Legendariske gleneagles

Reiseforslag i EUROPA

Så nært og allikevel så forskjellig!

4 dager

Gleneagles

Tilgjengelig hele året

Fra 11 250,- per person når to reiser sammen
3 netter inkl. frokost
Fly t/r Oslo – Edinburgh og transport til/fra flyplass

For flere detaljer, kontakt oss:
post@privatetravellab.no, tlf. 23 65 44 50

Prisbelønt hotell og golfbane

Gleneagles åpnet dørene i 1924 og ble umiddelbart stedet for glamorøs sosialisering i Skottland, en posisjon hotellet fortsatt holder. Hotellet er rangert blant de 20 beste hotellene i verden av Condé Nast Traveller i deres  «2018 Gold List», «Best Golf Resort in the World» og «Best UK Spa» for å nevne noen av de utallige utmerkelsene hotellet har fått. Gleneagles har hele ni utmerkede restauranter og barer, hvorav én restaurant med to stjerner i Michelin-guiden.

Variert aktivitetstilbud

Alt er lagt til rette for den ultimate golfrunden på Gleneagles egen golfbane som blir regnet som en av de beste i Storbritannia. Her har både Ryder´s Cup og PGA Tournaments blitt arrangert, og i år arrangeres Solheim Cup.  

Skulle det friste med andre aktiviteter tilbyr hotellet også jaktweekender, ridning, fiske, off road-kjøring med Land Rover og for å toppe det hele; Gleneagles har sin egen Polo-skole hvor gjestene kan lære seg denne legendariske sporten, kalt «the king of sports».

Golfbanen ligger innbydende til.

Idylliske omgivelser

Gleneagles har selvfølgelig en «Spa & Health Club», ledet av den kjente spa-leverandøren ESPA. En avslappende stund her gir garantert hvilepuls etter en dag med utendørsopplevelser i det vakre skotske høylandet.  

Gleneagles ligger kun en times kjøring fra Edinburgh Airport, noe som gjør hotellet til et ideelt sted for en weekendreise!

Ta kontakt med oss i Private Travel Lab for å skreddersy din neste reise!

E-post: post@privatetravellab.no  Telefon: +47 23 65 44 50  Besøksadresse: Tollbugata 27, Oslo