Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Banyan Tree Mayakoba

Banyan Tree Mayakoba


8 dager

Avreise hele året

Playa del Carmen, Mexico

Fra 68 500,- per person

Like utenfor sentrum av Playa del Carmen ligger Banyan Tree Mayakoba, som er et prisbelønt luksusresort med en unik beliggenhet. Her møter frodig mangroveskog kritthvite strender og Det karibiske hav. Arkitekturen er en fusjon mellom det orientalske og meksikanske. 

Velg mellom fem restauranter av høy kvalitet inne på området til resortet, eller ta den korte turen bort til sentrum av Playa del Carmen. Resortet arrangerer dessuten private middager for to, og kveldsutflukt i jungelen for mindre grupper med middag laget på tradisjonelt Maya-vis.

Med dette reiseforslaget bor dere i Villa with Pool, med utsikt over lagunen. Villaene er minimalistiske på utsiden og moderne og luksuriøse på innsiden. Dere har egen privat terrasse med basseng og er kun en kort rusletur fra stranden. Dere kan bli med på yoga i soloppgang og det er spa-avdeling med rikholdig meny av behandlinger.

Banyan Tree Mayakoba er familievennlig med egen Kids Club, men stedet er nok mest populært blant par. Resortet tilbyr flere måter å nyte en romantisk middag for bare dere to;

 • På en elvebåt i mangrovene, til solnedgangen eller i måneskinn
 • Grillmåltid av de fineste råvarer, tilberedt og servert på egen terrasse
 • Mat fra resortets restauranter kan leveres på døra

Golfbanen El Camaleon er integrert på resortområdet og var den første banen i Mellom-Amerika som var vertskap i PGA-turneringen. Den er designet av Greg Norman og byr på fantastisk utsikt over regnskog og havet, men også innsikt i de fascinerende økosystemene som omkranser banen.

Kysten mot det Karibiske hav på Yucatán-halvøya kalles Riviera Maya og har mange spennende opplevelser innen rekkevidden for dagsutflukter. Dykking og snorkling på korallrevene er som å havne midt i et av David Attenboroughs storslagne naturprogrammer. Med litt flaks kan man treffe på hvalhaien under vann. Den spiser små krepsdyr og er helt ufarlig for mennesker, og et møte med denne grasiøse kjempen er utvilsomt et minne for livet. På sightseeing i jungelen får man se godt bevarte bygninger og monumenter fra Maya-imperiet, de eldste fra 500-tallet. Her finner vi også den berømte Maya-byen Chichen Itza, som er verdensarvlistet og ett av verdens syv underverker.

Banyan Tree Mayakoba er med andre ord førsteklasses luksus med et hav av spennende ting å oppleve i umiddelbar nærhet. 

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

 • Fra kr 68 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
 • Fra kr 91 500,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Oslo – Cancun med Lufthansa i ønsket kabinklasse.
 • Privat transfer flyplass-hotell t/r
 • 7 netter i en Bliss Pool Villa på Banyan Tree Mayakoba

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Argentina, Brasil

Opplevelsesreise i Brasil og Argentina

15 dager

Fra 63 900,-

Mexico

Unico Hotel Riviera Maya

8 dager

Fra 43 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo