Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Tahiti & Tuamotu Islands med Windstar Cruises – finn ditt sydhavsparadis

.

Hjem > Reiseforslag > Cruise > Tahiti & Tuamotu Islands med Windstar Cruises – finn ditt sydhavsparadis

Windstar Cruises

Tahiti & Tuamotu Islands med Windstar Cruises – finn ditt sydhavsparadis

Tahiti & Tuamotu Islands – finn ditt sydhavsparadis

Trykk på kartet for å forstørre.

Skip

Star Breeze

Avreisested

Papeete

Ankomststed

Papeete

Varighet

11 dager (kun cruise)

Datoer

Avreise på utvalgte datoer hele året.

Pris

Fra kr 113 900 per person når to reiser sammen.

Bli med luksuriøse Star Breeze på et fantastisk cruise i Fransk Polynesia. Underveis blir du kjent med noen av Stillehavets aller vakreste øyer, som har lokket til seg sjøfarere fra nært og fjernt opp gjennom historien.

Seilingsplanen kombinerer Tahiti med Tuamotuøyene. Uberørte atoller og krystallklare laguner venter i bortgjemte paradis. Dette er cruiset for deg som vil ha eksklusive reiseopplevelser, personlig service og komfort i toppklasse.

Høydepunkter

 • Bora Bora
 • Rangiroa
 • Tahaa
 • Huahine
 • Fakarava
 • Moorea

Seilingsplan

Tahiti er hovedøya i Fransk Polynesia og her ligger også hovedstaden Papeete. Dette er landets politiske og økonomiske sentrum, og byen strekker seg langs hele den vakre havnen og opp i fjellsiden både nord og vestover.

Papeete har et flott marked hvor man kan handle frukt og grønnsaker, samt andre varer som dansekostymer, vevde hatter, vesker og flotte halssmykker av skjell. Tahiti er eldorado for alle former for aktiviteter til lands og til vanns. Både golf, tennis, dykking, snorkling, sportsfiske og båttur er blant de mange aktivitetene dere kan være med på.

Star Breeze kaster loss og setter kursen mot Fakarava klokken 18.

Nyt seilasen mellom Papeete og Fakarava.

Dere får en unik mulighet til å oppleve et av verdens vakreste og mest sjeldne steder. Fakarava er et fantastisk sted med et økosystem som er så mangfoldig at det har havnet på UNESCO’s liste over biosfærereservater.

Dette er et dykkeparadis med en hel verden av imponerende blomkålkoraller, elegante gråhaier og neonfargede stimer med tropiske fiskearter. «Island of Dreams» er et passende navn på øya, som er hjem til sjeldne arter av hekkende fugler og et utrolig marineliv som lever sammen i fredelig harmoni.

Noen mener dette er himmelen. Den store lagunen er omringet av vakre koraller fylt med fargerike fisker, rokker og delfiner. For dykkere er dette et drømmested, og det er også et fantastisk sted å snorkle for den som ikke dykker. Er du ikke komfortabel i vannet kan du se livet under vann i en glassbunnbåt. Du finner ikke mange steder i verden som dette!

Nyt seilasen mellom Rangiroa og Tahaa.

Luften på Tahaa har en fyldig duft av vanilje, og kalles ikke overraskende vaniljeøya. Dette er et mekka for snorkling og dykking.

Et av høydepunktene er snorkling langs de spektakulære korallformasjonene, der havstrømmene tar dere langs den grunne lagunen. Området har en fantastisk variasjon av tropiske fisker og koraller. Få steder i Polynesia har så unike koraller som akkurat her. Dagens lunsj er et deilig grillmåltid som tilberedes og serveres i strandkanten.

Etter en dag på Tahaa seiler Star Breeze videre klokken 17 og er fremme på Raiatea halvannen time senere.

Denne magiske øya kommer til å trollbinde deg, akkurat som den har gjort med tilreisende i over tusen år. Raiatea betyr på engelsk «faraway heaven» og «sky with soft light», og het opprinnelig Havai’i, oppkalt etter hjemlandet til de gamle polynesierne. Dette er den helligste øya i det sørlige Stillehavet.

Raiatea er nest størst av øyene i Tahiti, og var for over 1000 år siden sentrum for religion og kultur. De grønnkledde fjellene inkluderer Mount Temehani, som er et slags polynesisk Mount Olympus. På denne øya finner du en livsrytme ulikt alt annet i verden.

Snorklingen på Raiatea er fantastisk, og dere har god tid til å utforske korallrevet eller helt enkelt å slappe av på dekk og nyte solen og de fantastiske omgivelsene.

For mange er Bora Bora selve drømmen om sydhavsparadiset. Bora Bora tilhører øygruppen Selskapsøyene, og har en natur som tar pusten fra deg. Ikke rart at mange kaller øya «Polynesias perle». Dette er Stillehavet slik du har drømt at det skal være, med grønne palmer, kritthvite strender og krystallklart turkist vann i vakre laguner. Gjør klart fotoapparatet – du kommer til å ta mye bilder!

I løpet av tiden her er det mange muligheter for å utforske øya og den turkisblå lagunen. Bli med på en guidet rundtur på øya i en firhjulstrekk, eller ta del i aktiviteter som snorkling, dykking, se undervannslivet fra en båt med glasssbunn eller se omgivelsene i fugleperspektiv fra et helikopter. Eller du kan ganske enkelt slappe av på de kritthvite strendene.

Bora Bora er omgitt av en rekke små øyer som kalles «motu» – små, uberørte og bortgjemte paradis med en avslappet atmosfære. Dere tilbringer kvelden på dag 8 på en slik øy sammen med de andre gjestene på Wind Spirit. Arrangementet kalles Bora Bora Celebration Festival og er inkludert i turprisen. Dere blir servert et festmåltid på stranden etterfulgt av et polynesisk ildshow etter at solen har gått ned.

Dere seiler videre fra Bora Bora på kvelden og ankommer Huahine tidlig neste morgen.

Huahine har tilnavnet «Garden of Eden», og er en av Fransk Polynesias best bevarte hemmeligheter. Her finnes frodig skog, tropisk landskap og små landsbyer som i liten grad har latt seg påvirke av den moderne verden. Huahine består av to øyer som er omgitt av en dyp krystallklar lagune, med bortgjemte bukter og kritthvite strender.

Av valgfrie aktiviteter på Huahine kan vi nevne eventyrlige rundturer som viser øyenes høydepunkter, kulturelle spaserturer og guidede snorkleturer.

Om morgenen ankommer dere vakre Moorea, en magisk og irrgrønn sydhavsøy. Mange hevder at dette er det vakreste stedet på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk øy, med høye fjell, frodige ananasåkre, flotte strender og små landsbyer.

Mulighetene er mange denne dagen. Benytt anledningen til å pusse på fotokunnskapene ved å bli med på en øyrundtur med en profesjonell fotograf. Få opp pulsen på en 6 kilometers gåtur langs «Three Coconut Trail». Se delfiner i sitt naturlige element. Eller du kan svømme, snorkle eller padle kajakk fra vannsportsplattformen på Star Breeze.

Skipet kaster loss klokken 18 og er tilbake i Papeete klokken 21 samme kveld, men dere har suiten til disposisjon frem til morgenen etter og slipper dermed å ta inn på hotell etter ankomst Papeete.

Synes du 11 dager er for mye? Star Breeze har også et 9 dagers cruise til Tahiti og Selskapsøyene.

Bilder


Skipet


Star Breeze er med sine seks dekk stor nok til å tilby et bredt utvalg av restauranter, barer og underholdning, men også liten nok til å legge til i mindre havner. Eller ankre opp inntil laguner og små, avsidesliggende øyer der vanlige cruiseskip ikke kommer til. På soldekket er det både basseng og oppvarmet boblebad.

De fem restaurantene om bord på Star Breeze byr på kulinariske fristelser med forskjellig tema. Alle måltider er inkludert i prisen, så du trenger kun ta stilling til om det er for eksempel sjømat, grillmat eller tapas som frister mest. Restauranten Amphora fokuserer på den lokale matkulturen dit skipet seiler og varierer menyen i takt med destinasjonene som besøkes.

Prisen på cruiset inkluderer

 • Alle måltider døgnet rundt, inkludert 24 timers room-service
 • All alkoholfri drikke
 • Et glass champagne ved innsjekking
 • All underholdning om bord
 • Ubegrenset bruk av treningssenteret
 • Ubegrenset bruk av alt vannsportrelatert utstyr
 • Informative seminarer/leksjoner om stedene som besøkes underveis
 • Bora Bora Celebration Festival – festmiddag på en uberørt øy
 • Friske blomster og frukt på lugaren
 • Yoga-timer

Prisen på cruiset inkluderer ikke

 • Utflukter
 • WiFi
 • Tips
 • Alkoholholdig drikke
 • Spabehandlinger
 • Enkelte fitnessklasser

Reisefakta


Pris

 • Fra kr 113 900,- per person når to reiser sammen

Seilingsdatoer

Kontakt oss for informasjon om seilingsdatoer.

Prisen inkluderer

 • Fly t/r Norge-Tahiti på økonomiklasse
 • 11 dagers Windstar Cruise
 • 2 netter på Tahiti inkl. frokost
 • 3 netter i Los Angeles inkl. frokost
 • Transport til og fra hoteller

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Reisen kan forlenges og utvides. Kontakt oss for informasjon om avreise fra andre flyplasser i Norge.

Vi tar forbehold om endringer i seilingsplanen.

Turkode 54020/88659.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere cruise


Fransk Polynesia

Drømmecruiset Dreams of Tahiti med Windstar Cruises

9 dager

Fra 89 500,-

Karibien, Sør-Amerika, Europa

Explora Journeys

7-18 dager

Fra 97 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo