Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Drømmecruiset Dreams of Tahiti

.

Hjem > Reiseforslag > Cruise > Drømmecruiset Dreams of Tahiti

Windstar Cruises

Drømmecruiset Dreams of Tahiti

Dreams of Tahiti - Windstar Cruises.

Trykk på kartet for å forstørre.

Skip

Star Breeze

Avreisested

Papeete

Ankomststed

Papeete

Varighet

9 dager (kun cruise)

Datoer

Avreise på utvalgte datoer hele året.

Pris

Fra kr 89 500 per person når to reiser sammen.

Dette er cruiset du kommer til å snakke om resten av livet. Om bord på elegante Star Breeze vil du raskt oppdage at dette er den perfekte måten å utforske Tahitis paradisøyer på.

Etter avreise fra Papeete besøker dere den ene legendariske øya etter den andre. Skipet ankrer opp over natten ved de fleste øyene slik at dere får god tid til å snorkle i de krystallklare lagunene, utforske frodige regnskoger og oppleve den fascinerende polynesiske kulturen.

Høydepunkter

 • Bora Bora
 • Moorea
 • Huahine
 • Raiatea
 • Tahaa

Seilingsplan

Tahiti er hovedøya i Fransk Polynesia og her ligger også hovedstaden Papeete. Dette er landets politiske og økonomiske sentrum, og byen strekker seg langs hele den vakre havnen og opp i fjellsiden både nord og vestover.

Papeete har et flott marked hvor man kan handle frukt og grønnsaker, samt andre varer som dansekostymer, vevde hatter, vesker og flotte halssmykker av skjell. Tahiti er eldorado for alle former for aktiviteter til lands og til vanns. Både golf, tennis, dykking, snorkling, sportsfiske og båttur er blant de mange aktivitetene dere kan være med på.

Returner tilbake til skipet til middag. Etter middag setter dere kurs mot den første destinasjonen: Moorea

Dere våkner opp på vakre Moorea, en magisk og irrgrønn sydhavsøy. Mange hevder at dette er det vakreste stedet på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk øy, med høye fjell, frodige ananas åkre, flotte strender og små landsbyer.

Mulighetene er mange denne dagen. Benytt anledningen til å pusse på fotokunnskapene ved å bli med på en øyrundtur med en profesjonell fotograf. Få flyreisen ut av beina på en 6 kilometers gåtur langs «Three Coconut Trail». Se delfiner i sitt naturlige element. Eller du kan svømme, snorkle eller padle kajakk fra Star Breeze som ligger ankret opp i det krystallklare vannet.

Denne magiske øya kommer til å trollbinde deg, akkurat som den har gjort med tilreisende i over tusen år. Raiatea betyr på engelsk «faraway heaven» og «sky with soft light», og het opprinnelig Havai’i, oppkalt etter hjemlandet til de gamle polynesierne. Dette er den helligste øya i det sørlige Stillehavet.

Raiatea er nest størst av øyene i Tahiti, og var for over 1000 år siden sentrum for religion og kultur. De grønnkledde fjellene inkluderer Mount Temehani, som er et slags polynesisk Mount Olympus. På denne øya finner du en livsrytme ulikt alt annet i verden.

Snorklingen på Raiatea er fantastisk, og dere har god tid til å utforske korallrevet eller helt enkelt å slappe av på dekk og nyte solen og de fantastiske omgivelsene.

Star Breeze ankommer Tahaa tidlig om morgenen. Luften har en fyldig duft av vanilje, og Tahaa kalles ikke overraskende vaniljeøya. Etter ankomst rigger mannskapet opp til BBQ-lunsj på stranden.

Dette er et mekka for snorkling og dykking. Et av høydepunktene er snorkling langs de spektakulære korallformasjonene, der havstrømmene tar dere langs den grunne lagunen. Området har en fantastisk variasjon av tropiske fisker og koraller. Få steder i Polynesia har så unike koraller som akkurat her.

For mange er Bora Bora selve drømmen om sydhavsparadiset. Bora Bora tilhører øygruppen Selskapsøyene, og har en natur som tar pusten fra deg. Ikke rart at mange kaller øya «Polynesias perle». Dette er Stillehavet slik du har drømt at det skal være, med grønne palmer, kritthvite strender og krystallklart turkist vann i vakre laguner. Gjør klart fotoapparatet – du kommer til å ta mye bilder!

I løpet av dagene her er det mange muligheter for å utforske øya og den turkisblå lagunen. Bli med på en guidet rundtur på øya i en firehjulstrekker, eller delta i aktiviteter som snorkling, dykking, se undervannslivet fra en båt med glassbunn eller ta inn omgivelsene i fugleperspektiv fra et helikopter. Eller du kan ganske enkelt slappe av på de kritthvite strendene.

Bora Bora er omgitt av en rekke små øyer som kalles «motu» – små, uberørte og bortgjemte paradis med en avslappet atmosfære. Dere tilbringer en av kveldene på en slik øy sammen med de andre gjestene på Star Breeze. Arrangementet kalles Bora Bora Celebration Festival og er inkludert i turprisen. Dere blir servert et festmåltid på stranden etterfulgt av et polynesisk ildshow etter at solen har gått ned.

Huahine har tilnavnet «Garden of Eden», og er en av Fransk Polynesias best bevarte hemmeligheter. Her finnes frodig skog, tropisk landskap og små landsbyer som i liten grad har latt seg påvirke av den moderne verden. Huahine består av to øyer som er omgitt av en dyp krystallklar lagune, med bortgjemte bukter og kritthvite strender.

Av valgfrie aktiviteter på Huahine kan vi nevne eventyrlige rundturer som viser øyenes høydepunkter, kulturelle spaserturer og guidede snorkleturer. Etter en begivenhetsrik dag setter Star Breeze kurs for Papeete på ettermiddagen.

Star Breeze er tilbake i Papeete ca. klokken 9 neste morgen. Fly hjem samme dag eller utvid oppholdet med en ekstra uke på Bora Bora, Moorea eller en av de andre øyene. Kontakt oss for veiledning og gode reiseråd.

Synes du 9 dager er for lite? Star Breeze har også et 11 dagers cruise til Tahiti & Tuamotu Islands.

Bilder


Skipet


Star Breeze er med sine seks dekk stor nok til å tilby et bredt utvalg av restauranter, barer og underholdning, men også liten nok til å legge til i mindre havner. Eller ankre opp inntil laguner og små, avsidesliggende øyer der vanlige cruiseskip ikke kommer til. På soldekket er det både basseng og oppvarmet boblebad.

De fem restaurantene om bord på Star Breeze byr på kulinariske fristelser med forskjellig tema. Alle måltider er inkludert i prisen, så du trenger kun ta stilling til om det er for eksempel sjømat, grillmat eller tapas som frister mest. Restauranten Amphora fokuserer på den lokale matkulturen dit skipet seiler og varierer menyen i takt med destinasjonene som besøkes.

Prisen på cruiset inkluderer

 • Alle måltider døgnet rundt, inkludert 24 timers room-service
 • All alkoholfri drikke
 • Et glass champagne ved innsjekking
 • All underholdning om bord
 • Ubegrenset bruk av treningssenteret
 • Ubegrenset bruk av alt vannsportrelatert utstyr
 • Informative seminarer/leksjoner om stedene som besøkes underveis
 • Bora Bora Celebration Festival – festmiddag på en uberørt øy
 • Friske blomster og frukt på lugaren
 • Yoga-timer

Prisen på cruiset inkluderer ikke

 • Utflukter
 • WiFi
 • Tips
 • Alkoholholdig drikke
 • Spabehandlinger
 • Enkelte fitnessklasser

Reisefakta


Pris

 • Fra kr 89 500,- per person når to reiser sammen

Seilingsdatoer

Kontakt oss for informasjon om seilingsdatoer.

Prisen inkluderer

 • Fly t/r Norge-Tahiti på økonomiklasse
 • 8 dagers Windstar Cruise
 • 2 netter på Tahiti inkl. frokost
 • 3 netter i Los Angeles inkl. frokost
 • Transport til og fra hoteller

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Reisen kan forlenges og utvides. Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.

Vi tar forbehold om endringer i seilingsplanen.

Turkode 54020.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere cruise


Galapagos, Antarktis

Hurtigruten Expeditions

11-12 dager

Fra 68 700,-

Antarktis

Antarctic Explorer

11 dager

Fra 94 100,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo