Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Opplevelsesreise i Brasil og Argentina

Foto: Nilmar Fernando

Opplevelsesreise i Brasil og Argentina


15 dager

Avreise hele året

Buenos Aires, Iguacú, Curitiba, Morretes, Ilha do Mel, Rio de Janeiro

Fra 63 900,- per person

Denne innholdsrike rundreisen tar dere med til livlige storbyer og skjulte perler utenfor allfarvei. På veien fra Buenos Aires til Rio de Janeiro får dere unike naturopplevelser og besøker både naturlige og menneskeskapte underverk.

Buenos Aires

Hvis lidenskap har et hjemland, så må det være Argentina. For det er lett å bli sjarmert av intensiteten i det argentinske folkelynne, enten det er snakk om fotball, tango eller politikk. Ved ankomst venter det en privatsjåfør på flyplassen som kjører dere til hotellet i den fasjonable bydelen Recoleta, kjent for historiske bygninger med overdådig arkitektur og kirkegården hvor Eva Perón er gravlagt.

I den argentinske hovedstaden er det inkludert en halvdags bysightseeing den første dagen, hvor man besøker blant annet Plaza de Mayo, Casa Rosada og Boca Juniors’ ikoniske hjemmebane La Bombonera. Under sightseeingen blir dere også bedre kjent med bydelene i sentrum, som har hvert sitt særpreg.

Intet besøk i Buenos Aires er komplett uten å ha sett et tangoshow, og den neste kvelden er det lagt inn kombinert middag og tangoshow med profesjonelle dansere. Danseshowet ser dere fra det samme bordet dere har spist middag, kun noen få meter fra scenen.

Foz do Iguacú

Fossefallene i Iguacú (Iguazú på spansk) er en av Sør-Amerikas største turistattraksjoner. Ikke noe annet sted på jorden passerer det like mange kubikkmeter vann i sekundet, og i tillegg sørger topografien rundt elven og fossene for at man kan se de enorme vannmassene fra orkesterplass. Husk minnekort og kamera om du har, men man tar fantastiske bilder selv med et ordinært mobilkamera.

Elven utgjør også grensen mellom Argentina og Brasil. Perspektivet man får er ganske forskjellig, så det anbefales å besøke begge sidene. På den argentinske siden er det et større nettverk av gangveier, og man kan bli med på forskjellige utflukter både i båt på elven og med firehjulstrekker i den tropiske skogen som omkranser området.

Dere bor på luksushotellet Cataratas Belmond, som ligger midt i smørøyet på brasiliansk side.

Morretes

Dere ankommer Curitiba på kvelden og sjekker inn på hotellet. Neste morgen tar dere tog videre til Morretes. Togturen på tre timer er en attraksjon i seg selv med fantastisk utsikt over den skogkledde fjellkjeden. En guide med bil møter dere på togstasjonen i Morretes og tar dere med på en rundtur i og rundt byen.

Morretes er en fascinerende småby med en rik historie og bygninger fra kolonitiden. Med kort vei til havet finnes det mange spennende sjømatrestauranter her. Prøv også den lokale signaturretten Barreado, som er en smakfull biffstuing basert på råvarer fra regionen.

Ilha do Mel

Fra Morretes blir dere kjørt videre med privat transfer til kystbyen Pontal do Sul, hvor dere tar rutebåt ut til Ilha do Mel. Oversatt til norsk; honningøya. Her er det ingen biler, perfekte strender og flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Regionen er verdensarvlistet av UNESCO og mesteparten av øya er vernet for å ta vare på økosystemet. For historieinteresserte anbefales en tur til festningen på øyas østside. Den ble ferdigstilt i 1770 for å beskytte de portugisiske bosetterne mot angrep fra spanske rivaler.

Fra den naturskjønne honningøya reiser dere samme vei tilbake til Curitaba og flyr videre til Rio de Janeiro.

Rio de Janeiro

Det er lagt inn tre overnattinger og to hele dager i den livlige storbyen. Den første dagen er satt av til en rundtur med kombinert privatsjåfør/guide. Underveis tar dere trikk opp til Corcovado hvor den ikoniske 40 meter høye Jesus-statuen sprer sine armer med utsikt over Rio. Det blir også tur med gondol opp til den såkalte “Sukkertoppen” med en spektakulær panoramautsikt over byen.

Dere bor ved Ipanema Beach, nabostranden til ikoniske Copacabana. Ipanema er kjent for sine mange gallerier og kulturelle innslag i bybildet. Aktiviteten på stranden er akkurat det man forbinder med Brasil, lekne og smilende mennesker som nyter livet med bading, rytmisk musikk og ballspill. Blant fotball- og volleyballspillerne på stranden vil man se både glade amatører og ballkunstnere. Og kanskje den neste Neymar eller Pelé?

På reisens siste hele dag er det ikke lagt opp til noe mer enn å bare nyte alt Rio har å by på. For en idyllisk og avslappende start på dagen kan Parque Lage anbefales til frokost. Her er man litt utenfor hovedstrømmen av turister, omgitt av frodige hager og historiske bygninger med fascinerende arkitektur. Om dere vil ha autentisk brasiliansk mat til lunsj, finnes det mange gode alternativer i bydelen Santa Teresa.

Dere flyr hjem via Amsterdam, men reisen kan både utvides og tilpasses hvis ønskelig.

Bilder


Reisefakta


Kart

Høydepunkter

 • Tango og storbyliv i Buenos Aires
 • Nasjonalparken Foz do Iguacú
 • Gastronomi og historie i Morretes
 • Unike naturopplevelser på Ilha do Mel
 • Copacabana, Jesus-statuen med mer i Rio de Janeiro

Pris

 • Fra kr 63 900,- per person i Economy Class
 • Pris i Business Class på forespørsel.

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly i økonomiklasse Oslo – Buenos Aires – Iguacú – Curitiba – Rio de Janeiro – Oslo
 • Alle transfer fra ankomst til avreise med engelsktalende sjåfør
 • 3 netter på hotell i Buenos Aires
 • 2 netter på Cataratas Belmond i Iguacú
 • 1 natt på hotell i Curitiba
 • 1 natt på hotell i Morretes
 • 2 netter på hotell på Ilha do Mel
 • 3 netter på hotell i Rio de Janeiro
 • Frokost på alle hoteller
 • Bysightseeing Buenos Aires
 • Middag og tangoshow Buenos Aires
 • Utflukt, transport og inngangsbillett Iguacú
 • Tog fra Curitiba til Morretes
 • Guidet rundtur i Morretes
 • Guidet rundtur i Rio de Janeiro, inkl. Sukkertoppen og Corcovado

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Aktiviteter som ikke er inkludert
 • Tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides med flere destinasjoner.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Sør-Afrika

Det aller beste av Sør-Afrika

12 dager

Fra 167 500,-

Australia, New Zealand

Reiser til Australia og New Zealand

5-100 dager

Fra 20 000,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo