En glamorøs weekend i Alpene

En glamorøs weekend i Alpene

 Gstaad, Sveits

 4 dager

 Avreise hele året

 Fra kr. 13 500 per person

Unn deg en weekend med spa, luksus, Michelin-restauranter og vidunderlige naturopplevelser. Dette er rekreasjon i verdensklasse.

En glamorøs weekend i Alpene 1

Majestetisk natur og luksus fra øverste hylle.

Ikonisk togtur

Å reise med toget fra Gèneve til Gstaad er en unik opplevelse i seg selv med storslått natur og koselige landsbyer langs jernbanesporet. Når toget etter to timers behagelig togtur på første klasse ankommer Gstaad, står hotellets bil klar for å ta deg den siste kilometeren opp til The Alpina Gstaad som troner majestetisk over den legendariske alpelandsbyen.

Bilen stopper i den underjordiske lobbyen, som tatt rett ut av en James Bond-film. Og når bildøren åpner seg og du blir hilst velkommen av hotellets velkledde personale, er følelsen av å selv være en filmstjerne ikke langt unna. Filmstjerner og celebriteter er forresten noe glamorøse Gstaad har tatt imot i årtier, fra Elizabeth Taylor og Richard Burton, til idag hvor du kan risikere å møte Madonna, Valentino, Julie Andrews, Anne Hathaway eller fyrstefamilien av Monaco som alle har sine egne “chalets” i alpelandsbyen.

En glamorøs weekend i Alpene 2

Bilen stopper i den underjordiske lobbyen.

Spa & Michelin

The Alpina Gstaad er noe så sjeldent som et nybygget 5-stjerners hotell, åpnet i 2012. Men selv om hotellet er forholdsvis nytt, oppleves det likevel autentisk og med den ypperste perfeksjon som er så typisk for sveitsisk luksus. Hotellet er privateid, og store deler av eierens private kunstsamling er å finne spredt rundt i hotellet; Tracey Emin, Alex Israel og Terence Koh for å nevne noen.

På tross av at hotellet bare har 56 rom så har det tre imponerende restauranter, hvorav to har blitt belønnet med Michelin-stjerner.

The Alpina Gstaad har også et eget Six Senses Spa, akkurat så luksuriøst og behagelig som man forventer av Six Senses. Etter behandlingen er det fantastisk å slå seg ned ved utendørsbassenget med utsikt til irrgrønne enger og snødekte alper. Idyllen er komplett!

En glamorøs weekend i Alpene 3

Peiskos på The Alpina Gstaad.

Ski, sykkel eller fottur

Aktivitetstilbudet er rikholdig sommer som vinter. I vintersesongen er det selvfølgelig skikjøringen som står i fokus, med over 220 km med nypreppede skiløyper. Sommersesongen er vel så spennende og byr på over 300 km med merkede turløyper i fantastisk terreng og 500 km med sykkelløyper både for offroad og e-sykkel. Eller hva med å sveve lydløst over fjelltoppene i en varmluftsballong med et boblende glass champagne i hånden? I Gstaad er alt mulig!

Hotellet er åpent i to perioder:
Sommersesong: 9. juni til 22. september 2019
Vintersesong: 6. desember 2019 til 15. mars 2020

Pris

  • Fra 13 500 per person når to reiser sammen

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Oslo – Geneve
  • 3 netter i Deluxe Room Schönried
  • CHF 100 spa credit per person

Kontakt oss for flere detaljer

Ring 23 65 44 50 eller send en e-post til [email protected]
Du kan også fylle ut skjemaet under, så kontakter vi deg.

Kontaktskjema
Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere reiseforslag