Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Six Senses Ibiza

Six Senses Ibiza


8 dager

Avreise hele året

Ibiza, Spania

Fra 42 900,- per person

Six Senses Ibiza ligger helt på nordenden av Ibiza i naturskjønne omgivelser. Selv om det bare er en drøy halvtimes kjøretur fra flyplassen, vil du raskt legge merke til at livet foregår på en annen frekvens her enn det gjør i verden utenfor.

Med inntil 116 gjester av gangen er Six Senses stort nok til å ha egne barer, restauranter og kokker i toppklasse, samtidig som det blir intimt nok til å ikke miste det personlige preget. Dette reiseforslaget inkluderer Deluxe rom og frokost, i tillegg til fly med KLM og transfer til/fra flyplass på Ibiza.

Hvilket tempo dagen forløper i velger du selv. Sov lenge, eller stå opp tidlig for yoga i soloppgang, en løpetur eller et morgenbad. Og nyt frokosten i de mest idylliske omgivelser før du griper resten av dagen.

Six Senses Ibiza
Hvor aktiv du ønsker å være kan du selv bestemme.

I tillegg til majestetisk natur og en billedskjønn solnedgang over Middelhavet, har Ibiza også en betydelig kulturell rikdom. Siden 50-tallet har øya tiltrukket seg kunstnere og andre kreative sjeler som har beriket og satt sitt preg på den lokale kulturen og arkitekturen. 

Mat- og vinopplevelser er naturligvis en sentral del av oppholdet på Six Senses Ibiza. Frukt og grønnsaker høstes dagsferske fra det tilhørende gårdsbruket, som har røtter 400 år tilbake. I tråd med “den nye luksusen” står også bærekraft i fokus, hvor tilgang på sesongens varer setter sitt preg på spisekartet.

Barene og restaurantene henter inspirasjon fra hele middelhavsregionen, mens råvarene i all hovedsak er kortreiste, organiske og villfanget. Konseptet Beach Caves sørger for at servering er tilgjengelig hele dagen, mens HaSalon er stedet for fine dining om kvelden. 

Six Senses Ibiza
Nyt solnedgangen fra terrassen på Six Senses Ibiza.

Dagene kan benyttes til å utforske omgivelsene til fots, med sykkel, kajakk eller seilbåt. Under havoverflaten venter det en spennende verden som kan oppleves med dykkerutstyr eller bare snorkel og dykkermaske. Det arrangeres kokkekurs der du kan lære av mesterkokker, som tar deg med på hele prosessen fra høsting av råvarer i hagen til de nydeligste retter står ferdig tilberedt og klart til å nytes. 

Du vil naturligvis også få tilgang til treningssenter, spa, massasje og alt annet som trengs for å stelle pent med kropp og sjel. Her gjør du så lite eller mye ut av dagen du selv vil, og du kommer garantert til å reise hjem med følelsen av å ha vært på en avslappende og opplevelsesrik ferie.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 42 900,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 55 500,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo – Ibiza med KLM i ønsket kabinklasse.
  • 7 netter på Six Senses Ibiza i Deluxe Room inkl. frokost
  • Privat transfer flyplass – hotell t/r

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Sveits

En glamorøs weekend i Alpene

4 dager

Fra 38 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo