Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Milaidhoo Maldives

.

Milaidhoo Maldives


8 dager

Avreise hele året

Maldivene

Fra 120 900,- per person

Hvis du noen gang skulle ende opp som Robinson Crusoe, så er det bare å krysse fingrene for at det blir på en øy som Milaidhoo. Den lille sandøya er frodig og grønn i midten, omkranset av perfekte strender med hvit korallsand. Strendene er igjen omkranset av en turkis lagune, som beskyttes av et korallrev med yrende undervannsliv.

Postkortvakre Milaidhoo måler bare 300 ganger 180 meter og det ligger ingen andre resorter her. De totalt 50 villaene er fordelt mellom stranden og lagunen, hvor de står på påler. I denne reisen er det inkludert Water Pool Villa – en frittstående villa på påler i lagunen, med eget infinity pool og utsikt over Det indiske hav. Fra villaen har man trapp rett ut i lagunen for bading og snorkling.

Sertifiserte dykkere kan se frem til uforglemmelige undervannsopplevelser både dag og natt, og har du aldri dykket før kan du bli med på testdykking i fullt dykkerutstyr. Du har da følge av en instruktør hele veien som ivaretar sikkerheten. Sportsfiskeren kan bli med på dypvannsfiske etter sverdfisk, seilfisk og marlin (catch and release). Blant andre populære aktiviteter kan vi nevne kajakk i lagunen, stående padling, seiling, båttur i solnedgang og delfincruise.

De tre restaurantene har fokus på ferske råvarer, rene smaker og bærekraftig høsting fra naturen. Menyene vil dermed variere i takt med årstid og tilgang på råvarer. I over 5000 år har eksotiske krydder fra India og Indonesia funnet veien vestover med Maldivene som et av stoppestedene på ruten. Dette kombinert med råvaretilgangen har resultert i en matkultur med spennende smaker unike for de små øysamfunnene.

Milaidhoo er en perfekt destinasjon for kjærlighetsferier og bryllupsreiser. Det er også mulig å ha selve vielsen på stranden, i verdens mest romantiske omgivelser.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

 • Fra kr 120 900,- per person når to reiser sammen, Economy Class
 • Fra kr 147 500,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

 • Fly i Economy Class, Oslo – Malé – Oslo
 • 7 netter i Water Pool Villa med frokost
 • Transfer med sjøfly til/fra resortet
 • Champagneflaske på is ved ankomst, frisk frukt på rommet hver dag
 • Utlån av snorkel og dykkermaske
 • Lounge-tilgang på flyplassen i Malé ved ankomst og avreise

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Maldivene

Sun Siyam Iru Fushi, Maldivene

8 dager

Fra 61 500,-

Maldivene

Maldivene: Velaa Private Island

9 dager

Fra 207 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo