Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

One&Only Mandarina

One&Only Mandarina


8 dager

Avreise hele året

Puerto Vallarta, Mexico

Fra 113 500,- per person

One&Only Mandarina ligger på en del av Mexicos vestkyst som heter Riviera Nayarit, der vill og utemmet regnskog som dekker fjellkjeden Sierra Madre møter det enorme Stillehavet.

One&Only er et verdensomspennende konsept av luksusresorter på nøye utvalgte destinasjoner. Det heter seg at noen ganger er helheten mer enn summen av delene. Og det er nettopp det du kan forvente med One&Only. Små og store detaljer er nøye gjennomtenkt og i sum skaper de en helt unik opplevelse av luksus, velvære og det gode liv.

Mesterkokken Enrique Olvera har gjort stor suksess i USA ved å ta med seg inspirasjon fra sitt opphav i Mexico. Olvera står bak Carao, den ene av tre restauranter på resortet. Menyen tar utgangspunkt i den lokale matkulturen og endres kontinuerlig i takt med sesong, tilgang på råvarer og ny inspirasjon. I tillegg til restaurantene kan man nyte drinker, vin og småretter i baren The Treetop med praktfull utsikt over området.

Innkvarteringen er helt spektakulær på flere måter. Inspirert av klassiske trehytter som barn bygger i trær, ligger Tree House høyt over bakken, på høyde med trekronene. Her bor dere helt usjenert med utsikt over frodig skog og Stillehavet. Hver hytte har egen terrasse med et lite basseng. Interiøret er av bærekraftige naturmaterialer og ingen detaljer blir overlatt til tilfeldighetene.

Resortet er designet for å gli så uberørt som mulig inn i det majestetiske naturlandskapet. Uberørt er også naturen i regionen og et begrenset antall gjester av gangen gjør at sandstranden nedenfor resortet ikke er av den overbefolkede sorten. Skogen innbyr til fotturer, enten på egenhånd eller ledsaget av en kunnskapsrik guide som kjenner det innfløkte økosystemet. En slik utflukt kan kombineres med for eksempel ziplining mellom tretoppene eller en tur på hesteryggen.

One&Only skreddersyr dagsutflukter basert på gjestenes preferanser, enten det er snakk om ovennevnte naturopplevelser, komme nært på den lokale kulturen eller lære mer om den meksikanske husmannskosten som blir eksportert til alle verdens hjørner, både som streetfood og fine dining.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 113 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 138 500,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo – Puerto Vallarta med KLM i ønsket kabinklasse.
  • Privat transfer flyplass-hotell t/r
  • 7 netter i Treehouse på One&Only Mandarina inkl. frokost

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Mexico

Banyan Tree Mayakoba

8 dager

Fra 68 500,-

Mexico

Nobu Los Cabos

8 dager

Fra 47 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo