Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Ekspedisjon til Patagonia

Foto: © G Adventures Inc.

Ekspedisjon til Patagonia


14 dager

Avreise på utvalgte datoer.

Buenos Aires, Torres del Paine NP, El Calafate, Ushuaia.

Fra 61 900,- per person

Patagonia belønner sine besøkende med en fantastisk kombinasjon av massive fjelltopper, imøtekommende mennesker og utrolige matretter. På denne reisen får du oppleve både den chilenske og argentinske siden av Patagonia.

Nyt den fargerike byen Buenos Aires og prøv deg på nasjonaldansen tango. Reis videre til Torres del Paine Nasjonalpark samt nydelige Perito Moreno, en av verdens mest storslåtte isbreer. Ushuaia, vår sørligste destinasjon, er en by som byr på opplevelser du sent vil glemme.

Unike opplevelsesreiser med National Geographic Journeys

National Geographic Journeys er opplevelsesturer som gir deg unik innsikt i reisemålets kultur og natur.

Turene inkluderer komfortable overnattingssteder, ledes av en kunnskapsrik engelsktalende reiseleder og passer for de fleste.

Høydepunkter

 • Tangoleksjon
 • Lær mer om Perito Moreno fra en ekspert
 • Vandre med pingviner på Martillo Island
 • Ta båt gjennom Beaglekanalen ombord en katamaran
 • Utforsk Ushuaia (verdens sørligste by)

Dagsprogram

Ankomst Buenos Aires til valgfri tid. Hvorfor ikke ha en dag eller to ekstra i denne fantastiske byen, så du virkelig kan oppleve det mange referer til som «Paris of the Americas»? Ikke gå glipp av viktige severdigheter og nabolag som Plaza de Mayo, La Boca og den berømte Recoleta Cemetary.

Det blir holdt et informasjonsmøte ca. kl. 18:00. Her vil du møte de andre gruppemedlemmene, samt reiselederen som vil gi dere info om den kommende turen. Vennligst sjekk i hotellresepsjonen for eksakt tidspunkt for infomøtet.

Vi hopper på flyet som tar oss til den nordlige delen av Patagonia. Vi blir med på en guidet tur i den naturskjønne byen San Carlos de Bariloche. Her vil vi stoppe innom lokale produsenter som spesialiserer seg på sjokolade, øl og syltetøy.

I dag bestemmer du selv hva du ønsker å gjøre. Vi anbefaler at du tar deg en sykkeltur, vandrer rundt i området eller utforsker byens mange butikker og restauranter. Du vil bli overrasket over likhetene mellom Bariloche og skidestinasjonene i Alpene. Prøv en «beef parrillada» eller et spennende utvalg av fersk fisk. Sist, men ikke minst, ikke glem å teste ut den lokalproduserte sjokoladen. Bariloche er nemlig viden kjent for sine søtsaker.

I dag reiser vi videre til Puerto Varas. For å komme oss hit tar vi både buss og ferge. Nyt utsikten fra et av verdens mest naturskjønne cruiseskip, «Cruce de los Lagos».

Dagens etappe tar ca. 10-11 timer. Reisen gjennomføres på komfortable busser, samt en fergetur som krysser grensen mellom Chile og Argentina. Reisetiden kan variere etter årstid og værforhold. På visse tider av året kan det også være vanskelig å ta seg over med ferge. I et slikt tilfelle vil vi ta buss over grensen.

Dagen i dag er fri til disposisjon. Hvorfor ikke ta turen ut til Chiloé Island? Denne sjarmerende fiskerlandsbyen er kjent for sine trehus på stylter, kunstneriske tretak og historiske trekirker. Spis fersk fisk eller annen lokal mat til lunsj. Ikke gå glipp av pingvinkolonien som huser både Humboldt- og Magellanpingviner.

Fra Puerto Varas flyr vi til Punta Arenas før vi reiser videre til Torres del Paine Nasjonalpark. Ord kan umulig beskrive hvor majestetisk og vakker denne nasjonalparken er! De som er heldige nok til å få oppleve dette fantastiske området kommer aldri til å glemme hvor vakkert det er her!

Nyt dagen sammen med en lokal guide hvor vi utforsker alt Torres del Paine har å by på. Fra uberørte turkise innsjøer, til isbreer og fosser. Denne nasjonalparken har alt!

I dag kan du nyte en flott kjøretur til El Calafate. Underveis har du mulighet til å se Kondorer, Rheas, Ørn og Flamingoer. Til tross for dette, hovedattraksjonen i dag er Perito Moreno. Isbreen som ligger ved den sørlige delen av Glacier National Park er en av verdens mest spektakulære!

På morgenen i dag har du mulighet til å være med på et foredrag fra en lokal isbreekspert. Etter dette vil vi reise til Glacier Nasjonalpark. Her vil du bli vitne til fantastiske Perito Moreno. Er du interessert i å ta en nærmere titt? Hvorfor ikke bli med på en båttur som tar deg helt inn til foten av isbreen.

Vi flyr til havnebyen Ushuaia, som ligger helt i enden av det Sør-Amerikanske kontinentet. Ushuaia er verdens sørligste by, plassert i en mindre lomme langs Beagle Channel.

På formiddagen i dag har vi mulighet til å komme tett på pingvinene på Martillo Island.

Etter dette, reiser vi tilbake til Ushuaia igjen med en katamaran som tar oss gjennom Beagle Channel. Her vil vi se Les Eclaireursfyrtårnet, Seal Island og Bird Island.

Vi forlater denne fantastiske byen og flyr til den pulserende metropolen Buenos Aires. Spis en lett middag på en lokal kafé før du får testet ut dansefoten din, med litt tango. Hvis du ønsker kan du bli værende for en Milonga. Dette er en tradisjon der både elever og lærere viser fram sine dansekunnskaper.

I dag venter en guidet tur gjennom det mange refererer til som «Paris of the Americas». Her vil vi besøke viktige severdigheter og nabolag som Plaza de Mayo, La Boca og den berømte Recoleta Cemetary. Når du er ferdig med å utforske byen, hvil de trøtte bena dine samtidig som du nyter en avkjølende drink på en av de mange fortauskaféene. Siden dette er den siste kvelden din i Argentina, ikke glem å spander en skikkelig avskjedsmiddag på deg selv. Saftige biffer, kylling eller chorizo parrilladas er kun noen av godsakene du kan meske deg med.

Turen avsluttes i dag. Avreise til valgfri tid.

Ønsker du å forlenge turen din? Hvorfor ikke legge til Iguassu Falls på veien opp til Rio de Janeiro?

Bilder


Reisefakta


Kart

Ekspedisjon til Patagonia.

Pris

 • Fra kr 61 900,- per person i tomannsrom.

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Oslo – Buenos Aires på økonomiklasse.
 • Hotell (13 netter)
 • 13 frokoster, 1 lunsj, 3 middager
 • Transfer ved ankomst
 • Bariloche Circuito Chico tur
 • Naturskjønt cruise ombord «Cruce de Lagos»
 • Guidet tur i Buenos Aires
 • Innlandsflyvninger
 • All transport mellom destinasjonene og til/fra inkluderte aktiviteter.

Prisen inkluderer ikke

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Smitteverntiltak

Les hva G Adventures gjør for å unngå smittespredning og for at reisen skal være så trygg som mulig (ekstern link, informasjon på engelsk).

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Sør-Afrika, Namibia, Zimbabwe

Det Sørlige Afrikas høydepunkter

21 dager

Fra 117 500,-

Argentina, Brasil

Opplevelsesreise i Brasil og Argentina

15 dager

Fra 63 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo