Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

New Zealand in style

Foto: Destination Queenstown

New Zealand in style


17 dager

Avreise hele året

Waiheke Island, Rotorua, Napier, Wellington, Christchurch, Queenstown, Milford Sound

Fra 187 900,- per person

Opplev New Zealand på en skreddersydd reise der både opplevelsene og innkvarteringen er plukket fra aller øverste hylle.

Betydningen av begrepet luksusferie har endret seg merkbart. Der assosiasjonene tidligere hadde en snever horisont med fokus på store, ærverdige femstjerners hoteller i bysentrum, består den nye luksusen stadig oftere av mer intime resorter. I naturskjønne omgivelser hvor stivpyntede kelnere og hovmestere er byttet ut med uformell, personlig service i en avslappende atmosfære.

I dette reiseforslaget har vi kombinert de beste overnattingsstedene med de mest attraktive utfluktene, men også sørget for valgfrihet underveis med tanke på de reisendes individuelle preferanser.

Emirates Airlines, Business Class.
Business Class på Emirates.

På Oslo Lufthavn tar dere plass på businessklasse ombord på en av Emirates’ moderne langdistansefly. Videre innenriksflyvninger er med Air New Zealand på økonomiklasse.

Waiheke Island

Etter ankomst tidlig om morgenen lokal tid i Auckland er neste destinasjon Waiheke Island like utenfor kysten. Her sjekker dere inn på luksusresorten Delamore Lodge. Ferje til og fra øya er inkludert i prisen, men vil man ankomme i stil er det mulig å oppgradere til helikoptertransport fra Auckland. Delamore Lodge er en perle av et resort, bygget ved en klippe med imponerende utsikt over Owahanake Bay. Resortet har førsteklasses fasiliteter, service, deilig mat og spa. Resortet er inspirert av både Middelhavet og kulturen i New Zealand, og i tillegg har de stort fokus på bevaring og beskyttelse av miljøet og det lokale plante- og dyrelivet.

Waiheke Island.
Tilbring noen dager på idylliske Waiheke Island.
Foto: sardinelly – stock.adobe.com

Rotorua

Etter to netter på idylliske Waiheke tar dere ferge tilbake til Auckland hvor dere henter leiebil, en nyere modell av typen Hyundai Tuscon eller tilsvarende. Velg mellom to alternative ruter videre til Rotorua, den raskeste på tre timer eller den naturskjønne på fire timer. Rotorua byr på varierte aktiviteter ute i naturen. Fra fottur, kano, kajakk og fisking, til mer actionfylte opplevelser som rafting, strikkhopping og fallskjermhopping. Det finnes også spa og golfbane her. Innkvarteringen er dessuten en opplevelse i seg selv. Treetops Lodge er små luksushytter i denne 800 år gamle skogen, bygget og drevet etter metoder som verken er til skade for flora eller fauna.

Utforsk den spennende naturen i Rotorua, som denne geysiren.
Utforsk den spennende naturen i Rotorua, som denne geysiren.

Napier

En firetimers kjøretur sørover tar dere til Napier på østkysten av Nordøya. Ta inn på idylliske Farm Cape Kidnappers the Lodge, hvor dere blir i to netter. Med kun 22 rom står personlig service og topp komfort i fokus for dette konseptet. Det er både spa og golfbane tilknyttet resorten, og gourmetmiddag er inkludert i prisen.

Wellington

Neste stopp på ferden er hovedstaden Wellington, en severdig by rik på kultur og bygget rundt en naturlig havn på sørenden av Nordøya. Ved siden av alt man kan se og gjøre i Wellingtons kompakte bykjerne, kan en tur på museer, dyrehagen og botanisk hage anbefales. To overnattinger med høy standard på InterContinental, som har perfekt beliggenhet i tilknytning til Wellington Harbour.

French Farm Bay på Banks Peninsula.
Finn roen på Banks Peninsula utenfor Christchurch.

Christchurch

Etter oppholdet i Wellington leverer dere leiebilen tilbake og flyr til Christchurch på Sørøya. I landlige omgivelser på Banks Peninsula like utenfor byen tar dere inn på Annandale, en privat kysteiendom med fire luksusvillaer. Dere disponerer en av de fire villaene på egenhånd, hvor privatliv, en fantastisk utsikt over det glitrende Stillehavet og frisk luft er garantert. Lokale, ferske råvarer utgjør de fantastiske måltidene, og dere kan velge mellom å få maten ferdig levert hjem til deres egen villa, eller få en personlig kokk på besøk.

Queenstown

Intet besøk på Sørøya er komplett uten et opphold i Queenstown. Hit valfarter folk fra hele verden for å boltre seg i spennende utendørsaktiviteter. Her kan man dyrke sin interesse for alle typer ekstremsport. Naturligvis finnes det også et bredt spekter av aktiviteter som ikke pusher adrenalinnivået til det ytterste; utforsk området i eget tempo til fots, på sykkel, i kano heller på hesteryggen. Eller nyt en avslappende dag med fisking etter storørret, på spa eller på golfbanen. Med fire netter er det rikelig med tid til å ta for seg av alt denne pulserende byen har å by på. Dere bor på Azur Lodge, som ligger ca. 5 minutters biltur fra sentrum av Queenstown. Fra lodgen har dere fantastisk utsikt over Lake Wakatipu og fjellene rundt. Med bare ni villaer er dette et eksklusivt og privat sted som føltes langt fra alt og alle – men som likevel ligger sentralt.

Milford Sound.
Inkludert i prisen er fly og cruise til Milford Sound.
Foto: Chris Sisarich

Flytur og cruise i Milford Sound

Besøket i Queenstown inkluderer en spennende dagsutflukt til naturskjønne Milford Sound, et dramatisk landskap av fjord og fjell. Dere blir plukket opp på hotellet og blir deretter med ombord på et småfly som gir en helt unik utsikt over området på vei ut mot kysten. Etter landing følger piloten reisefølget gjennom en kort “bushwalk” til havnen, hvor dere reiser tilbake igjen med en moderne katamaran og ser fjordlandskapet fra dekk. Turen blir ekstra givende når man har fløyet inn over det samme landskapet med fugleperspektiv i forkant.

Etter 15 vidunderlige dager med det aller beste av New Zealand flyr dere fra Queenstown tilbake til Auckland, og deretter hjem til Norge via Dubai.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

 • Fra kr 187 900,- per person i Business Class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Auckland t/r i Business Class med Emirates
 • Innenlandsfly i økonomiklasse Wellington-Christchurch-Queenstown-Auckland med Air New Zealand
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • Transfer Auckland Airport – Waiheke Island t/r
 • 2 netter på Delamore Lodge på Waiheke Island. Frokost inkludert.
 • Leiebil i 9 dager mellom Auckland-Wellington
 • 2 netter på Treetops Lodge and Estate i Rotorua. Frokost inkludert.
 • 2 netter på The Farm at Cape Kidnappers utenfor Napier. Frokost og middag inkludert.
 • 2 netter på Intercontinental Wellington. Frokost inkludert.
 • 3 netter på Annandale utenfor Christchurch. Frokost og middag inkludert.
 • 4 netter på Azur Lodge i Queenstown. Frokost inkludert.
 • Dagstur til Milford Sound inkl. fly og cruise
 • All transfer mellom hotell og flyplass i New Zealand

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Australia, New Zealand

Reiser til Australia og New Zealand

5-100 dager

Fra 20 000,-

Bali

Solferie på Bali

8 dager

Fra 27 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo