Opplevelsesferie på Jamaica

Foto: © PhotoSpirit / Adobe Stock
land
Jamaica
varighet
8 dager
avreise
Avreise hele året
pris
Fra 68 500,- per person
kontakt

Dette er en eksklusiv reise til Jamaica for den som vil ha en god kombinasjon av aktiv og avslappende ferie. Vi kan nevne privat jamaicansk matlagingskurs, smak på verdensberømt kaffe i Blue Mountains, raft ned fossefallene på Rio Grande-elven og slapp av på magiske Goldeneye resort. 

Jamaica ligger like sør for Cuba i Det karibiske hav, og er en populær feriedestinasjon. Øya er et kaleidoskop av farger og lyder, med en unik kultur, spennende aktiviteter, uendelige hvite sandstrender, frodige regnskoger, et eksotisk dyreliv og et varmt og gjestfritt folkeslag.

Strawberry Hill Hotel.
Strawberry Hill Hotel.

Strawberry Hill Hotel

Ved ankomst på Jamaica blir dere møtt på flyplassen og kjørt til Strawberry Hill Hotel. Resortet ligger i Blue Mountains-fjellene like utenfor Kingston, i et grønt og frodig område med vakker utsikt over Kingston og fjellområdene rundt. Her ligger 12 private hytter med fantastisk utsikt til de vakre omgivelsene.

I løpet av oppholdet på Strawberry Hill venter flere interessante dagsturer. Den første er en heldagstur med privat guide der dere blir bedre kjent med Kingston, som er Jamaicas hovedstad og største by. I løpet av dagen besøker dere blant annet Bob Marleys gamle musikkstudio, som nå er en del av Bob Marley-museet. Her får dere et nærmere innblikk i karrieren til en av Jamaicas mest kjente personligheter. Før lunsj deltar dere på et privat matlagingskurs der dere får en innføring i tradisjonell jamaicansk mat. Dere får helt sikkert vite mer om jerk, den spesielle marinaden som Jamaica er så kjent for. Etter matlaging og lunsj fortsetter rundturen i Kingston, før dere blir kjørt tilbake til resortet.

Strawberry Hill Hotel.
Fantastisk utsikt fra Strawberry Hill Hotel.

Den andre dagsturen vies til Jamaicas kaffeproduksjon og den flotte naturen i Blue Mountains. Jamaica Blue Mountain er et stedsbeskyttet merkenavn, og her produseres en av verdens beste og dyreste kaffebønner. Dere besøker en kaffeplantasje som har vært i drift siden midten av 1700-tallet, før dere fortsetter videre til et naturreservat for lokale dyr og fugler. Flere stopp i fjellområdet venter denne dagen, og lunsj er inkludert på en lokal restaurant. 

Etter 3 netter i Blue Mountains går turen videre til sjøkanten. På vei ned fra fjellet venter et raftingeventyr ned flere av fossefallene på Rio Grande-elven, en adrenalinfylt opplevelse gjennom regnskog og jordbruksland. Det blir også tid til et stopp underveis for en dukkert i elva.

GoldenEye Resort

Goldeneye
Goldeneye Resort var Ian Flemings private landsted.

Etter dagens adrenalinpåfyll, sjekker dere inn på GoldenEye Resort. GoldenEye ligger i Oracabessa Bay på nordkysten av Jamaica, og var Ian Flemings private landsted der han skrev alle de 14 James Bond-bøkene, samtidig som han bygget opp sitt eget paradis.

Resortet har bortgjemte private strender, tropisk skog og en stor saltvannslagune. Her finnes et utvalg av luksuriøse villaer og hytter med sjø- eller laguneutsikt. Av aktiviteter kan vi nevne vannsport, solnedgangsyoga og restaurering av korallrev. Sitt tilbake og lytt til reggae-rytmene, kjenn luktene fra jerk-kjøtt over grillen og nipp til et glass med lokal rom.

Goldeneye
Velg en av resortets aktiviteter eller ta livet helt med ro.

Dere bor på GoldenEye de neste 4 nettene. Her fyller dere fyller dagene som dere selv ønsker, enten dere vil være aktive eller ta livet helt med ro. På avreisedagen blir dere kjørt tilbake til flyplassen for flyreisen hjem igjen.

Klikk på bildene for større format:

Kart

Pris

 • Fra kr. 68 500,- per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Oslo-Jamaica i økonomiklasse
 • 3 netter på Strawberry Hill Hotel
 • 4 netter på GoldenEye Resort
 • Privat dagstur til Kingstons høydepunkter
 • Privat jamaicansk matlagingskurs
 • Guidet tur blant kaffeplantasjene i Blue Mountains
 • Rafting på Rio Grande
 • Transfer mellom flyplass og resorter

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Det er mulig å oppgradere til Business Class på fly. Kontakt oss for pris.

Reiseplanen kan utvides og tilpasses etter deres ønsker. Snakk med oss for å få vite hva som er mulig.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll ut skjemaet under og få et uforpliktende tilbud.

Flere reiseforslag


Nyhetsbrev

Vær den første som får tilgang til reisenyheter, eksklusive tilbud og inspirerende tips.