Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Jumeirah Dar Al Masyaf, Dubai

Jumeirah Dar Al Masyaf, Dubai


8 dager

Avreise hele året

Dubai

Fra 54 500,- per person

Dar Al Masyaf er en av tre eiendommer på Madinat Jumeirah Resort. Tilbring en avslappende uke på dette flotte resortet som er designet for å ligne på tradisjonelle arabiske sommerhus koblet sammen av kanaler.

Hvert rom har tilgang til egen butler som hjelper med alt fra booking av restaurant på kvelden, til bestilling av golf buggy eller abra (en tradisjonell Emirati-båt). I bakgården i leilighetskomplekset serverer butleren hver kveld snacks og drikke til gjestene. Dette er et perfekt sted å slappe av med en drink etter en dag i solen før man spiser middag. Alt dette er inkludert i prisen.

Jumeirah Dar Al Masyaf
Velg mellom stranden, basseng eller vannparken Wild Wadi Waterpark.

Inkludert i prisen er også fri inngang til den berømte vannparken Wild Wadi Waterpark, og man har fri tilgang til solstoler både på den private stranden eller ved et av de mange bassengene på resortet. Her er det ingen trengsel og Dar Al Masyaf er det perfekte stedet å tilbringe en uke hvis du vil slappe av og ha en skikkelig ferie.

Du trenger heller ikke å reise langt for å finne shopping og fantastiske restauranter. Inne på resortområdet finner du nemlig Souk Madinat Jumeirah, som er en arabisk basar hvor du kan finne alt fra klær, krydder og smykker. Ankom i golf buggy eller abra og bli her en time, en dag eller hele kvelden.

Jumeirah Dar Al Masyaf
En av Jumeirah Dar Al Masyafs mange restauranter.

Med over 25 restauranter som serverer drikke og internasjonale retter, er det mange steder å velge mellom for en kaffe, en lett lunsj eller en minneverdig middag.

Klarer man å rive seg løs fra hotellet så venter Dubai med alle muligheter for aktiviteter og opplevelser. Noen av Dubais største attraksjoner som Palm Jumeirah, Emirates Golf Club, Dubai Pearl, The Walk, Dubai Marina og Aquaventure ligger bare 15 minutters kjøring unna.

Jumeirah Dar Al Masyaf
Resortet er omgitt av kanaler.

Dubai har det meste: shoppingmulighetene er endeløse, ta turen opp i verdens høyeste bygning, man kan dra på ørkensafari, hoppe i fallskjerm, tilbringe dagen i en vannpark eller stå på ski. Her finnes noe for ethvert aktivitetsnivå, interesse og alder, og passer for både familier, par og venner.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

Arabian Summer House Deluxe Room
Rommene er romslige med gjennomført arabisk design, og har en stor dobbeltseng og et luksuriøst bad med badekar og dusj. Fra den private balkongen eller terrassen har dere utsikt mot palmetrær, de store grøntarealene og kanalene på resortet, men det er også mulig å få rom med strandutsikt. Et perfekt sted å slappe av etter en dag i byen.

  • Fra kr 54 500,- per person i økonomiklasse på Emirates og Arabian Summer House Deluxe Room inkl. frokost.
  • Fra kr 85 500,- per person i Business Class på Emirates og Arabian Summer House Deluxe Room inkl. frokost.

Alle priser per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo-Dubai med Emirates i ønsket kabinklasse.
  • 7 netter på Dar Al Masyaf Madinat Jumeirah i valgt romkategori inkl. frokost.
  • Transfer flyplass-hotell i Dubai t/r

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides med flere destinasjoner, eller gjøres om til en stopover på vei til f.eks. Australia.

Vil du kombinere jobb og ferie? Les om Workation i Dubai på workations.no.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Maldivene

Milaidhoo Maldives

8 dager

Fra 120 900,-

Maldivene

Maldivene: Velaa Private Island

9 dager

Fra 207 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo