Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Nyt livet på tropiske Bali

Nyt livet på tropiske Bali


9 dager

Avreise hele året

Jimbaran og Ubud, Bali

Fra 57 500,- per person

Vil du gjøre noe spesielt for deg selv og din kjære, eller kanskje hele familien? Bestill en drømmeferie til tropiske Bali, det perfekte avbrekket fra nordisk hverdag og klima.

Mellom Java i øst og Lombok i vest ligger den tropiske paradisøya Bali. Øya er et populært reisemål, med en gjestfri befolkning, et gunstig prisnivå, nydelig mat og endeløse strender. På denne reisen får du oppleve noe av det beste Bali har å by på, i komfortable og eksotiske omgivelser.

Four Seasons i Jimbaran og i Ubud er to av våre favorittresorter på Bali. Gjestfriheten, roen og den unike og vennlige servicen på disse hotellene er i en egen klasse. Enten man søker noen avslappende dager i solen, en romantisk ferie eller et opplevelsesrikt luksusopphold så er det lite som kan måle seg med en ferie som denne.

Finn roen i Ubuds jungel

Dere tilbringer de tre første nettene i Ubud, som ligger ca. en times kjøring fra flyplassen blant irrgrønne rismarker og balinesiske templer. Four Seasons Resort Bali at Sayan er en oase, og her er det enkelt å koble av og finne roen. Resortet er bygget slik at det glir naturlig inn i vegetasjonen, noe som gir en unik beliggenheten i regnskogen.

Four Seasons Resort Bali At Sayan
Four Season Sayan i Ubud stiger opp av den tette jungelen som omringer resortet på alle sider.

Resortet har en rekke suiter og villaer i ulike størrelser, innredet med en kombinasjon av moderne og balinesisk interiør. De fleste suiter og villaer har egen stue, luksuriøse bad, private terrasse og soldekk. Enkelte har også en privat utendørs badekulp.

Four Seasons Resort Bali At Sayan
Yoga, rafting, sykkelturer og matlagning er alle aktiviteter Four Seasons Sayan tilbyr med den fantastiske naturen rundt som bakteppe.

Ubud regnes som Balis kulturelle hjerte og vi anbefaler å oppleve området, enten det er fra sykkelsetet, i en raftingflåte eller til fots. Det er også mange aktiviteter å velge mellom på resortet, som yoga, balinesisk dans og meditasjonsklasser. Eller hva med et balinesisk matlagingskurs?

Sol og strand i Jimbaran Bay

Etter avslappende dager i Ubud, går turen videre til kyst- og strandliv på Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay. Her sjekker dere inn i en garden villa med deres eget infinity svømmebasseng og topp moderne fasiliteter. På fellesområdene finnes et svømmebasseng med fantastisk utsikt over havet, og selve resortet er et eneste tropisk hageanlegg.

Four Seasons Resort Bali At Jimbaran Bay.
Four Seasons Jimbaran Bay er lekkert og avslappet innredet i balinesisk stil. Nyt late dager og flotte solnedganger med en drink på verandaen. 

Spis på en av resortets 3 restauranter, eller gå en tur langs Jimbaran-stranden der dere finner flere gode sjømatrestauranter. Aktivitetsutvalget tilbyr også noe for enhver smak, som treningssenter, meditasjons- og yogaklasser, matlagingskurs, kajakk og windsurfing.

Klarer dere å rive dere løs fra det behagelige livet på Four Seasons, så anbefaler vi på det sterkeste å se mer av Bali. Ta kontakt med resortets turistinformasjon som kan legge opp en dagstur etter deres ønsker.

Four Seasons Resort Bali At Jimbaran Bay.
Strand med perfekte forhold for bading og surfing ligger i umiddelbar nærhet til Four Seasons Jimbaran Bay. Eller kanskje et bad i det fantastiske bassenget ved strandkanten frister mer?

Etter 5 netter på Four Seasons Jimbaran er tiden kommet for å sette kursen hjemover. Og for de som synes at 8 netter i paradis ikke er nok, så er vi selvfølgelig behjelpelige med å utvide oppholdet.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 57 500,- per person, Economy Class
  • Fra kr 88 500,- per person, Business Class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo-Bali i ønsket kabinklasse.
  • 3 netter på Four Seasons Resort Bali at Sayan (Ubud) i Duplex Suite.
  • 5 netter på Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay i en Garden Villa.
  • Privat transfer fra flyplassen til Ubud, Ubud til Jimbaran og Jimbaran til flyplassen.

Turen kan forlenges og utvides med flere destinasjoner (for eksempel Australia eller Singapore.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Tahiti

Drømmereise til Fransk Polynesia

14 dager

Fra 289 500,-

Seychellene

Constance Ephelia Mahé Seychelles

8 dager

Fra 46 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo