Opplev Mallorca på vår måte

Opplev Mallorca på vår måte

 Cap Rocat, Mallorca

 4 dager

 Avreise hele året

 Fra kr. 16 000 per person

På denne helgeturen får du se en ny side av Mallorca. Det ærverdige fortet Cap Rocat er bygget om til et unikt hotell med alle fasiliteter og øyas beste restaurant.

Opplev Mallorca på vår måte 1

Cap Rocat.

Historie i veggene

Cap Rocat ble opprinnelig bygget som et fort på tidlig 1800-tallet for å beskytte Palma, Mallorcas hovedstad. I dag er Cap Rocat med sine tykke festningsmurer og spennende borggårder omgjort til Mallorcas kanskje mest spennende og unike hotell.

Opplev Mallorca på vår måte 2

Cap Rocat Suite.

Kortreist luksus

Med over to kilometer privat strandlinje, en fantastisk infinity pool, et prisbelønnet spa og øyas beste restaurant behøver man ikke forlate hotellet for å få dagene til å gå.

Om man allikevel vil utforske øya kan vi anbefale å ta en tur til de gamle landsbyene på nordsiden av øya i en klassisk sportsbil, eller kanskje bare rusle gjennom de vakre gatene i Palma og nyte et glass på en av de mange patioene der. Eller hva med å leie hotellets egen båt og oppleve Mallorcas vakre kyst fra sjøsiden?

Opplev Mallorca på vår måte 3

Cap Rocat.

Usjenert og eksklusivt

Å bo i «Cap Rocat Suiten» er en opplevelse vi garanterer du sent vil glemme. I skyteskårene hvor fortets kanonbatterier tidligere var plassert er det bygget noen av de mest unike hotellsuiter som finnes. Her bor du helt privat, med egen terrasse og gazebo med fantastisk utsikt over Palma-bukten og det azurblå Middelhavet. Frokosten nytes på egen terrasse eller i hotellets restaurant som tilbyr økologiske matvarer med fokus på lokale produkter fra øya.

Cap Rocat ligger kun 15 min kjøring fra Palma flyplass, og er et ideélt sted for en langweekend med sol, sommer, salt sjø og spansk luksus!

Pris

  • Fra 16 000 per person når to reiser sammen

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Oslo – Palma og transport til/fra flyplass
  • 3 netter i Suite på Cap Rocat

Hotellet tillater kun voksne gjester.

Kontakt oss for flere detaljer

Ring 23 65 44 50 eller send en e-post til [email protected]
Du kan også fylle ut skjemaet under, så kontakter vi deg.

Kontaktskjema
Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere reiseforslag