Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Unico Hotel Riviera Maya

Unico Hotel Riviera Maya


8 dager

Avreise hele året

Riviera Maya, Mexico

Fra 43 900,- per person

I naturskjønne omgivelser på Yucatán-halvøya ligger Unico Hotel Riviera Maya, et 5-stjerners luksushotell med service i verdensklasse. Oppholdet er all inclusive og byr på det ypperste av meksikansk matkultur signert noen av landets mest anerkjente kjøkkensjefer. Hotellet tar kun imot voksne gjester.

Det herskapelige hotellbygget er formet som en halvmåne rundt en åpen plass med tre svømmebassenger og velstelte fellesområder. Herfra er det bare noen få skritt ned til den idylliske stranda hvor vanntemperaturen ligger høyt på tyvetallet gjennom hele året.

Både rom og fellesarealer er utsmykket med kunstverk, som i likhet med kokekunsten tar utgangspunkt i den lokale kulturen. Rommene er store og moderne, har egen terrasse og er stilfullt innredet i naturmaterialer. Resortet har naturligvis et bredt utvalg av spa og velvære, i tillegg til egen skjønnhetssalong.

Dette er stedet hvis man er ute etter den ultimate ferieopplevelsen for to, ikke minst for bryllupsreisende. Alle detaljer er nøye gjennomtenkt og tilrettelagt – dere trenger kun møte opp og nyte hver eneste dag til det fulle. 

En halvtimes kjøretur nordover fra resortet ligger den sjarmerende feriebyen Playa del Carmen og golfbanen El Camaleón. Den har vært vertskap for PGA-turneringen og er designet av Greg Norman.

Riviera Maya har mange spennende opplevelser innen rekkevidde for dagsutflukter. Dykking og snorkling på korallrevene er en opplevelse man definitivt bør få med seg. Det samme gjelder godt bevarte bygninger og monumenter fra Maya-imperiet, spesielt den berømte Maya-byen Chichen Itza, som er verdensarvlistet og ett av verdens syv underverker.

Riviera Maya ligger i tropisk klimasone med sommer hele året, men verdt å merke seg er at september til november er regntid.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 43 900,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 64 900,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo – Cancun med KLM i ønsket kabinklasse.
  • Privat transfer flyplass-hotell t/r
  • 7 netter i Double Superior Sea View på Unico Hotel Riviera Maya
  • All inclusive

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Brasil

Brasils høydepunkter fra nord til sør

27 dager

Fra 119 800,-

Ecuador

Fascinerende Galapagos

16 dager

Fra 209 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo