Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Fascinerende Galapagos

Fascinerende Galapagos


16 dager

Avreise hele året

Galapagos, Quito, Guayaquil

Fra 209 900,- per person

Dra på opplevelsesferie i fotsporene til Charles Darwin og Thor Heyerdahl! Denne reisen inkluderer en ukes cruise på Galapagos med skipet Origin, Theory eller Evolve, samt noen dager i Quito, Guayaquil og på Mashpi Lodge, som er et helt unikt resort i regnskogen i Ecuador.

Fra Oslo flyr dere via Amsterdam til Quito, hovedstaden i Ecuador. Byen som ble grunnlagt på 1500-tallet av spanjolene ligger hele 2800 meter over havet – høyere enn Galdhøpiggen.

Innkvartering de neste dagene i Quito er på Casa Gangotena, et klassisk 5-stjerners boutique-hotell. Vi anbefaler spasertur i gamlebyen og en tur med taubanen Teleferico, med spektakulær utsikt over det vulkanske landskapet fra 4000 meters høyde.

Mashpi Lodge
Mashpi Lodge er et helt unikt resort i regnskogen i Ecuador.
Foto: Michael Kleinberg

En kort kjøretur nordvestover fra Quito ligger Mashpi Lodge. Dette resortet ligger betydelig lavere og naturlandskapet er som å komme til en helt annen verden. Lodge-hotellet er blant National Geographics “Unique Lodges of the World”, omgitt av regnskog og et stort antall spennende aktiviteter tilgjengelig. Oppdag det eventyraktige landskapet til fots, fra tradisjonell taubane, eller test “Sky Bike”, en hybrid mellom sykkel og taubane.

Tilbake i Quito bor dere en natt til på Casa Gangotena før flyturen til Galapagos.

Soldekket på MV Origin.
Luksuriøs innkvartering på skipet Origin. Her fra soldekket.

Den neste uken bor dere på skipet Origin, Theory eller Evolve (skipene er identiske) og utforsker Galapagos. Skipet har kun 10 lugarer med plass til totalt 20 gjester. Den har stort og komfortabelt soldekk, jacuzzi og kjøkken i regi av velrenommerte Relais & Chateaux.

Dagene begynner tidlig med et tilrettelagt og gjennomtenkt program. I starten av turen får man utdelt våtdrakt og snorkleutstyr, og de fleste dagene blir det opptil flere anledninger til å ta det i bruk. For mange er det turens absolutte høydepunkt å snorkle omgitt av haier, havskilpadder, lekne sjøløver, rokker og pingviner. Det er også dykkerutstyr tilgjengelig til sertifiserte dykkere.

På øyene som besøkes underveis kan dere bli med på korte, guidede fotturer for å lære mer om den unike floraen og faunaen, som etter Charles Darwins besøk på 1830-tallet skulle danne hele grunnlaget for moderne vitenskaps forståelse av artenes opprinnelse gjennom evolusjon.

Galapagos.
Det unike dyrelivet på Galapagos sto sentralt da Charles Darwin utfordret teorien om intelligent design til fordel for evolusjon som artenes opprinnelse.

Etter en uke om bord på Origin, Theory eller Evolve går ferden til storbyen Guayaquil på fastlandet. Her bor dere på Hotel del Parque, et 5-stjerners hotell i en renovert historisk bygning like ved Parque Historico. Den tilhørende restauranten Casa Julian er regnet som en av de aller beste i Guayaquil.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 209 900,- per person, Economy Class
  • Fra kr 242 900,- per person, Business Class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

  • Flyreisen t/r Ecuador
  • Innenriksfly t/r Quito-Galapagos
  • 3 netter på Casa Gangotena, Quito
  • 3 netter på Mashpi Lodge, Quito
  • 1 natt på Hotel del Parque, Guayaquil
  • 7 netter om bord på Origin, Theory eller Evolve (skipene er like)
  • Frokost, lunsj og middag er inkludert hver dag, med unntak av middager på Casa Gangotena.
  • Sightseeing og utflukter med engelskspråklig guide.

Reisen kan utvides og kombineres med flere destinasjoner.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Australia, New Zealand

Reiser til Australia og New Zealand

5-100 dager

Fra 20 000,-

Sør-Afrika, Zimbabwe

Safari in style – Sør-Afrika og Zimbabwe

13 dager

Fra 243 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo