Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Om Private Travel Lab


Private Travel Lab er et spesialbyrå for deg som ønsker en reise utenom det vanlige. Enten ønsket er den helt spesielle destinasjonen, opplevelsen, anledningen eller aktiviteten så kan vi imøtekomme ditt ønske.

Hele verden er vårt arbeidsfelt, og vi kjenner til de skjulte perlene du ikke visste fantes. Vi vet hvilket rom som har den beste utsikten, hvilke stier som er verdt å følge. Om du ønsker barfotluksus og “back to basic”, eller om reisen skal by på gullkantede krystallglass og glitrende opplevelser så har vi en reise som gir deg hva du ønsker.

Privat game drive i Sabi Sand i Sør-Afrika.
Privat game drive i Sabi Sand i Sør-Afrika.
Foto: Singita

Som spesialister på eksklusive reiser og opplevelser er vi med i Serandipians by Traveller Made, et verdensomspennende nettverk for leverandører og tilretteleggere av de mest unike reiseopplevelser. Sammen med våre partnere i Serandipians kan vi åpne lukkede dører og tilby våre kunder helt spesielle kundefordeler som gratis oppgradering av rom, velkomsthilsen, late-checkout, VIP-status osv.

My tastes are simple; I am easily satisfied with the best.

WINSTON S. CHURCHILL

Private Travel Lab tilhører Australiareiser-Gruppen. Selskapet er registrert i Reisegarantifondet og følger norsk pakkereiselovgivning.

Våre øvrige brands er:

Våre kontorer ligger midt i Oslo sentrum, bare et steinkast fra Stortinget og Promenaden, Oslos eksklusive shoppingstrøk. Her har vi hyggelige kontorer og møterom hvor vi gjerne presenterer våre reiseforslag for deg. Men for mange av våre kunder er hverdagen travel og det kan være vanskelig å finne tid til å komme til oss. Derfor tilbyr vi også å komme til kunden på kontoret eller hjemme. Vi er selvfølgelig også tilgjengelig på telefon og e-post. Din diskresjon er viktig for oss, og det er en selvfølge at alle forespørsler og reiser behandles konfidensielt.

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo