Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

En glamorøs weekend i Alpene

En glamorøs weekend i Alpene


4 dager

Avreise hele året

Gstaad, Sveits

Fra 38 500,- per person

Unn deg en weekend med spa, luksus, Michelin-restauranter og vidunderlige naturopplevelser. Dette er rekreasjon i verdensklasse.

Majestetisk natur og luksus fra øverste hylle.
Majestetisk natur og luksus fra øverste hylle.

Ikonisk togtur

Å reise med toget fra Gèneve til Gstaad er en unik opplevelse i seg selv med storslått natur og koselige landsbyer langs jernbanesporet. Når toget etter to timers behagelig togtur på første klasse ankommer Gstaad, står hotellets bil klar for å ta deg den siste kilometeren opp til The Alpina Gstaad som troner majestetisk over den legendariske alpelandsbyen.

Bilen stopper i den underjordiske lobbyen, som tatt rett ut av en James Bond-film. Og når bildøren åpner seg og du blir hilst velkommen av hotellets velkledde personale, er følelsen av å selv være en filmstjerne ikke langt unna. Filmstjerner og celebriteter er forresten noe glamorøse Gstaad har tatt imot i årtier, fra Elizabeth Taylor og Richard Burton, til idag hvor du kan risikere å møte Madonna, Valentino, Julie Andrews, Anne Hathaway eller fyrstefamilien av Monaco som alle har sine egne “chalets” i alpelandsbyen.

The Alpina Gstaad
Bilen stopper i den underjordiske lobbyen.

Spa & Michelin

The Alpina Gstaad er noe så sjeldent som et nybygget 5-stjerners hotell, åpnet i 2012. Men selv om hotellet er forholdsvis nytt, oppleves det likevel autentisk og med den ypperste perfeksjon som er så typisk for sveitsisk luksus. Hotellet er privateid, og store deler av eierens private kunstsamling er å finne spredt rundt i hotellet; Tracey Emin, Alex Israel og Terence Koh for å nevne noen.

På tross av at hotellet bare har 56 rom så har det tre imponerende restauranter, hvorav to har blitt belønnet med Michelin-stjerner.

The Alpina Gstaad har også et eget Six Senses Spa, akkurat så luksuriøst og behagelig som man forventer av Six Senses. Etter behandlingen er det fantastisk å slå seg ned ved utendørsbassenget med utsikt til irrgrønne enger og snødekte alper. Idyllen er komplett!

Peiskos på The Alpina Gstaad.
Peiskos på The Alpina Gstaad.

Ski, sykkel eller fottur

Aktivitetstilbudet er rikholdig sommer som vinter. I vintersesongen er det selvfølgelig skikjøringen som står i fokus, med over 220 km med nypreppede skiløyper. Sommersesongen er vel så spennende og byr på over 300 km med merkede turløyper i fantastisk terreng og 500 km med sykkelløyper både for offroad og e-sykkel. Eller hva med å sveve lydløst over fjelltoppene i en varmluftsballong med et boblende glass champagne i hånden? I Gstaad er alt mulig!

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 38 500,- per person når to reiser sammen

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Oslo – Geneve
  • 3 netter i Deluxe Room Schönried
  • CHF 100 spa credit per person

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Spania

Opplev Mallorca på vår måte

4 dager

Fra 37 900,-

Skottland

Legendariske Gleneagles

4 dager

Fra 15 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo