Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

InterContinental Doha, Qatar

Foto: BlueOrange Studio - stock.adobe.com

InterContinental Doha, Qatar


6 dager

Avreise hele året

Doha, Qatar

Fra 14 500,- per person

InterContinental Doha er et luksuriøst 5-stjerners hotell beliggende ved sjøkanten i den eksklusive bydelen West Bay Lagoon i Doha. Dette er et komfortabelt sted hvis man ønsker et avbrekk fra hverdagen hjemme eller noen dagers stopp på vei til eller fra en destinasjon videre ut i verden.

Hotellet kan skryte av å ha en av byens beste beliggenheter, med Qatars lengste private strand og uforstyrret utsikt over Persiabukten og Dohas skyline. Et stort utendørsbasseng og direkte adgang til stranden, gjør dette til et godt egnet sted for å nyte sommer og sol. 

Intercontinental Doha.
InterContinental Doha.

Hotellet har 375 elegante og sofistikerte rom og suiter. Superior-rommene er 40 kvadratmeter store, med utsikt over byen. De har moderne, europeisk interiør med en arabisk vri, høyhastighets internett, smart teknologi, InterContinentals egne Agraria®-badeprodukter og ellers det man forventer av et rom av 5-stjerners standard.

InterContinental Doha er familievennlig med mange aktiviteter for barna. Her finnes et eget barnebasseng, lekeplass og ulike strand- og vannaktiviteter, samt spesialkomponerte barnemenyer på restaurantene. 

Hotellet har hele 14 prisbelønte barer og restauranter, inkludert den berømte La Mar Doha drevet av kjendiskokken Gastón Acurio, samt den elegante Paris-inspirerte loungen Manko.

Doha.
Dohas mange skyskrapere.
Foto: TTstudio – stock.adobe.com

Spa InterContinental er et luksuriøst spa med 16 behandlingsrom og par-suiter, privat innendørsbasseng, avslapningsrom, juicebar, sauna og jacuzzi. Teamet med profesjonelle terapeuter sørger for at du får den aller beste behandlingen med produkter fra Natura Bisse, Baija Paris og Intraceuticals.   

Doha er en by som har vokst enormt de siste 20 årene, og med Qatar som arrangør for VM i fotball i 2022 er byen og landet i vinden som aldri før. Shopping, ørkensafari, menneskeskapte øyer, kunst og arkitektur i verdensklasse, og aktiviteter for både store og små er noe av det Doha og Qatar kan kan by på.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 14 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 35 500,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo-Doha med Qatar Airways i ønsket kabinklasse.
  • 5 netter på InterContinental Doha i Superior Room inkl. frokost.
  • Privat transfer flyplass-hotell i Doha t/r

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides med flere destinasjoner, eller gjøres om til en stopover på vei til f.eks. Australia.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Mauritius

Constance Belle Mare Plage Mauritius

8 dager

Fra 44 900,-

Maldivene

Milaidhoo Maldives

8 dager

Fra 120 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo