Det aller beste av Australia

land
Kangaroo Island, Uluru, Great Barrier Reef, Sydney, Adelaide, Lizard Island
varighet
17 dager
avreise
Avreise hele året
pris
Fra 118 000,- per person
kontakt

Dette reiseforslaget består av noen av de flotteste og mest eksklusive resortene i Australia. Noen av de kan konkurrere med de beste i verden når det kommer til standard og beliggenhet.

Forslaget er lagt opp med tanke på å inkludere ikke bare de beste resortene i Australia, men samtidig noen av de mest fascinerende og interessante stedene, som Kangaroo Island, Sydney, Ayers Rock og Great Barrier Reef. Dette vil uten tvil gjøre ferien til et minne for livet.

Emirates Airlines, Business Class.
Med Emirates Business Class ligger alt til rette for en behagelig reise.
Foto: Emirates

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra enkelte andre byer i Norge. Dere flyr på økonomi, business eller first class med Emirates via Dubai til Adelaide. Inkludert i business og first-billetten er sjåførservice til flyplassen om man bor innenfor en radius på 60km fra Oslo Lufthavn, samt transfer til hotellet ved ankomst Adelaide.

I Adelaide tar dere inn på Mayfair Hotel, som er et 5-stjerners hotell nært til både restauranter og severdigheter. Benytte de første dagene til å bli kjent i byen. Inkludert i pakken er også en heldagsutflukt til berømte Barossa, for å smake på australske viner i verdensklasse.

Oceanview Eco Villas, Kangaroo Island.
Oceanview Eco Villas har en fascinerende beliggenhet helt ute ved havet.
Foto: Heidi Who Photos

Etter et par dager settes kursen mot Kangaroo Island. De neste dagene blir det et opphold med helpensjon på praktfulle Oceanview med spennende turer på øya. I et følge på inntil 12 gjester blir dere med kunnskapsrike, lokale guider på fotturer der det venter fascinerende og variert natur, Australias ikoniske dyrearter i det fri, og førsteklasses mat og drikke underveis. Flinders Chase National Park, Remarkable Rocks og selkolonien ved Admirals Arch er noen av høydepunktene på rundturen.

Se video fra Longitude 131.

Fra Kangaroo Island returnerer dere tilbake til Adelaide, hvor dere har en overnatting. Deretter går turen videre til Uluru (Ayers Rock), som er et av de store høydepunktene på denne reisen. På en flat, rød slette midt i ørkenen ligger denne 600 millioner år gamle kjempesteinen, 348 meter høy og 9,4 kilometer i omkrets. Den og de 36 små runde fjellene Kata Tjuta (også kjent som The Olgas) har i over 20 000 år vært hellige steder for aboriginene.

Dere bor på eksklusive Longitude 131, som ligger inne i Uluru – Kata Tjuta National Park, og som bare har plass til 30 gjester. Nyt freden og stillheten i et av de 15 luksuriøse teltene, plassert i sanddynene like ved kjempemonolitten.

Lizard Island Resort.
Nyt dagene på noen av Lizard Islands 24 øde sandstrender.

Etter noen dager i den røde ørkenen settes kursen for et annet av Australias naturskapte underverk – Great Barrier Reef. Her bor dere en natt i Cairns før et småfly tar dere ut til vakre Lizard Island. Øya har kun plass til 80 gjester, og tilbyr det ypperste av både komfort og mat. Finn deg en plass på en av de 24 øde sandstrendene, eller benytt deg av de mange aktivitetstilbudene.

Mest spesielt er selvsagt livet under vann, og på Lizard Island kan du både snorkle og dykke for å se de mange fargerike fiskene og korallene – kanskje treffer du også på en av de store skilpaddene!

Oversiktsbilde av Sydney og havneområdet.
Oversiktsbilde av Sydney og havneområdet.

Siste stopp på reisen er storbyen Sydney, hvor dere bor på Park Hyatt Sydney, et fasjonabelt hotell med kanskje den aller beste beliggenheten i hele Sydney. Fra hotellet har man fantastisk utsikt mot operahuset og Sydney Harbour. Gå på en forestilling i operahuset, besøk en av byens mange strender og spis på noen av de nyskapende restaurantene som Sydney etter hvert har fått mange av.

Etter oppholdet i Sydney går reisen hjem igjen via Dubai til Oslo. Emirates sjåførservice kjører deg helt hjem igjen ved ankomst Oslo hvis du flyr på business eller first class (innenfor en radius på 60 km).

Klikk på bildene for større format:

Kart

Pris

 • Fra kr. 118 000,- per person i Economy Class
 • Fra kr. 146 000,- per person i Business Class
 • Fra kr. 168 000,- per person i First Class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Australia t/r i valgt klasse med Emirates
 • Innenlandsfly i økonomiklasse mellom Adelaide-Ayers Rock-Cairns-Sydney
 • Flyreise Adelaide-Kangaroo Island t/r
 • Flyreise Cairns-Lizard Island t/r
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • 3 netter på Mayfair Hotel i Adelaide
 • Vintur – Best of Barossa
 • 2 netter med helpensjon og utflukter på Oceanview Eco Villas på Kangaroo Island
 • 2 netter på Longitude 131 i Ayers Rock
 • 1 natt på Shangri-La Hotel The Marina Cairns
 • 3 netter på Lizard Island Resort
 • 3 netter på Park Hyatt i Sydney
 • Mange måltider og utflukter er inkludert
 • Transfer mellom flyplass og hotell
 • Turistvisum til Australia

Turen kan forlenges og utvides.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll ut skjemaet under og få et uforpliktende tilbud.

Flere reiseforslag


Nyhetsbrev

Vær den første som får tilgang til reisenyheter, eksklusive tilbud og inspirerende tips.