Legendariske Gleneagles

Legendariske Gleneagles

 Gleneagles, Skottland

 4 dager

 Avreise hele året

 Fra kr. 11 250 per person

Så nært og allikevel så forskjellig!

I det skotske høylandet er det duket for golf, spa og en rekke andre spennende aktiviteter i fasjonable og idylliske omgivelser.

Legendariske Gleneagles 1

Gleneagles er rangert blant de 20 beste hotellene i verden.

Prisbelønt hotell og golfbane

Gleneagles åpnet dørene i 1924 og ble umiddelbart stedet for glamorøs sosialisering i Skottland, en posisjon hotellet fortsatt holder. Hotellet er rangert blant de 20 beste hotellene i verden av Condé Nast Traveller i deres «2018 Gold List», «Best Golf Resort in the World» og «Best UK Spa» for å nevne noen av de utallige utmerkelsene hotellet har fått. Gleneagles har hele ni utmerkede restauranter og barer, hvorav én restaurant med to stjerner i Michelin-guiden.

Legendariske Gleneagles 2

Golfbanen ligger innbydende til.

Variert aktivitetstilbud

Alt er lagt til rette for den ultimate golfrunden på Gleneagles egen golfbane som blir regnet som en av de beste i Storbritannia. Her har både Ryder´s Cup og PGA Tournaments blitt arrangert, og i år arrangeres Solheim Cup.

Skulle det friste med andre aktiviteter tilbyr hotellet også jaktweekender, ridning, fiske, off road-kjøring med Land Rover og for å toppe det hele; Gleneagles har sin egen Polo-skole hvor gjestene kan lære seg denne legendariske sporten, kalt «the king of sports».

Legendariske Gleneagles 3

Hotellet tilbyr mange aktiviteter.

Idylliske omgivelser

Gleneagles har selvfølgelig en «Spa & Health Club», ledet av den kjente spa-leverandøren ESPA. En avslappende stund her gir garantert hvilepuls etter en dag med utendørsopplevelser i det vakre skotske høylandet.

Gleneagles ligger kun en times kjøring fra Edinburgh Airport, noe som gjør hotellet til et ideelt sted for en weekendreise.

Pris

  • Fra kr. 11 250 per person når to reiser sammen

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Oslo – Edinburgh og transport til/fra flyplass
  • 3 netter på Gleneagles inkl. frokost

Kontakt oss for flere detaljer

Ring 23 65 44 50 eller send en e-post til [email protected]
Du kan også fylle ut skjemaet under, så kontakter vi deg.

Kontaktskjema
Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere reiseforslag