyerdahl. Reiseforslaget inkluderer Quito, Mashpi Lodge og 7-dagers cruise med MV Origin på Galapagos.

Best of Peru & Machu Picchu

Unik opplevelsesferie i Peru med Belmond Journeys. Utforsk inkaenes rike med eksklusive togreiser og ikoniske hoteller.

Eksklusiv cruise- og storbyferie i Australia

Kysten av Western Australia byr på storslått og urørt natur, ulik noe annet sted i verden. I dette reiseforslaget har vi kombinert et eksklusivt 10-dagers cruise på vestkysten med noen dager hver i Perth, Broome og Darwin.

Maldivene: Velaa Private Island

Usjenert luksus i paradis. Velaa Private Island er en praktfull privateid øy med alle fasiliteter og eget golfakademi.

New Zealand in style

Opplev New Zealand på en skreddersydd reise der både opplevelsene og innkvarteringen er plukket fra aller øverste hylle.

Det aller beste av Australia

Dette reiseforslaget består av noen av de flotteste og mest eksklusive resortene i Australia. Noen av de kan konkurrere med de beste i verden når det kommer til standard og beliggenhet

Luksus i Australia

Dette er reisen for deg som ønsker det aller beste, både når det kommer til opplevelser og overnattingssteder. Bo på noen av Australias mest unike hotell, inkludert Longitude 131 i Ayers Rock og Oceanview Eco Villas på Kangaroo Island.

Maldivene: Joali

Barbeint luksus på et av Maldivenes beste resorter. Øya har perfekt beliggenhet, fire restauranter og to barer.

Bali: Four Seasons

Four Seasons i Jimbaran og i Ubud er våre absolutte favorittresorter på Bali! Det er umulig å beskrive hvor vakkert det er, gjestfriheten, roen og den unike vennlige servicen på Four Seasons i Jimbaran og i Ubud. Det må oppleves!

Indokina – Laos og Kambodsja

Dette er den optimale turen for å oppleve Indokina! Du får et inngående møte med kultur, natur, mat og mennesker, og alt er lagt til rette for at det skjer på en mest mulig behagelig måte hvor tiden brukes til opplevelser og ikke i kø.

Kokomo Private Island, Fiji

Eksklusiv ferie i et ekte sydhavsparadis. Her er det varierte og spennende aktiviteter til lands og til vanns, men også perfekt for late dager i avslappende og usjenerte omgivelser.

Lidenskapelige Argentina

Buenos Aires, Iguazu, Mendoza, tango, vin og mye mer! På den turen får du det beste av Argentina, fra metropolen Buenos Aires via regnskogen til vindistriktet i høylandet mot grensen til Chile.

Opplev Mallorca på vår måte 

På denne helgeturen får du se en ny side av Mallorca. Det ærverdige fortet Cap Rocat er bygget om til et unikt hotell med alle fasiliteter og øyas beste restaurant.

Legendariske Gleneagles 

I det skotske høylandet er det duket for golf, spa og en rekke andre spennende aktiviteter i fasjonable og idylliske omgivelser. 

En glamorøs weekend i Alpene

Unn deg en weekend med spa, luksus, Michelin-restauranter og vidunderlige naturopplevelser. Dette er rekreasjon i verdensklasse.

North Island og Six Senses Zil Pasyon

Opplev det beste av Seychellene på én reise: den sagnomsuste private øya North Island og lekre Six Senses Zil Pasyon!

Åtte dager du aldri glemmer

Etter en ikonisk start på Raffles i Singapore venter det tropiske paradiset Bawah Reserve.

Drømmereise til Fransk Polynesia

Opplev Tahiti, Bora Bora og sagnomsuste The Brando!

I flere tusen år har sol og måne, planeter og stjerner ledet oppdagere til paradisøyene i Fransk Polynesia. I dag ankommer globetrottere med privatfly, speedbåt eller katamaran, men hjertene deres slår like heftig i møtet med Stillehavets perle som det må ha gjort for fortidens sjøfarere.