Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

One&Only Royal Mirage, Dubai

One&Only Royal Mirage, Dubai


8 dager

Avreise hele året

Dubai

Fra 54 500,- per person

Tilbring en avslappende uke på et av Dubais mest eksklusive og luksuriøse hotell. One&Only Royal Mirage Dubai har egen strandlinje, et fantastisk hageanlegg, et bredt aktivitetstilbud og 16 restauranter, barer og lounger.

One&Only Royal Mirage Dubai er et av de beste og mest stilfulle hotellene i Dubai, og en hyllest til arabisk arkitektur og gjestfrihet. Hotellet er spredt over et enormt område omgitt av frodige grøntområder, fontener, intrikat arabisk arkitektur, ni restauranter og en kilometer lang privat strandlinje. Restaurantene serverer mat i verdensklasse, og du kan spise deg hele veien fra Middelhavet, til Marokko, India og Midtøsten.

Her er det ingen trengsel og One&Only Royal Mirage er det perfekte stedet å tilbringe en uke hvis du vil slappe av og ha en skikkelig ferie.

One&Only Royal Mirage Dubai
Hotellet har en kilometer lang privat strandlinje på Jumeirah-stranden.

Hotellet er inndelt i tre områder, som alle har ulike rom, temaer og restauranter: The Palace, Arabian Court og Residence & Spa.

The Palace gjenspeiler den arabiske magien, med en spektakulær beliggenhet på Jumeirah Beach. Dette er et luksuriøst resort med personlig service, store hager og flere svømmebasseng. Resortet har 221 rom og suiter og en privat strand, og en rekke aktiviteter som vannsportsenter, tennisbaner, golf putting green og barneklubb.

Arabian Court er bygget i orientalsk stil med symmetrisk arkitektur, i et landskap av fontener, gangveier og frodige hager. Alle de 160 rommene og 10 suitene vender mot havet, og har egen balkong eller terrasse. De tre restaurantene tar dere med på en reise fra fortid til nåtid gjennom det asiatiske og arabiske kjøkken.

Residence & Spa, som er medlem av «The Leading Hotels of the World», er et intimt fristed for de som vil slappe av i komfortable omgivelser av ypperste klasse. Resortets 20 rom og 20 suiter er alle romslige og innredet med de fineste detaljer. Alle vender mot sjøen med egen balkong eller terrasse. Med private restauranter og lounger, en diskret resepsjon og bortgjemte hager er dette et perfekt sted for de som vil nyte ferien til det fulle. På området ligger The Health & Beauty Institute, med orientalsk hammam, spa, hårsalong og neglesalong.    

One&Only Royal Mirage Dubai
Unn deg selv litt ekstra velvære på The Health & Beauty Institute.

Klarer man å rive seg løs fra hotellet så venter Dubai med alle muligheter for aktiviteter og opplevelser. Noen av Dubais største attraksjoner som Palm Jumeirah, Emirates Golf Club, Dubai Pearl, The Walk, Dubai Marina og Aquaventure ligger bare 15 minutters kjøring unna.

Dubai har det meste: shoppingmulighetene er endeløse, ta turen opp i verdens høyeste bygning, man kan dra på ørkensafari, hoppe i fallskjerm, tilbringe dagen i en vannpark eller stå på ski. Her finnes noe for ethvert aktivitetsnivå, interesse og alder, og passer for både familier, par og venner.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

Arabian Court Deluxe Room
Rommene i Arabian Court er romslige med gjennomført arabisk design. Rommet har en stor dobbeltseng og et luksuriøst bad med badekar og dusj. Fra den private balkongen har dere utsikt mot palmetrær og de store grøntarealene på resortet. Et perfekt sted å slappe av etter en dag i byen.

 • Fra kr 54 500,- per person i økonomiklasse på Emirates og Arabian Court Deluxe Room inkl. frokost og middag.
 • Fra kr 84 900,- per person i Business Class på Emirates og Arabian Court Deluxe Room inkl. frokost og middag.

Residence Junior Suite
Prestige-rommene er langt større enn det som er vanlig for hotellrom i Dubai. Designet er en honnør til den arabiske kulturen, med møbler og utskjæringer av tre, tradisjonell mosaikk og autentisk kunst. Nyt utsikten over de velpleide grøntområdene fra den private balkongen. Som gjest i The Residence har dere tilgang til et dedikert basseng, bibliotek og en restaurant som kun er for gjestene på denne delen av hotellet.

 • Fra kr 112 500,- per person i økonomiklasse på Emirates og Residence Junior Suite inkl. frokost og middag.
 • Fra kr 143 900,- per person i Business Class på Emirates og Residence Junior Suite inkl. frokost og middag.

Alle priser per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Oslo-Dubai med Emirates i ønsket kabinklasse.
 • 7 netter på One&Only Royal Mirage i valgt romkategori inkl. frokost og middag.
 • Transfer flyplass-hotell i Dubai t/r

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides med flere destinasjoner, eller gjøres om til en stopover på vei til f.eks. Australia.

Vil du kombinere jobb og ferie? Les om Workation i Dubai på workations.no.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Maldivene

Kuredu Resort & Spa, Maldivene

8 dager

Fra 49 900,-

Qatar

InterContinental Doha, Qatar

6 dager

Fra 14 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo