Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Det aller beste av Sør-Afrika

Foto: Royal Malewane

Det aller beste av Sør-Afrika


12 dager

Avreise hele året

Cape Town, Franschhoek, Kruger National Park

Fra 167 500,- per person

Dette reiseforslaget samler det beste Sør-Afrika har å by på. Kontrastene underveis er store og begynner med historie, kunst og kultur i urbane Cape Town.

Deretter går ferden via idylliske Hermanus og Franschhoek til Kruger nasjonalpark – et eldorado for safari. Opplevelsene er eksklusive, resortene luksuriøse og alle detaljer ivaretatt for et minnerikt Afrika-eventyr.

Birkenhead House.
Det er noe majestetisk over alle aspekter ved Birkenhead House.

Cape Town

Dere ankommer Cape Town og tar inn på det prisbelønte hotellet the Silo. Kunst er sentralt i utsmykkingen av hotellet, i tillegg til spa og en velrenommert restaurant. Cape Town er en spennende storby med utallige muligheter til å oppleve kunst, kultur og steder av historisk betydning. En utflukt til Table Mountain med kabelbane gir panoramautsikt over byen og på Robben Island ligger fengselet hvor Nelson Mandela tilbragte 27 år i fangenskap.

Birkenhead House

Etter besøket i storbyen bærer det videre til mer landlige omgivelser. Birkenhead House ligger ved kystlandsbyen Hermanus sør for Cape Town. Hotellbygget ruver i landskapet, som kongen på haugen, øverst på en klippe med praktfull havutsikt. Kjøkkenet holder skyhøy klasse og vet å benytte seg av tilgangen på dagsfersk fisk- og skalldyrfangst.

Birkenhead House.
Birkenhead House er stilfullt også fra innsiden.

Dette er ikke lange biten fra Afrikas aller sørligste punkt hvor Atlanterhavet og Det indiske hav møtes. Kalde strømmer møter varme og skaper et helt enestående marint liv. Hvaler og delfiner kan iakttas fra land eller båt. Dere kan surfe, ta en tur på hesteryggen eller få nærkontakt med hvithai i et haibur. Om det er andre ting enn adrenalin-kick som står på ønskelisten, er det bare å velge og vrake blant litt roligere aktiviteter; ta en runde på golfbanen, gå tur i spennende naturlandskap, vinsmaking, eller sanking av skjell på stranda som kjøkkenet tilbereder for dere.

La Residence.
La Residence ligger i et idyllisk vindistrikt hvor kulturen bærer preg av de franske røttene.

Franschhoek

La Residence ligger i et av vindistriktene i tilknytning til Franschhoek. Mot slutten av 1600-tallet ble Franschhoek gitt til 200 hugenotter som hadde flyktet fra forfølgelse i Frankrike. De franske flyktningene startet opp vinproduksjon og i dag produseres det vin her som eksporteres til hele verden. Og det er nettopp vin som er tema for oppholdet, selvfølgelig akkompagnert av fransk kokekunst.

Etter tre destinasjoner i og rundt Cape Town flyr dere innenriksfly til Hoedspruit Airport.

Kruger National Park

Luxury lodges har blitt et symbol på den nye formen for luksus. Særlig når natur og dyreliv står i fokus, er det ideelt med en stilfullt innredet hytte med alle fasiliteter, gourmetmat og 5-stjerners service.

Royal Malewane.
Royal Malewane.

Royal Malewane ligger midt i smørøyet for safari og naturopplevelser i Kruger National Park. Her får dere se ikoniske dyr i det fri fra en firehjulstrekker med kunnskapsrike guider. Kruger National Park ble etablert i 1898 for å beskytte dyrelivet i det sørafrikanske lavlandet. Parken er 350 km lang og i snitt 60 km bred. Den regnes som flaggskipet blant Sør-Afrikas nasjonalparker, rangert som et av verdens beste steder for safari.

Royal Malewane.
Regn med å dra hjem fra Kruger National Park med uforglemmelige minner i bagasjen.

Hjemreisen til Norge er fra Johannesburg. Reiseforslaget kan utvides og tilpasses. Ta kontakt for et skreddersydd tilbud basert på deres ønsker og vår erfaring.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 167 500,- per person med economy class
  • Fra kr 203 500,- per person med business class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Sør-Afrika
  • Innenriksfly Cape Town – Hoedspruit
  • All transport mellom resorter og flyplasser
  • 3 netter The Silo, Cape Town – frokost
  • 2 netter Birkenhead House, Hermanus – all inclusive
  • 2 netter La Residence, Franschhoek – frokost
  • 3 netter Royal Malewane, Kruger – all inclusive

Turen kan forlenges og utvides med flere destinasjoner.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Costa Rica

Luksus og naturopplevelser i Costa Rica

13 dager

Fra 79 900,-

Argentina, Brasil

Opplevelsesreise i Brasil og Argentina

15 dager

Fra 63 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo