Six Senses Laamu

land
Maldivene
varighet
8 dager
avreise
Avreise hele året
pris
Fra 77 900,- per person
kontakt

Six Senses er et verdensomspennende konsept med resorter som ikke bare er kjent for luksus. Omgivelsene må også by på noe helt ekstraordinært for å være “kvalifisert”. Six Senses Laamu er eneste resort i Laamu-atollen og velegnet for både barnefamilier og en romantisk kjærlighetsferie for to. Og ikke minst for den ultimate bryllupsreisen.

Selv om Maldivene består av øyer både nord og sør for ekvator, så kan øygruppen likevel trygt sies å være definisjonen på et sydhavsparadis. Nasjonen omfatter totalt 1192 øyer hvorav 185 er bebodd. Strendene er laget av hvit korallsand. Kontrasten til de turkisblå lagunene ser lekkert ut på bilder og er enda vakrere i virkeligheten.

Six Senses Laamu
Six Senses Laamu har et godt utvalg med overwater bungalows.

Selv når mørket senker seg fortsetter følelsen av å være i et paradis. Synsinntrykket reduseres til stjernehimmelen og silhuetten av palmer som svaier sakte i månelyset, akkompagnert av bølgesus fra dønningene som sakte, taktfast skyller inn over stranden. Her snakker vi om å virkelig finne roen i både kropp og sjel. 

Korallrevene og atollene sørger for et yrende undervannsliv som kan utforskes med dykkerutstyr eller bare dykkermaske og snorkel. Det aller meste av livet foregår like under havoverflaten og det er også her fargene er aller mest fremtredende på grunn av lysbrytningen på dypere vann.

Six Senses Laamu
Longitude Restaurant på Six Senses Laamu.

Med dette reiseforslaget bor dere i en Ocean Water Villa på trepåler i vannet, med noen ganske få skritt fra sengen til egen badebrygge. Oppholdet er all inclusive og resortet har fem restauranter med hvert sitt konsept, i tillegg til egen iskrembar. Mot et tillegg i pris kan dere dessuten ha en BBQ-middag på stranden helt for dere selv med egen kokk.

Dagene på Six Senses Laamu er så aktive eller late som dere velger selv. Her kan man surfe, stå på vannski og bade. Dra på øyhopping, seiltur eller ha pikniklunsj på en bortgjemt strand der det ikke er noen andre enn deg og dine. Det er egen barneklubb på resortet og aktiviteter tilrettelagt for barn, mens foreldrene har voksentid.

Klikk på bildene for større format:

Kart

Pris

  • Fra kr 77 900,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 97 900,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo – Maldivene med Qatar Airways i ønsket kabinklasse.
  • Innenlandsflyvning og speedboat flyplass-hotell t/r
  • 7 netter på Six Senses Laamu i Ocean Water Villa
  • All inclusive

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

Smitteverntiltak

Les hva Six Senses Laamu gjør for å unngå smittespredning og for at oppholdet ditt skal være trygt (ekstern link, informasjon på engelsk).

Les om smitteverntiltakene til Qatar Airways (ekstern link, informasjon på engelsk).

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll ut skjemaet under og få et uforpliktende tilbud.

Flere reiseforslag


Nyhetsbrev

Vær den første som får tilgang til reisenyheter, eksklusive tilbud og inspirerende tips.