Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Nobu Los Cabos

Nobu Los Cabos


8 dager

Avreise hele året

Los Cabos, Mexico

Fra 47 500,- per person

Lengst sør på Baja-halvøya utenfor Mexicos vestkyst finner vi Nobu Los Cabos. Omgitt av Stillehavet på den ene siden og ørkenaktig fjellandskap på den andre, ligger resortet som en oase av luksus, smakfull arkitektur og velrenommerte restauranter.

Mellom hotellbygningene er det innbydende bassenger og fellesarealer med barer og restauranter. Atmosfæren er avslappende og servicen enestående. Rommene har raus størrelse og egen terrasse. Og selvfølgelig tilbys alt man kan drømme om innen spa og velvære.

Ved et opphold på Nobu Los Cabos venter det kulinariske høydepunkter til alle måltider, når innovative mesterkokker varierer menyen etter sesong og råvaretilgang. Flaggskipet blant de fire restaurantene på resortet har japansk kjøkken, som fusjonerer orientens kokekunst med meksikanske råvarer. Malibu Farm fokuserer på organisk dyrket frukt og grønt som har kortest mulig vei fra innhøsting til tallerkenen. Pacific Restaurant spesialiserer seg på dagsfersk sjømat og Ardea Steakhouse tar grillmaten til nye høyder.

En populær aktivitet blant de besøkende er seilturer i nærområdet med katamaran. Betjeningen på hotellet skreddersyr disse dagsutfluktene etter gjestenes preferanser. Tema kan være for eksempel øyhopping med bading og snorkling, hvor det underveis serveres en bedre lunsj. Eller et romantisk minicruise for to hvor middagen serveres om bord under en glødende solnedgang. I sesong er også muligheten der for en hvalsafari underveis. 

Det ligger en flott golfbane i tilknytning til resortet, og hvis det frister med noe mer adrenalinfylt er det ypperlige forhold for fjellklatring, ziplining og offroad-turer med ATV.

August og september er både de varmeste og våteste månedene, uten at det betyr mer enn 7-8 regnværsdager i hver av månedene.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 47 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 75 900,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo – Los Cabos med KLM i ønsket kabinklasse.
  • Privat transfer flyplass-hotell t/r
  • 7 netter i Deluxe King room på Nobu Hotel Los Cabo

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


USA

Romantisk luksusferie i California

11 dager

Fra 229 900,-

Mexico

One&Only Mandarina

8 dager

Fra 113 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo