Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Romantisk luksusferie i California

Romantisk luksusferie i California


11 dager

Avreise hele året

San Francisco, Napa Valley, Carmel, Santa Barbara og Los Angeles.

Fra 229 900,- per person

Dette reiseforslaget er myntet på par som reiser sammen og vil oppleve det beste av California. Underveis blir det en herlig blanding av storby, kultur, natur, mat og vin.

Dere ankommer San Francisco og tilbringer de to neste dagene her. Overnatting på The St. Regis San Francisco, et luksushotell med perfekt beliggenhet i bydelen SoMA.

Golden Gate Bridge i San Francisco.
Golden Gate Bridge i San Francisco.

Den første dagen i San Francisco begynner med en guidet sightseeing til kjente landemerker og forskjellige bydeler. Etter lunsj fortsetter sightseeingen sjøveien, i en 84-fots seilbåt som har hevdet seg i America’s Cup de senere år. Ferden går forbi blant annet den beryktede fengselsøya Alcatraz og under Golden Gate Bridge.

Dagen etter er det vin og gourmetmat som er tema. På dagen blir det besøk på vingård og en romantisk pikniklunsj. På kvelden venter det et måltid på en av USAs aller beste restauranter – da selvfølgelig med tre Michelin-stjerner.

Så er det klart for en ekte roadtrip sørover langs kysten. Dere får leiebilen overlevert på hotellet – en kabriolet i kategorien luksusbil.

En ekte roadtrip hører med til den perfekte USA-ferien, for eksempel i en Ford Mustang.
En ekte roadtrip hører med til den perfekte USA-ferien, for eksempel i en Ford Mustang.

Gjør et stopp ved Moss Landing, hvor dere blir med på en hvalsafari. Det er flere sorter hval i farvannet utenfor California, inkludert den største av dem alle, blåhvalen. Etter en opplevelsesrik dag ankommer dere Post Ranch Inn. Et luksusresort i landlige omgivelser, med havutsikt som kan nytes fra jacuzzien.

Dag nummer to på Post Ranch Inn byr på nye naturopplevelser, fottur i fascinerende landskap og mer god mat.

Dere kjører leiebilen videre og neste stopp er Four Seasons Resort The Biltmore, som ligger i Santa Barbara. I idylliske Santa Ynez Valley blir det en guidet, romantisk tur på hesteryggen med pitstop for en smak av lokalprodusert vin.

Utforsk det vakre naturlandskapet i Big Sur-distriktet.
Utforsk det vakre naturlandskapet i Big Sur-distriktet.

Etter oppholdet i naturskjønne og avslappende omgivelser i Santa Barbara er Los Angeles neste destinasjon. Her avleveres leiebilen og overnatting skjer i Bel Air-distriktet i Beverly Hills. Om ønskelig blir dere med på en bytur som inkluderer shopping og besøk hjemme hos en kjent filmstjerne.

Dagen etter får dere se mer av Hollywood, men glem kø, trafikk og overfylte turistbusser. Dere tar sightseeingen fra lufta i en privat helikoptertur. Underveis lander piloten på et platå med praktfull utsikt over Malibu Beach og en bedre lunsj.

Gjør klart for et eksklusivt og glamorøst opphold i Hollywood.
Gjør klart for et eksklusivt og glamorøst opphold i Hollywood.
Foto: Ravi Vora

Turen er kommet til tiende og siste dag, og nå blir det en tur bak kulissene i Hollywood. Dere besøker noen av de største og mest kjente produsentene, hvor mange av de største filmene og seriene spilles inn. Et spennende innblikk i alt som foregår bak lerretet – fra skriving av manus til innspilling og spesialeffekter. Dagen kulminerer i en tur på rød løper på en filmpremiere, med påfølgende bankett sammen med både etablerte og kommende stjerner i underholdningsbransjen.

Reiseforslaget kan tilpasses og utvides. Ta kontakt for en hyggelig reiseprat, så skreddersyr vi et tilbud etter deres ønsker.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 229 900,- per person i Business Class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Oslo-San Francisco i business class
  • 2 netter på The St. Regis Hotel, San Francisco
  • 2 netter på Post Ranch Inn
  • 2 netter på Four Seasons The Biltmore, Santa Barbara
  • 2 netter på Hotel Bel Air, Dorchester Collection
  • Dagsutflukter og leiebil som beskrevet i programmet*.

*Mot et tillegg i prisen kan seilturen i San Francisco og studiobesøk hos Warner Bros gjennomføres eksklusivt uten andre deltakere.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Sri Lanka

Solferie på Sri Lankas sørkyst

8 dager

Fra 41 500,-

Fransk Polynesia

Tahiti & Tuamotu Islands – finn ditt sydhavsparadis

11 dager

Fra 113 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo