Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Høydepunkter i Antarktis

.

Hjem > Reiseforslag > Cruise > Høydepunkter i Antarktis

Hurtigruten Expeditions

Høydepunkter i Antarktis

Hurtigruten Expeditions - Høydepunkter i Antarktis

Trykk på kartet for å forstørre.

Skip

MS Roald Amundsen, MS Fridtjov Nansen

Avreisested

Buenos Aires

Ankomststed

Buenos Aires

Varighet

12 dager

Datoer

Mange datoer i 2024, 2025 og 2026. Kontakt oss for detaljer.

Pris

Fra kr 68 700 per pers når to reiser sammen.

  • Vær med på et fullpakket ekspedisjonscruise til det frosne kontinentet
  • Opplev dyrelivet i Antarktis og se seler, pingvinkolonier og hvaler, med unik og majestetisk natur som bakteppe
  • Bli med ekspedisjonsteamet på forelesninger og aktiviteter på land, hvor de deler av sin kunnskap om glasiologi, dyreliv, klimaendringer og polarutforskning

Fantastiske islandskap

Se kolossale isbreer og isfjell på dette utrolige ekspedisjonscruiset i Antarktis. Opplev den majestetiske naturen mens vi seiler gjennom et stadig skiftende islandskap på det hybriddrevne skipet vårt. Ekspedisjonsteamet tar deg nærmere de fantastiske omgivelsene på iscruise og landingsaktiviteter.

Dyreliv i Antarktis

Det er en travel tid for dyrelivet her fra november til mars. I oktober og november flørter og hekker pingvinene, og i desember og januar klekkes eggene deres. Februar og mars er den beste tiden for hvalsafari.

Seilingsplan

En overnatting i Buenos Aires er en perfekt måte å starte det antarktiske eventyret på.

Dette er hjemstedet til et stolt og mangfoldig samfunn av porteños, eller «folket fra havnen», og byen er en sanselig blanding av tidligere europeisk storhetstid og det fargesprakende latinamerikanske.

Det er mange steder å utforske, blant annet mange parrillas som serverer autentisk argentinsk biff. Eller kanskje du vil trene danseferdighetene dine i den berømte tangohjembyen.

Det er absolutt verd å komme hit noen dager før ekspedisjonen starter for å se alt denne pulserende byen har å by på med et valgfritt førprogram.

Eventyret ditt begynner med en tidlig morgenflyvning til Ushuaia, hvor det hybriddrevne ekspedisjonsskipet som er spesialdesignet for bærekraftige seilinger i polare farvann venter.

Denne travle havnen er hovedstaden i provinsen Tierra del Fuego i Argentina. Den storslåtte Martial-breen danner et fantastisk bakteppe for byen som konkurrerer om tittelen som verdens sørligste by.

Etter møte med ekspedisjonsteamet, kan du sjekke inn i lugaren og gjøre deg kjent med de komfortable fasilitetene om bord på skipet.

Under den to dager lange kryssingen over Drakestredet, vil ekspedisjonsteamet gå gjennom alt du trenger å vite for å få mest mulig ut av polarekspedisjonen din.

Besøk Vitenskapssenteret om bord og finn ut hva som venter på deg. Lytt til eksperter som entusiastisk forteller om historien på Antarktis, vitenskapen under isen og virkningen av klimaendringer og plastforurensning. Du lærer også hvordan du kan gjøre besøket ditt så trygt og skånsomt for naturen som mulig, og du får mer informasjon om vitenskapsprosjektene du kan bli med på.

Det det nok av tid til å slappe av, så kos deg i spa- og velværeområdet, nyt deilig mat, og møt andre reisende i Explorer Lounge & Bar.

Ingenting kan forberede deg på ditt første møte med den enorme, vakre og frosne villmarken i Antarktis. Det er umulig å være uberørt når du er omgitt av fantastiske isbreer og isfjell på størrelse med katedraler. Stillheten er kanskje det mest overraskende med Antarktis. Selv om stillheten av og til brytes av lokalbefolkningen, nemlig dyrelivet.

Hvaler begynner å komme i større antall i desember og januar. Det er også da de første pingvinungene klekkes, og du kan se de sjarmerende og klønete fjærklumpene løpe rundt. Februar og mars er høysesong for hvalsafari, da store mengder krill lokker havets kjemper til området.

Her er det naturen som råder, og vi er bare her som observatører. Den erfarne kapteinen vår vil hele tiden sjekke forholdene for å planlegge den best mulige reiseruten for eventyret ditt. Du kan være sikker på at hver dag byr på noe annerledes og spennende.

Du får bli med ekspedisjonsteamet på landinger og iscruise, og du kan også få muligheten til å padle kajakk mellom isfjellene.

Om bord på skipet vil ekspedisjonsteamet fortsette med forelesningene sine, og gi deg større innsikt om dette frosne kontinentet. I løpet av fem magiske dager får du oppleve denne fantastiske verdenen på en måte som du kommer til å huske resten av livet.

Etter fem utrolige dager har du fått mange fantastiske opplevelser i Antarktis. Hodet ditt vil antagelig være fullt av uforglemmelige minner og inntrykk. I løpet av de neste par dagene har du sjansen til å tenke tilbake og reflektere over eventyret ditt på det syvende kontinentet.

Det kan også være et godt tidspunkt å se gjennom bildene og videoene dine for å gjenoppleve noen av høydepunktene. Og det er naturligvis aldri feil å koble av i badstuen, eller nyte noen avslappende spabehandlinger i velværeområdet.

Ekspedisjonscruiset avsluttes når vi ankommer Ushuaia i Tierra del Fuego-provinsen, som er Argentinas sørligste. Herfra tar vi fly tilbake til Buenos Aires, men det trenger ikke være slutten på eventyret ditt.

Hvorfor ikke bli med på det valgfrie etter-programmet vårt før du reiser hjem igjen?

Hurtigruten Expeditions

De siste 20 årene har Hurtigruten blitt verdensledende på ekspedisjonsseilaser til noen av de mest avsidesliggende stedene i verden. Fra Arktis i nord til Antarktis i sør besøker ekspedisjonsskipene nå over 200 destinasjoner i 30 forskjellige land.

Hurtigruten Expeditions.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere cruise


Svalbard

Spitsbergen Highlights

7 dager

Fra 47 800,-

Equador, Galapagos

Ekspedisjonscruise til Galápagosøyene

11 dager

Fra 76 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo