Mauritius: One & Only Le Saint Geran

Reiseforslag i Afrika

Luksus og idyll i Det indiske hav.

For flere detaljer, kontakt oss:
post@privatetravellab.no, tlf. 23 65 44 50

9 dager

Mauritius

Avreise hele året

Fra kr 59 000 per person, Economy Class
Fra kr 85 000 per person, Business Class

Pris per person når to reiser sammen.

Inkludert i prisen:
Flyreisen t/r Mauritius
Helikoptertransfer til resortet.
7 netter med halvpensjon på One&Only Le Saint Geran.

Konseptet One&Only har luksusresorter flere steder i verden, og vår favoritt er Le Saint Geran på Mauritius.

Plasseringen er helt perfekt, på en privat halvøy med egen, usjenert strand og en rolig lagune. Atmosfæren står i stil til omgivelsene; avslappende, idyllisk og slående vakkert.

Resortet ligger innbydende til på en egen halvøy.

Hvordan dagene forløper bestemmer dere selv. Hotellet har blant annet spa og treningsstudio, i tillegg til et bredt spekter av opplevelser til vanns. Like under havoverflaten venter en fargesymfoni av fisk og koraller som kan oppleves med dykkerutstyr eller dykkermaske og snorkel.

Dagene kan nytes med trening, spa og aktiviteter i vannet, eller avslapping på stranda.

Dere kan teste fiskelykken fra båt etter storfangst, stå på vannski eller bare slappe av på stranda. Her tar man dagene som de kommer og forsyner seg av alle høydepunktene dette ikoniske resortet har å by på.

Kulinariske opplevelser blir det mange av under oppholdet.

Fire restauranter med inspirasjon fra vidt forskjellige kulturer og kjøkken sørger for herlige matopplevelser, enten dere har lyst på fransk, polynesisk, japansk eller en biffrestaurant med Wagyu på menyen. Fisk og skalldyr har kort vei fra havet til tallerkenen via grillen.

Dagens fangst rett fra grillen.

Resortets spa-avdeling har en nydelig beliggenhet rundt et basseng og stort utvalg av spa, velvære og massasje, tilpasset begge kjønn.

Resortet er barnevennlig med barnehage fra kl 10 om morgenen til kl. 22 på kvelden for barn i alderen 3 til 7 år. 8- til 12-åringer kan bli med på spennende aktiviteter i TweensOnly, mens konseptet OneTribe er et tilbud til aldersgruppen 13 til 17 år.

Mauritius One&Only har aktiviteter for barn i all aldre.

Reisen kan utvides og kombineres med flere destinasjoner. Ta kontakt med en av våre reisespesialister for et skreddersydd tilbud på drømmeferien.

post@privatetravellab.no, tlf. 23 65 44 50