Legendariske Gleneagles

land
Gleneagles, Skottland
varighet
4 dager
avreise
Avreise hele året
pris
Fra 11 250,- per person
kontakt

Så nært og allikevel så forskjellig!

I det skotske høylandet er det duket for golf, spa og en rekke andre spennende aktiviteter i fasjonable og idylliske omgivelser.

The Gleneagles Hotel
Gleneagles er rangert blant de 20 beste hotellene i verden.

Prisbelønt hotell og golfbane

Gleneagles åpnet dørene i 1924 og ble umiddelbart stedet for glamorøs sosialisering i Skottland, en posisjon hotellet fortsatt holder. Hotellet er rangert blant de 20 beste hotellene i verden av Condé Nast Traveller i deres «2018 Gold List», «Best Golf Resort in the World» og «Best UK Spa» for å nevne noen av de utallige utmerkelsene hotellet har fått. Gleneagles har hele ni utmerkede restauranter og barer, hvorav én restaurant med to stjerner i Michelin-guiden.

The Gleneagles Hotel
Golfbanen ligger innbydende til.

Variert aktivitetstilbud

Alt er lagt til rette for den ultimate golfrunden på Gleneagles egen golfbane som blir regnet som en av de beste i Storbritannia. Her har både Ryder´s Cup og PGA Tournaments blitt arrangert, og i år arrangeres Solheim Cup.

Skulle det friste med andre aktiviteter tilbyr hotellet også jaktweekender, ridning, fiske, off road-kjøring med Land Rover og for å toppe det hele; Gleneagles har sin egen Polo-skole hvor gjestene kan lære seg denne legendariske sporten, kalt «the king of sports».

The Gleneagles Hotel
Hotellet tilbyr mange aktiviteter.

Idylliske omgivelser

Gleneagles har selvfølgelig en «Spa & Health Club», ledet av den kjente spa-leverandøren ESPA. En avslappende stund her gir garantert hvilepuls etter en dag med utendørsopplevelser i det vakre skotske høylandet.

Gleneagles ligger kun en times kjøring fra Edinburgh Airport, noe som gjør hotellet til et ideelt sted for en weekendreise.

Klikk på bildene for større format:

Kart

Pris

  • Fra kr 11 250,- per person når to reiser sammen

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Oslo – Edinburgh og transport til/fra flyplass
  • 3 netter på Gleneagles inkl. frokost

Turen kan utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll ut skjemaet under og få et uforpliktende tilbud.

Generell forespørsel

Flere reiseforslag


.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo