Reiseforslag

Indokina – Laos og Kambodsja

Dette er den optimale turen for å oppleve Indokina! Du får et inngående møte med kultur, natur, mat og mennesker, og alt er lagt til rette for at det skjer på en mest mulig behagelig måte hvor tiden brukes til opplevelser og ikke i kø.

Kokomo Private Island, Fiji

Eksklusiv ferie i et ekte sydhavsparadis. Her er det varierte og spennende aktiviteter til lands og til vanns, men også perfekt for late dager i avslappende og usjenerte omgivelser.

Lidenskapelige Argentina

Buenos Aires, Iguazu, Mendoza, tango, vin og mye mer! På den turen får du det beste av Argentina, fra metropolen Buenos Aires via regnskogen til vindistriktet i høylandet mot grensen til Chile.

Opplev Mallorca på vår måte 

På denne helgeturen får du se en ny side av Mallorca. Det ærverdige fortet Cap Rocat er bygget om til et unikt hotell med alle fasiliteter og øyas beste restaurant.

Legendariske Gleneagles 

I det skotske høylandet er det duket for golf, spa og en rekke andre spennende aktiviteter i fasjonable og idylliske omgivelser. 

En glamorøs weekend i Alpene

Unn deg en weekend med spa, luksus, Michelin-restauranter og vidunderlige naturopplevelser. Dette er rekreasjon i verdensklasse.

Nyhet: Unikt pop-up-hotell

Den franske event-guruen Thierry Teyssiers eksklusive konsept lar deg oppleve nye steder og kulturer hvert halvår. Neste stopp er det nordlige Brasil.

North Island og Six Senses Zil Pasyon

Opplev det beste av Seychellene på én reise: den sagnomsuste private øya North Island og lekre Six Senses Zil Pasyon!

Åtte dager du aldri glemmer

Etter en ikonisk start på Raffles i Singapore venter det tropiske paradiset Bawah Reserve.

Drømmereise til Fransk Polynesia

Opplev Tahiti, Bora Bora og sagnomsuste The Brando!

I flere tusen år har sol og måne, planeter og stjerner ledet oppdagere til paradisøyene i Fransk Polynesia. I dag ankommer globetrottere med privatfly, speedbåt eller katamaran, men hjertene deres slår like heftig i møtet med Stillehavets perle som det må ha gjort for fortidens sjøfarere.