Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Six Senses Douro Valley

Six Senses Douro Valley


8 dager

Avreise hele året

Douro Valley, Portugal

Fra 38 500,- per person

Halvannen times kjøring innover i landet fra storbyen Porto ligger Six Senses Douro Valley. Her er et herskapelig gods fra 1800-tallet gjort om til luksusresort med alle fasiliteter.

Omgivelsene er like majestetiske som resortet selv, der vinranker og frodige oaser omkranser elven Douro. Elven er en av de største på den iberiske halvøy, med utspring i fjellkjeden Sistema Ibérico nordøst for Madrid, og utløp i Porto.

Resortet tar imot inntil 60 gjester av gangen. Rommene er stilfullt innredet, har god plass og en privat balkong med utsikt over vinrankene. Dette reiseforslaget inkluderer Quinta Deluxe rom, i tillegg til fly med KLM og transfer til/fra flyplass i Portugal.

Six Senses Douro Valley
Fantastisk utsikt fra resortets spa.

Six Senses Douro Valley har tre restauranter med litt forskjellige konsepter som er åpne hele året, og i sommerhalvåret ytterligere en restaurant utendørs. Her serveres gourmetmat inspirert av den lokale matkulturen, hvor dagsfersk frukt og grønt fra resortets egen hage akkompagneres av kjøtt og sjømat fra omkringliggende regioner.

I umiddelbar nærhet ligger det vingårder hvor dere kan bli med på omvisning, lunsj og vinsmaking. Den kulinariske opplevelsen flettes elegant sammen med regionens spennende natur og historie. Den som er interessert i historie og arkitektur kan dessuten glede seg til en reise i tidsepoker. Her finnes både ruiner og godt bevarte bygg, fra middelalderen og helt tilbake til den iberiske halvøy var en del av romerriket før år null. Velg mellom både hel- og halvdagsutflukter.

Six Senses Douro Valley
Vinsmaking er en del av opplevelsen i Douro Valley.

Ved siden av treningsfasiliteter, er det en stor avdeling for spa og velvære. Her får gjestene tilgang til helhetlig behandling, fra massasje og fysioterapi, til yoga, meditasjon og mindfulness. 

Dagene tilbringes i eget tempo, med et bredt spekter av aktiviteter å velge mellom. Utover det som allerede er nevnt, kan man utforske regionen til fots, på terrengsykkel, i elvebåt eller helikoptersightseeing for et fugleperspektiv på det hele. For den ekstra eventyrlystne er det mulig å bli med på fjellklatring og rafting (sesongavhengig).

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 38 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 44 900,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo – Porto med KLM i ønsket kabinklasse.
  • 7 netter på Six Senses Douro Valley i Quinta Deluxe Room
  • Privat transfer flyplass – hotell t/r

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Spania

Six Senses Ibiza

8 dager

Fra 42 900,-

Hellas

Eagles Villas

8 dager

Fra 27 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo