Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

The Tuscan Route – utforsk Toscana med stil

The Tuscan Route – utforsk Toscana med stil


10 dager

Avreise hele året

Toscana

Fra 75 000,- per person

Toscana-navnet vekker deilige assosiasjoner. Vakker natur med grønne åser og vinranker, arkitektur fra tidsepoker tilbake til middelalderen, og ikke minst mat- og vinopplevelser fra aller øverste hylle.

Dette reiseforslaget tar dere med til tre nøye utvalgte steder som rommer essensen av Toscana. Og prikken over i-en er at dere kjører fra sted til sted i en klassisk veteransportsbil. Velg mellom klassikere som Fiat Spider, Triumph Spitfire, MG Roadster og Alfa Romeo Duetto.

Dette blir en reise i historie, kultur og enestående arkitektur. Toscana-regionen har hele syv oppføringer på UNESCOs verdensarvliste.

Vinci: Leonardo da Vincis fødeby er oppkalt etter kunstneren.
Vinci: Leonardo da Vincis fødeby er oppkalt etter kunstneren.

Fonteverde (3 netter)

Utsikten er mer enn vakker nok til å høre hjemme på et glanset postkort. Innen en radius på 30-40 kilometer finnes det utallige severdigheter og spennende ting å gjøre, fra middelalderbygninger til klassiske vingårder med mulighet for omvisning, vinmaking og en bedre lunsj. Resortet har et bredt utvalg av spa og massasje.

Grotta Giusti (3 netter)

Dere tar inn på en renovert villa fra 1800-tallet, omgitt av idylliske hager. Middelalderbyen Vinci er Leonardo Da Vincis fødeby og ligger kun 17 kilometer unna, og til den eksklusive sjokoladprodusenten Cioccolateria Slitti er bare en spasertur. Det samme gjelder stedets 18-hulls golfbane. Nye muligheter for vinsmaking og spa.

Bagni di Pisa (3 netter)

Dere bor i en historisk bygning fra 1700-tallet som har huset et antall adelige og prominente opp gjennom historien. Også her finnes det et variert utvalg av ting å ta seg til. En tur i varmluftsballong over regionen kan trygt anbefales. Og om det har blitt nok besøk på vingårder den siste uken, kan dere legge turen innom Vicopisano for en omvisning der endeløse olivenlunder blir til eksklusiv olivenolje som eksporteres til hele verden.

The Tuscan Route
The Tuscan Route.

Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 75 000,- per person

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

  • Fly fra Oslo t/r Pisa eller Roma.
  • Mercedes med privatsjåfør fra/til flyplass.
  • Leie av veteransportsbil inkl.forsikring.
  • 3 netter Bagni di Pisa
  • 3 netter Grotta Giusti
  • 3 netter Fonteverde
  • Frokost og middag hver dag.
  • Massasje og spa ved alle tre resorter.

Reisen kan utvides og kombineres med flere destinasjoner.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Australia, New Zealand

Reiser til Australia og New Zealand

5-100 dager

Fra 20 000,-

USA

Romantisk luksusferie i California

11 dager

Fra 229 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo