Fascinerende Galapagos

Fascinerende Galapagos

 Galapagos, Quito, Guayaquil

 16 dager

 Avreise hele året

 Fra kr. 132 900 per person

Fra Oslo flyr dere via Amsterdam til Quito, hovedstaden i Ecuador. Byen som ble grunnlagt på 1500-tallet av spanjolene ligger hele 2800 meter over havet – høyere enn Galdhøpiggen.

Innkvartering de neste dagene i Quito er på Casa Gangotena, et klassisk 5-stjerners boutique-hotell. Vi anbefaler spasertur i gamlebyen og en tur med taubanen Teleferico, med spektakulær utsikt over det vulkanske landskapet fra 4000 meters høyde.

Mashpi Lodge er et helt unikt resort i regnskogen i Ecuador.
Foto: Michael Kleinberg

En kort kjøretur nordvestover fra Quito ligger Mashpi Lodge. Dette resortet ligger betydelig lavere og naturlandskapet er som å komme til en helt annen verden. Lodge-hotellet er blant National Geographics “Unique Lodges of the World”, omgitt av regnskog og et stort antall spennende aktiviteter tilgjengelig. Oppdag det eventyraktige landskapet til fots, fra tradisjonell taubane, eller test “Sky Bike”, en hybrid mellom sykkel og taubane.

Tilbake i Quito bor dere en natt til på Casa Gangotena før flyturen til Galapagos.

Luksuriøs innkvartering på skipet MV Origin. Her fra soldekket.

Den neste uken bor dere på skipet MV Origin og utforsker Galapagos. Skuta har kun 10 lugarer med plass til totalt 20 gjester. Den har stort og komfortabelt soldekk, jacuzzi og kjøkken i regi av velrenommerte Relais & Chateaux.

Dagene begynner tidlig med et tilrettelagt og gjennomtenkt program. I starten av turen får man utdelt våtdrakt og snorkleutstyr, og de fleste dagene blir det opptil flere anledninger til å ta det i bruk. For mange er det turens absolutte høydepunkt å snorkle omgitt av haier, havskilpadder, lekne sjøløver, rokker og pingviner. Det er også dykkerutstyr tilgjengelig til sertifiserte dykkere.

På øyene som besøkes underveis kan dere bli med på korte, guidede fotturer for å lære mer om den unike floraen og faunaen, som etter Charles Darwins besøk på 1830-tallet skulle danne hele grunnlaget for moderne vitenskaps forståelse av artenes opprinnelse gjennom evolusjon.

Det unike dyrelivet på Galapagos sto sentralt da Charles Darwin utfordret teorien om intelligent design til fordel for evolusjon som artenes opprinnelse.

Etter en uke om bord på MV Origin går ferden til storbyen Guayaquil på fastlandet. Her bor dere på Hotel del Parque, et 5-stjerners hotell i en renovert historisk bygning like ved Parque Historico. Den tilhørende restauranten Casa Julian er regnet som en av de aller beste i Guayaquil.

Reisen kan utvides og kombineres med flere destinasjoner.

Pris

  • Fra kr 132 900 per person, Economy Class
  • Fra kr 162 900 per person, Business Class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

  • Flyreisen t/r Ecuador
  • Innenriksfly t/r Quito-Galapagos
  • 3 netter på Casa Gangotena, Quito
  • 3 netter på Mashpi Lodge, Quito
  • 1 natt på Hotel del Parque, Guayaquil
  • 7 netter om bord på MV Origin
  • Frokost, lunsj og middag er inkludert hver dag, med unntak av middager på Casa Gangotena.
  • Sightseeing og utflukter med engelskspråklig guide.

Kontakt oss for flere detaljer

Ring 23 65 44 50 eller send en e-post til [email protected]
Du kan også fylle ut skjemaet under, så kontakter vi deg.

Kontaktskjema
Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere reiseforslag