opplev mallorca på vår måte

Reiseforslag i EUROPA

4 dager

Cap Rocat

Tilgjengelig hele året

Fra 16 000,- per person når to reiser sammen
3 netter i Suite
Fly t/r Oslo – Palma og transport til/fra flyplass

Hotellet tillater kun voksne gjester.

For flere detaljer, kontakt oss:
post@privatetravellab.no, tlf. 23 65 44 50

Historie i veggene

Cap Rocat ble opprinnelig bygget som et fort på tidlig 1800-tallet for å beskytte Palma, Mallorcas hovedstad. I dag er Cap Rocat med sine tykke festningsmurer og spennende borggårder omgjort til Mallorcas kanskje mest spennende og unike hotell.

Kortreist luksus

Med over to kilometer privat strandlinje, en fantastisk infinity pool, et prisbelønnet spa og øyas beste restaurant behøver man ikke forlate hotellet for å få dagene til å gå.

Om man allikevel vil utforske øya kan vi anbefale å ta en tur til de gamle landsbyene på nordsiden av øya i en klassisk sportsbil, eller kanskje bare rusle gjennom de vakre gatene i Palma og nyte et glass på en av de mange patioene der. Eller hva med å leie hotellets egen båt og oppleve Mallorcas vakre kyst fra sjøsiden?  

Cap Rocat Suite

Usjenert og eksklusivt

Å bo i «Cap Rocat Suiten» er en opplevelse vi garanterer du sent vil glemme. I skyteskårene hvor fortets kanonbatterier tidligere var plassert er det bygget noen av de mest unike hotellsuiter som finnes. Her bor du helt privat, med egen terrasse og gazebo med fantastisk utsikt over Palma-bukten og det azurblå Middelhavet. Frokosten nytes på egen terrasse eller i hotellets restaurant som tilbyr økologiske matvarer med fokus på lokale produkter fra øya.  

Cap Rocat ligger kun 15 min kjøring fra Palma flyplass, og er et ideélt sted for en langweekend med sol, sommer, salt sjø og spansk luksus!

Ta kontakt med oss i Private Travel Lab for å skreddersy din neste reise!

E-post: post@privatetravellab.no  Telefon: +47 23 65 44 50  Besøksadresse: Tollbugata 27, Oslo