Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Silversea Cruises

Foto: ©Silversea Cruises Ltd.

Silversea Cruises


Silversea er blant verdens mest luksuriøse cruiserederier. Flåten består av små og mellomstore cruiseskip, med destinasjoner som spenner fra arktiske strøk til avsidesliggende sydhavsøyer.

Det britiske reisemagasinet Travel Weekly kåret i 2024 Silversea til vinner i kategorien “Best Luxury Cruise Company” for tredje år på rad under Globe Travel Awards i London. Silversea ble kjøpt av Royal Caribbean Group i 2018 og har siden vært “juvelen i kronen” hos cruisegiganten.

Om bord vil du raskt merke at dette er noe annet enn et tradisjonelt cruiserederi. En ratio på tett opp mot 1:1 mellom mannskap og gjester sørger for service i toppklasse – alle suiter har butlerservice døgnet rundt. All mat og drikke om bord er inkludert, det samme er spennende ekskursjoner på destinasjonene som besøkes.

Se aktuelle cruise

Seiler fra pol til pol

Silversea tilbyr cruise over hele kloden, inkludert Nord- og Sydpolen. Destinasjonene og seilingsruter velges med omhu for å gi gjestene unike opplevelser og minner for livet. Blant seilingene vil du finne både de mest kjente stedene i verden, og noen av de mest ukjente. Du kan også bli med på et temacruise der for eksempel kultur, gastronomi, historie eller dyreliv står i fokus. Dyktige fagfolk og forskere vil da være en del av reisefølget og bidra som guider og foredragsholdere, og i mange tilfeller også gjøre faktisk feltarbeid som en del av ekspedisjonscruisene.

Når skipene ligger til havn, kan du bli med på et utvalg av aktiviteter og utflukter som inngår i prisen. Disse vil naturligvis variere med hvor i verden man befinner seg, men det vil som hovedregel være snakk om eksklusive opplevelser med kvalitet i alle ledd, hvor det styres unna typiske turistfeller.

Gastronomi

Silversea har utviklet et eget konsept med nøkkelordene “Sea And Land Taste”, forkortet S.A.L.T. Kokker og kjøkkensjefer med erfaring fra verdenskjente restauranter står bak, og menyer og valg av råvarer foregår i samspill med lokale mesterkokker. Du vil alltid finne et utvalg av restauranter med klassiske retter, men også maten og råvarene som er unike for destinasjonene. Vin og champagne er alltid inkludert og erfarne sommelierer sørger for at det du har i glasset passer perfekt til maten.

Bærekraftig cruiseturisme

Cruiseoperatører som seiler i arktiske områder må rette seg inn etter svært strenge krav om utslipp og miljøavtrykk. Denne kompetansen tar Silversea med seg i resten av verden, og kombinert med en moderne flåte kan du være trygg på at påvirkningen på lokalt og globalt miljø holdes på et minimum på alle Silverseas seilinger.

Bilder


Skipene


Silversea.
Silver Nova.

Flåten til Silversea teller totalt elleve skip, fordelt på syv mellomstore og fire mindre ekspedisjonsskip. Felles for skipene er at de er perfekt tilpasset farvannene de opererer i. Silver Origin tar inntil 100 gjester og er det minste skipet. Hun ble bygget i 2020 og er spesialdesignet for skjærgården rundt Galapagosøyene. Silver Nova ble sjøsatt i 2023 og er med sine 364 suiter og en kapasitet på inntil 728 gjester størst i flåten. Alle suiter har sjøutsikt og de aller fleste har også privat balkong.

Silversea.
Silver Origin.

Aktuelle cruise


Fransk Polynesia

Papeete til Papeete (Tahiti)

7 dager

Fra 104 500,-

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere cruise


Grønland, Island

Exploring Iceland and East Greenland

12 dager

Fra 114 600,-

Antarktis

Antarctic Explorer

11 dager

Fra 94 100,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo