Afrika

Foto: Francesco Riccardo Iacomino/Getty Images

Afrika


Her begynte menneskehetens historie. Og her er Afrikas og Europas historie vevet sammen gjennom handel og kolonisering, kriger og slaveri.

Europeiske stater har forsynt seg med elfenben og ibenholt, gull og kobber, marmor og bomull. Ville dyr og uvillige mennesker møtte sin skjebne langt fra Afrikas kyst.

Når globetrottere fra alle himmelretninger i dag drømmer om Afrika, er det ikke for å utnytte, men for å nyte. Det finnes ikke et kontinent med større spenn i opplevelsene for deg som elsker å komme på innsiden av historien og samtidig reise utenom allfarvei.

Singita Ebony Lodge i Sabi Sand i Sør-Afrika.
Singita Ebony Lodge i Sabi Sand i Sør-Afrika.
Foto: Singita

Fra et luksuriøst seilas opp Nilen til Aswan, til en altoppslukende togtur som tar deg gjennom de vakreste landskap fra Dar es Salaam i vest til Angola i øst. Se soloppgangen på en privat, honningfarget pudderstrand ved Ponta Mamoli på kysten av Mosambik og solnedgangen idet en flokk elefanter inntar vannhullet rett nedenfor bungalowen din i Sabi Sand i Sør-Afrika.

Finn din favorittvin på vinbarene i Franschhoek eller Pearl og mesk deg med verdens beste sjømat i Cape Town. Finn roen i en lekker designvilla ved havet i Paternoster eller i spaet på uimotståelige Babylonstoren. Sett utfor Table Mountain i en paraglider eller ta en båttur langs Zambesifloden.

Opplev gorillaer i jungelen i Rwanda.
Opplev gorillaer i jungelen i Rwanda.
Foto: wellsie82/Getty Images

Få følelsen av å være alene i verden under den beksvarte stjernehimmelen på utsøkte &Beyond Sossuvlei Desert Lodge i Namibia. Bestig Kilimanjaro eller følg i Karen Blixens fotspor i Kenya. Gå for glamping i berber-telt på Kasbah Tamadot i fotenden av Atlasfjellene i Marrakech eller ultimat luksus på La Mamounia, Royal Mansour eller en riad i medinaen. Opplev unike landskap i Etiopia og se gorillaer i sitt naturlige habitat i jungelen i Rwanda og Kamerun.

Reiseforslag til Afrika


Norge, Vest-Afrika, Galapagos, De britiske øyer

Hurtigruten Expeditions

11-15 dager

Fra 18 500,-

Marokko

Opplev fargerike Marokko

15 dager

Fra 28 500,-

Sør-Afrika

Det aller beste av Sør-Afrika

12 dager

Fra 99 000,-

Namibia

Rundreise i Namibia

11 dager

Fra 179 000,-

Sør-Afrika, Namibia, Zimbabwe

Det Sørlige Afrikas høydepunkter

21 dager

Fra 68 900,-

Sør-Afrika, Zimbabwe

Safari in style – Sør-Afrika og Zimbabwe

13 dager

Kontakt oss for pris

Tanzania

All inclusive på krydderøya Zanzibar

8 dager

Fra 31 500,-

Namibia

Fascinerende Namibia

10 dager

Fra 39 900,-

Tanzania

Safari i Tanzania

7 dager

Fra 41 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo