Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Det aller beste av Australia

Det aller beste av Australia


17 dager

Avreise hele året

Kangaroo Island, Uluru, Great Barrier Reef, Sydney, Adelaide, Lizard Island

Fra 179 500,- per person

Dette reiseforslaget består av noen av de flotteste og mest eksklusive resortene i Australia. Noen av de kan konkurrere med de beste i verden når det kommer til standard og beliggenhet.

Forslaget er lagt opp med tanke på å inkludere ikke bare de beste resortene i Australia, men samtidig noen av de mest fascinerende og interessante stedene, som Kangaroo Island, Sydney, Ayers Rock og Great Barrier Reef. Dette vil uten tvil gjøre ferien til et minne for livet.

Business Class, Singapore Airlines.
Med Singapore Airlines’ Business Class ligger alt til rette for en behagelig reise.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra enkelte andre byer i Norge. Dere flyr på økonomi, business eller first class med Singapore Airlines.

I Adelaide tar dere inn på Mayfair Hotel, som er et 5-stjerners hotell nært til både restauranter og severdigheter. Benytte de første dagene til å bli kjent i byen. Inkludert i pakken er også en heldagsutflukt til berømte Barossa, for å smake på australske viner i verdensklasse.

Kangaroo Island.
Opplev dyrelivet på Kangaroo Island.

Etter et par dager settes kursen mot Kangaroo Island. Dere bor i to netter på fantastiske Southern Ocean Lodge, et prisbelønnet lodge som også er et av Australias aller beste. Fra Southern Ocean Lodge har man en fin utsikt over det mektige Sørishavet, de hvite strendene samt det vakre landskapet på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australias Galapagos. Her vises naturen og det rike dyrelivet på en fantastisk måte.

Oppholdet på Southern Ocean Lodge inkluderer alle måltider og all drikke, inkludert premium viner og fri minibar. I tillegg til utsøkte mat- og vinopplevelser, inkluderer også oppholdet guidede turer slik at man får oppleve mer av det Kangaroo Island har å by på. Besøk Flinders Chase National Park, der Admirals Arch og Remarkable Rocks er noen av høydepunktene i tillegg til dyrelivet.

Se video fra Longitude 131.

Fra Kangaroo Island returnerer dere tilbake til Adelaide, hvor dere har en overnatting. Deretter går turen videre til Uluru (Ayers Rock), som er et av de store høydepunktene på denne reisen. På en flat, rød slette midt i ørkenen ligger denne 600 millioner år gamle kjempesteinen, 348 meter høy og 9,4 kilometer i omkrets. Den og de 36 små runde fjellene Kata Tjuta (også kjent som The Olgas) har i over 20 000 år vært hellige steder for aboriginene.

Dere bor på eksklusive Longitude 131, som ligger inne i Uluru – Kata Tjuta National Park, og som bare har plass til 30 gjester. Nyt freden og stillheten i et av de 15 luksuriøse teltene, plassert i sanddynene like ved kjempemonolitten.

Lizard Island Resort.
Nyt dagene på noen av Lizard Islands 24 øde sandstrender.

Etter noen dager i den røde ørkenen settes kursen for et annet av Australias naturskapte underverk – Great Barrier Reef. Her bor dere en natt i Cairns før et småfly tar dere ut til vakre Lizard Island. Øya har kun plass til 80 gjester, og tilbyr det ypperste av både komfort og mat. Finn deg en plass på en av de 24 øde sandstrendene, eller benytt deg av de mange aktivitetstilbudene.

Mest spesielt er selvsagt livet under vann, og på Lizard Island kan du både snorkle og dykke for å se de mange fargerike fiskene og korallene – kanskje treffer du også på en av de store skilpaddene!

Oversiktsbilde av Sydney og havneområdet.
Oversiktsbilde av Sydney og havneområdet.

Siste stopp på reisen er storbyen Sydney, hvor dere bor på Park Hyatt Sydney, et fasjonabelt hotell med kanskje den aller beste beliggenheten i hele Sydney. Fra hotellet har man fantastisk utsikt mot operahuset og Sydney Harbour. Gå på en forestilling i operahuset, besøk en av byens mange strender og spis på noen av de nyskapende restaurantene som Sydney etter hvert har fått mange av.

Etter oppholdet i Sydney går reisen hjem igjen via Singapore og København/London til Oslo.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

 • Fra kr 179 500,- per person i Economy Class
 • Fra kr 213 500,- per person i Business Class
 • Fra kr 279 500,- per person i First Class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Australia t/r i valgt klasse med Singapore Airlines
 • Innenlandsfly i økonomiklasse mellom Adelaide-Ayers Rock-Cairns-Sydney
 • Flyreise Adelaide-Kangaroo Island t/r
 • Flyreise Cairns-Lizard Island t/r
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • 3 netter på Mayfair Hotel i Adelaide
 • Sensations Tour – Barossa Valley
 • 2 netter med helpensjon og utflukter på Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island
 • 2 netter på Longitude 131 i Ayers Rock
 • 1 natt på Shangri-La Hotel The Marina Cairns
 • 3 netter på Lizard Island Resort
 • 3 netter på Park Hyatt i Sydney
 • Mange måltider og utflukter er inkludert
 • Transfer mellom flyplass og hotell
 • Turistvisum til Australia

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Mauritius

Constance Belle Mare Plage Mauritius

8 dager

Fra 44 900,-

Portugal

Six Senses Douro Valley

8 dager

Fra 38 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo