Mauritius: One&Only Le Saint Geran

Mauritius: One&Only Le Saint Geran

 Mauritius

 9 dager

 Avreise hele året

 Fra kr. 59 000 per person

Konseptet One&Only har luksusresorter flere steder i verden, og vår favoritt er Le Saint Geran på Mauritius.

Plasseringen er helt perfekt, på en privat halvøy med egen, usjenert strand og en rolig lagune. Atmosfæren står i stil til omgivelsene; avslappende, idyllisk og slående vakkert.

Resortet ligger innbydende til på en egen halvøy.

Hvordan dagene forløper bestemmer dere selv. Hotellet har blant annet spa og treningsstudio, i tillegg til et bredt spekter av opplevelser til vanns. Like under havoverflaten venter en fargesymfoni av fisk og koraller som kan oppleves med dykkerutstyr eller dykkermaske og snorkel.

Dere kan teste fiskelykken fra båt etter storfangst, stå på vannski eller bare slappe av på stranda. Her tar man dagene som de kommer og forsyner seg av alle høydepunktene dette ikoniske resortet har å by på.

Fire restauranter med inspirasjon fra vidt forskjellige kulturer og kjøkken sørger for herlige matopplevelser, enten dere har lyst på fransk, polynesisk, japansk eller en biffrestaurant med Wagyu på menyen. Fisk og skalldyr har kort vei fra havet til tallerkenen via grillen.

Dagene kan nytes med trening, spa og aktiviteter i vannet, eller avslapping på stranda.

Resortets spa-avdeling har en nydelig beliggenhet rundt et basseng og stort utvalg av spa, velvære og massasje, tilpasset begge kjønn.

Resortet er barnevennlig med barnehage fra kl 10 om morgenen til kl. 22 på kvelden for barn i alderen 3 til 7 år. 8- til 12-åringer kan bli med på spennende aktiviteter i TweensOnly, mens konseptet OneTribe er et tilbud til aldersgruppen 13 til 17 år.+

Reisen kan utvides og kombineres med flere destinasjoner. Ta kontakt med en av våre reisespesialister for et skreddersydd tilbud på drømmeferien.

Pris

  • Fra kr 59 000 per person, Economy Class
  • Fra kr 85 000 per person, Business Class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

  • Flyreisen t/r Mauritius
  • Helikoptertransfer til resortet.
  • 7 netter med halvpensjon på One&Only Le Saint Geran.

Kontakt oss for flere detaljer

Ring 23 65 44 50 eller send en e-post til [email protected]
Du kan også fylle ut skjemaet under, så kontakter vi deg.

Kontaktskjema
Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere reiseforslag