Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Drømmereise til Fransk Polynesia

Drømmereise til Fransk Polynesia


14 dager

Avreise hele året

Tahiti, Bora Bora, Tetiaroa

Fra 289 500,- per person

Opplev Tahiti, Bora Bora og sagnomsuste The Brando på én og samme reise.

I flere tusen år har sol og måne, planeter og stjerner ledet oppdagere til paradisøyene i Fransk Polynesia. I dag ankommer globetrottere med privatfly, speedbåt eller katamaran, men hjertene deres slår like heftig i møtet med Stillehavets perle som det må ha gjort for fortidens sjøfarere.

Intercontinental Bora Bora
Overwater suite på InterContinental Bora Bora.

En ferie her kan starte som et eventyr av typen ”once in a lifetime” og ende opp som ”vi må bare tilbake neste år”. Kanskje blir du smittet av øyfolkets Kia Orana-spirit fra du setter foten på en kritthvit pudderstrand. Kanskje er det de blendende smilene og duftende blomsterkransene som vertskapet smyger rundt halsen din når du ankommer som gjør deg hodestups forelsket. Det kan også være nærkontakten med hai, piggrokk, havskilpadder og fargesprakende fisk i smaragdgrønne bukter og langs de grunne revene i turkise laguner som tar pusten fra deg. Eller smaken av nygrillet hummer.

Hva vet vi? Men verken livet eller feriedrømmene dine blir helt de samme etter et strandhugg i paradis.

Første stopp Tahiti og Bora Bora

La oss begynne med begynnelsen: Etter flyturen i behagelig business class fra Oslo via Paris og Los Angeles er det deilig å tilpasse seg den nye døgnrytmen med en stopp-over på InterContinental Tahiti Resort, kun en kort biltur fra flyplassen. Etter en overdådig American breakfast dagen etter setter du og ditt reisefølge kursen mot Bora Bora.

På InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa venter en lekker Overwater suite i Stillehavet på dere, komplett med utsikt mot lagunen fra både stuen, soverommet og den private terrassen. Der er det selvfølgelig også et basseng å senke sin solkyssede kropp ned i hvis ikke krystallklart hav frister enda mer. Dagene her kan bli akkurat så avslappede eller aktive som du selv ønsker.

Opplevelsene i det våte element inkluderer alt fra stående padling og tradisjonell polynesisk kano til snorkling og guidede dykketurer. Hotellets Thalasso-spa er i verdensklasse, og deilige behandlinger inngår i oppholdet ditt. Når mørket faller på og stjernene som sjøfarerne navigerte etter titter frem, nyter dere et utsøkt måltid i en av restaurantene, på hvit duk på stranden med tærne i den lunkne lagunen eller på deres egen private terrasse med lyden av myke bølger som sound track.

The Brando
Tetiaroa er en verden du tror du må ha drømt.

The Brando

Tetiaroa-atollen har en helt spesiell plass i polynesisk historie og kultur. I hundrevis av år kom Tahitis kongelige hit når de følte behov for å trekke seg tilbake fra sine undersåtter. Og hit kom Marlon Brando – filmlerretets konge – for å spille inn ”Mytteriet på Bounty” i 1962. Han ble så betatt av både øya og sin motspiller Tarita, at han bosatte seg her sammen med sin franske sydhavsprinsesse. Og kan du tenke deg hvor Barack Obama fant ro til å skrive sine memoarer? Selvsagt kan du det.

Tetiaroas rundt dusinet små øyer omkranser en glitrende lagune, og i dette sydhavsparadiset ligger The Brando, resortet som skal være ditt hjem de neste fem dagene. En nydelig Watervilla på nærmere 100 kvm venter. Den pudderhvite stranden innenfor er kantet med svaiende palmer, og den frodige, indre vegetasjonen på øyene er hjem for myriader av fugler. Hvordan skal vi best få sagt det? Tetiaroa er en verden du tror du må ha drømt. Helt til du kjenner den myke, varme sanden under føttene dine.

The Brando
The Brando

Bærekraftig barfotluksus

Men The Brando er så mye mer enn et uforglemmelig feriested. Og det kan vi faktisk takke den notoriske bad boy-skuespilleren og Gudfaren-legenden for. I møtet med Tetiaroa ble Brando en pasjonert naturverner. Han inviterte forskere og studenter til øya og finansierte prosjekter som skulle kartlegge og ta vare på dette sårbare økosystemet. Hotellmogulen Richard Bailey delte hans interesse for bærekraftig turisme, og på mange måter kan vi si at The Brando er arven etter disse to pasjonerte pionérenes felles visjon.

Under oppholdet kan du bli med resortets naturguider, forskere og biologer rundt i atollen, der de vil dele sin kunnskap om livet og mangfoldet på øyene og i havet, og fortelle hvordan The Brando har tatt i bruk innovativ teknologi i sin streben etter å gjøre Tetiaroa til det ultimate bærekraftige luksushotellet i verden. Barn mellom seks og 12 år kan få stillet nysgjerrigheten og skjerpet sansene i resortets Lagoon School.

Vil du gjøre som Brando og Obama, og slå deg ned i et stillehavsparadis over lengre tid, er det selvsagt mulig å forlenge oppholdet, eller utforske noen av de andre fantastiske øyene i nærheten.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 289 500,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Oslo-Tahiti på Business Class
  • 5 døgn på InterContinental Bora Bora inkl. halvpensjon
  • 5 døgn på The Brando med all inclusive
  • All transfer
  • Private utflukter
  • Spabehandlinger

Turen kan forlenges og utvides med flere destinasjoner (for eksempel i Australia, New Zealand eller USA).

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Singapore

Strand- og storbyferie i Singapore

9 dager

Fra 37 500,-

Singapore, Indonesia

Åtte dager du aldri glemmer

8 dager

Fra 109 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo