En glamorøs weekend i Alpene

Reiseforslag i EUROPA

4 dager

The Alpina Gstaad

Sommer: 9. juni til 22. september 2019                             Vinter: 6. desember 2019 til 15. mars 2020

Fra 13 500,- per person når to reiser sammen
3 netter i Deluxe Room Schönried
Fly t/r Oslo – Geneve
CHF 100 spa credit per person

For flere detaljer, kontakt oss:
post@privatetravellab.no, tlf. 23 65 44 50

Ikonisk togtur

Å reise med toget fra Gèneve til Gstaad er en unik opplevelse i seg selv med storslått natur og koselige landsbyer langs jernbanesporet.  Når toget etter to timers behagelig togtur på første klasse ankommer Gstaad, står hotellets bil klar for å ta deg den siste kilometeren opp til The Alpina Gstaad som troner majestetisk over den legendariske alpelandsbyen.

Bilen stopper i den underjordiske lobbyen, som tatt rett ut av en James Bond-film. Og når bildøren åpner seg og du blir hilst velkommen av hotellets velkledde personale, er følelsen av å selv være en filmstjerne ikke langt unna. Filmstjerner og celebriteter er forresten noe glamorøse Gstaad har tatt imot i årtier, fra Elizabeth Taylor og Richard Burton, til idag hvor du kan risikere å møte Madonna, Valentino, Julie Andrews, Anne Hathaway eller fyrstefamilien av Monaco som alle har sine egne “chalets” i alpelandsbyen.

Spa & Michelin

The Alpina Gstaad er noe så sjeldent som et nybygget 5-stjerners hotell, åpnet i 2012. Men selv om hotellet er forholdsvis nytt, oppleves det likevel autentisk og med den ypperste perfeksjon som er så typisk for sveitsisk luksus. Hotellet er privateid, og store deler av eierens private kunstsamling er å finne spredt rundt i hotellet; Tracey Emin, Alex Israel og Terence Koh for å nevne noen.

På tross av at hotellet bare har 56 rom så har det tre imponerende restauranter, hvorav to har blitt belønnet med Michelin-stjerner. 

The Alpina Gstaad har også et eget Six Senses Spa, akkurat så luksuriøst og behagelig som man forventer av Six Senses. Etter behandlingen er det fantastisk å slå seg ned ved utendørsbassenget med utsikt til irrgrønne enger og snødekte alper. Idyllen er komplett! 

Majestetisk natur og luksus fra øverste hylle.

Ski, sykkel eller fottur

Aktivitetstilbudet er rikholdig sommer som vinter. I vintersesongen er det selvfølgelig skikjøringen som står i fokus, med over 220 km med nypreppede skiløyper. Sommersesongen er vel så spennende og byr på over 300 km med merkede turløyper i fantastisk terreng og 500 km med sykkelløyper både for offroad og e-sykkel. Eller hva med å sveve lydløst over fjelltoppene i en varmluftsballong med et boblende glass champagne i hånden?  I Gstaad er alt mulig!

Idyllisk utsikt over alpene.

Hotellet er åpent i to perioder:   

Sommersesong: 9. juni til 22. september 2019
Vintersesong: 6. desember 2019 til 15. mars 2020

Ta kontakt med oss i Private Travel Lab for å skreddersy din neste reise!

E-post: post@privatetravellab.no  Telefon: +47 23 65 44 50  Besøksadresse: Tollbugata 27, Oslo

Peiskos på The Alpina Gstaad.