Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

North Island og Six Senses Zil Pasyon

North Island og Six Senses Zil Pasyon


8 dager

Avreise hele året

Seychellene

Fra 300 000,- per person

Opplev det beste av Seychellene på én reise: den sagnomsuste private øya North Island og lekre Six Senses Zil Pasyon.

Kanskje skal dere feire et kjærlighetsjubileum? Kanskje trenger dere å komme bort litt etter en periode med mye jobb? Kanskje er det bare på tide å overraske din kjære med en uke i paradis? Denne reisen til Seychellene topper det meste du har vært med på – eller drømt om!

Naturen har vært sjenerøs mot disse 115 øyene i Det indiske hav, oppkalt etter Kong Ludvig XVs finansminister, monsieur Séchelles. Øygruppen befinner seg snaue 200 mil nordøst for Madagaskar, og dere flyr komfortabelt i Business Class til hovedstaden Mahé med Emirates fra Oslo via Dubai.

Hvem vil vel ikke våkne til denne utsikten?
Hvem vil vel ikke våkne til denne utsikten?

Six Senses

Vel fremme i Mahé venter et privat helikopter som tar dere videre til øya Félicité og det lekre resortet Six Senses Zil Pasyon. Ved ankomst er det kun ett ord som dekker det første møtet: Wow!

De drøye 30 villaene ligger skjermet mellom granittformasjonene som er så typiske for flere av øyene på Seychellene. Fra terrassen på din Hideaway Pool Villa har du utsyn over hvite strender, turkist hav og vaiende palmer. Start gjerne dagen med frokost på din private terrasse før stranden og havet lokker deg til seg.

På Seychellene er korallrevene fremdeles levende og fargerike, og sammen med et overdådig maritimt liv, som spenner fra ørsmå tropiske fisk til hvalhaier, samt skipsvrak og undersjøiske granittskulpturer, gjør det havet her til en våt drøm for alle som elsker dykking og snorkling. Og skulle reisen til Seychellene være første gang du fester på deg svømmeføtter og spytter i dykkermasken, organiserer resortene kurs med kvalifiserte dykkeinstruktører.

Den kulinariske scenen på Seychellene er en eklektisk miks av kulturene som har kommet seilende over havet og formet livet her gjennom de seneste par hundre årene. Afrikanere, kinesere, franskmenn, engelskmenn og indere har brakt med seg smaker og kokekunst fra hjemlandet.
Six Senses Zil Pasyon har flere restauranter og barer, som serverer både tradisjonell seychellois mat og innovative menyer inspirert av lokalt og internasjonalt kjøkken.

Som på alle Six Senses sine resorter rundt i verden, satses det også her på lokalprodusert, økologisk mat og bærekraftig forbruk. Drikkevann kommer fra resortets eget renseanlegg; i glassflasker, siden plast er et klart no-no, mens stedets imponerende kjøkkenhage og en økologisk kyllingfarm bidrar til at råvarene blir så kortreiste som mulig.

Som alltid på Six Senses-resorts; økologisk og bærekraftig mat, gjerne fra egen produksjon.
Som alltid på Six Senses-resorts; økologisk og bærekraftig mat, gjerne fra egen produksjon.

North Island

Etter tre dager og tre netter på Félicité stiger dere igjen om bord i helikopteret. En kort tur unna venter et uforglemmelig opphold på en øy som er i ferd med å få legende-status. North Island er så mye mer enn en luksuriøs feriedestinasjon, det er en livsstil, sier de dedikerte driverne av denne frodige paradisøya. De har blant annet satt i gang et storstilt konserveringsprosjekt på øya, og ønsker å involvere gjestene i de mange forsøkene på å skru tilbake naturens biologiske klokke.

Dette er avslappet barfot-luksus tatt til nye høyder. Dog gjør den stive døgnprisen sitt til at opplevelsen kun er for de få utvalgte. Som Will & Kate, eller mer formelt; hertugen og hertuginnen av Cambridge, og George og Amal Clooney. Begge parene valgte å legge bryllupsreisen sin til North Island. Men den vakre naturen og unike stemningen på denne vel to kvadratkilometer lille øya kan få noen og enhver til å puste litt raskere, akkurat som når man er nyforelsket.

Hver av de elleve villaene har egen adkomst til hovedstranden som ligger som et hvitt fløyelsbånd langs nesten hele den ene langsiden av øya. Tidevannet har flyttet sand opp og ned strendene her i millioner av år. Vasket og slipt hvert sandkorn til hvitt pudder. Havstrømmene omrokerer stadig litt på sandmassene, så favorittstranden din ett år kan være borte neste gang du kommer. Men du finner garantert en ny.

Livet på North Island er langsomt. Fersk frukt og nypresset frokostkaffe på terrassen i din Beachfront Villa. En formiddags-hike rundt på øya. En lang, rolig svømmetur. Piknik på stranden eller en salat i restaurant Piazza – øyas samlingspunkt, bygget med gjennomtenkt minimalisme under et eldgammelt indisk mandeltre.

Den sagnomsuste øya North Island ankommes med helikopter.
Den sagnomsuste øya North Island ankommes med helikopter.

Solen synker tidlig i havet på disse kanter. På West Beach kan du se solnedgangen farge strand og hav i det vakreste pastell, før fløyelsnatten byr på candlelit dining til akkompagnement av bølgeskvulp. Eller en kreolsk smaksopplevelse i det historiske biblioteket som holder til i en original bygning av korallstein fra den gangen North Island var en kokosplantasje. Eller kanskje en spicy barbeque eller skalldyrsupé på din egen terrasse, tilberedt av en av resortets chéfs.

Mat, drikke (med unntak av Champagne og den øvre delen av vinlisten), vannsport og yoga er all inclusive. Og som velkomstgave får dere en 30 minutters spabehandling hver. En North Island Buggy står til disposisjon under hele oppholdet.

Mellom smaksopplevelsene, synsinntrykkene, de forfriskende badene og timer i sol og skygge, inviterer North Island deg til å ta del i sine konserveringsprosjekter. Til å få unik lærdom om det sårbare samspillet i naturen. For å verdsette, og for bedre å forstå hva som skal til for å bevare tropiske paradis som North Island for fremtidige generasjoner.

Når tre dager er omme, vil dere sannsynligvis ikke dra herfra, og selvsagt er det mulig å utvide oppholdet med flere dager, skulle det være ønskelig. Men hvis pliktene kaller hjemme, er tiden kommet for å si farvel, eller au revoir – på gjensyn – som det heter på disse kanter.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 300 000,- per person i Business Class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Oslo i Business Class.
  • 3 netter Six Senses Zil Pasyon i Hideway Pool Villa inkl. helpensjon
  • 3 netter North Island i Beachfront Villa med helpensjon.
  • Helikopter transfer mellom øyene.

Reisen kan utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Bali

Solferie på Bali

8 dager

Fra 27 500,-

Mauritius

Mauritius: One&Only Le Saint Geran

9 dager

Fra 58 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo