Maldivene: Joali

land
Joali, Maldivene
varighet
9 dager
avreise
Avreise hele året
pris
Fra 77 000,- per person
kontakt

Dere flyr til hovedstaden Male og videre til Joali med sjøfly. Øya ligger idyllisk til i Raa-atollen lengst nord blant øyene som utgjør Maldivene.

Allerede ved synet av “ankomsthallen” skjønner man at dette stedet er noe helt for seg selv.

Joali Maldivene.
Flyplassterminal á la Joali.

Resortet har tatt utgangspunkt i Stillehavets arkitektur- og håndverkstradisjoner, utsmykket med kunst fra alle verdens hjørner der det måtte passe inn. På baderommene er det blant annet benyttet grønn, norsk marmor til dekor.

Joali Maldivene.
Mura Bar ligger på fellesområdet.
Joali Maldivene.
Utforsk livet under vann med dykkermaske og snorkel – eller bli liggende under en palme på stranda. På Joali kommer du som du er og gjør som du vil.

Selv om man er omgitt av luksus og gjennomførte detaljer, har ikke teamet bak Joali glemt at det er en laidback livsstil som er noe av hensikten med ferie på en paradisøy. Her er det ingen kleskoder på de fire restaurantene og hele atmosfæren legger opp til en avslappende og uformell luksusopplevelse.

Restaurantene henter inspirasjon fra hele verden. I tillegg til lokale mattradisjoner finner man kjøkken inspirert av Asia, Sør-Amerika og Middelhavet.

Klikk på bildene for større format:

Kart

Pris

  • Fra kr 77 000,- per person, Economy Class
  • Fra kr 95 000,- per person, Business Class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Maldivene
  • 7 netter i Beach Villa with pool, halvpensjon og transfer til/fra flyplass i sjøfly.

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll ut skjemaet under og få et uforpliktende tilbud.

Generell forespørsel

Flere reiseforslag


.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo