Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

COMO Cocoa Island

.

COMO Cocoa Island


8 dager

Avreise hele året

Maldivene

Fra 57 500,- per person

Cocoa Island er en idyllisk liten sandøy med COMO som eneste resort. Restauranten og fellesområder ligger inne på øya, mens gjestene bor i villaer på påler i lagunen. Et ekte sydhavsparadis med barfotluksus, hvilepuls og spennende opplevelser over og under vannoverflaten.

Dere flyr med prisbelønte Qatar Airways til hovedstaden Malé, hvor dere blir møtt av en representant for resortet for transfer videre til COMO Cocoa Island. Båtturen tar kun 40 minutter.

Resortet har totalt 33 villaer, som alle står på påler i vannet. Her er det god plass og ingen kø, trengsel eller kamp om solsenger. I reiseforslaget er det inkludert syv netter i Dhoni Water Villa. Den teller romslige 75 kvadratmeter og har privat terrasse med badetrapp, soverom, samt en liten lounge med sofa. Villaer med to og tre soverom er også tilgjengelig.

Restauranten Ufaa serverer mat inspirert av matkulturen i India og Middelhavet, med stort innslag av dagsfersk fisk og skalldyr. Resortet har gym, spa-senter og yoga-plattform, men det er de vannbaserte aktivitetene som skiller dette fra andre femstjerners resorter.

Dykkermaske, snorkel og svømmeføtter kan lånes under oppholdet uten ekstra kostnad, og fra villaen er det kun noen få trinn ned badetrappen før du er ute i den grunne lagunen. Resortet arrangerer også daglige utflukter til omkringliggende korallrev med et yrende undervannsliv, hvor man enten kan snorkle eller dykke. For ikke å glemme de nattlige utfluktene hvor man snorkler med en lommelykt med UV-lys, som får frem helt andre farger enn dem man ser i dagslys. Fra november til april er det også mulig å svømme med hvalhaier – de store, vennlige kjempene som er helt ufarlige for mennesker.

Seilbrett, padlebrett og seilkatamaran er andre populære aktiviteter. Har du ikke prøvd noe av dette før, arrangeres det kurs med dyktige instruktører. Kombinert sunset cruise og fisketur kan også varmt anbefales.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 57 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 83 900,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Fly i Economy Class Oslo – Maldivene – Oslo
  • 7 netter i Dhoni Water Villa med helpensjon
  • Båttransfer mellom flyplassen og resortet

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Mauritius

Mauritius: One&Only Le Saint Geran

9 dager

Fra 58 500,-

Maldivene

Four Seasons Maldivene

8 dager

Fra 185 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo