Opplev Mallorca på vår måte

land  Cap Rocat, Mallorca
varighet  4 dager
avreise  Avreise hele året
pris  Fra 16 000,- per person
kontakt  Send forespørsel

På denne helgeturen får du se en ny side av Mallorca. Det ærverdige fortet Cap Rocat er bygget om til et unikt hotell med alle fasiliteter og øyas beste restaurant.

Cap Rocat.
Cap Rocat.
Foto: StuartPearce.com

Historie i veggene

Cap Rocat ble opprinnelig bygget som et fort på tidlig 1800-tallet for å beskytte Palma, Mallorcas hovedstad. I dag er Cap Rocat med sine tykke festningsmurer og spennende borggårder omgjort til Mallorcas kanskje mest spennende og unike hotell.

Cap Rocat Suite.
Cap Rocat Suite.

Kortreist luksus

Med over to kilometer privat strandlinje, en fantastisk infinity pool, et prisbelønnet spa og øyas beste restaurant behøver man ikke forlate hotellet for å få dagene til å gå.

Om man allikevel vil utforske øya kan vi anbefale å ta en tur til de gamle landsbyene på nordsiden av øya i en klassisk sportsbil, eller kanskje bare rusle gjennom de vakre gatene i Palma og nyte et glass på en av de mange patioene der. Eller hva med å leie hotellets egen båt og oppleve Mallorcas vakre kyst fra sjøsiden?

Cap Rocat.
Cap Rocat.

Usjenert og eksklusivt

Å bo i «Cap Rocat Suiten» er en opplevelse vi garanterer du sent vil glemme. I skyteskårene hvor fortets kanonbatterier tidligere var plassert er det bygget noen av de mest unike hotellsuiter som finnes. Her bor du helt privat, med egen terrasse og gazebo med fantastisk utsikt over Palma-bukten og det azurblå Middelhavet. Frokosten nytes på egen terrasse eller i hotellets restaurant som tilbyr økologiske matvarer med fokus på lokale produkter fra øya.

Cap Rocat ligger kun 15 min kjøring fra Palma flyplass, og er et ideélt sted for en langweekend med sol, sommer, salt sjø og spansk luksus!

Kart

Pris

  • Fra kr. 16 000,- per person når to reiser sammen

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Oslo – Palma og transport til/fra flyplass
  • 3 netter i Suite på Cap Rocat

Hotellet tillater kun voksne gjester.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll ut skjemaet under og få et uforpliktende tilbud.

Reiseforespørsel
  • Om reisen
  • Ønsker for turen
  • Kontaktinformasjon
Sending

Flere reiseforslag


Nyhetsbrev

Vær den første som får tilgang til reisenyheter, eksklusive tilbud og inspirerende tips.