Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

SeaDream Yacht Club – cruise av høyeste kvalitet

SeaDream Yacht Club – cruise av høyeste kvalitet


7-11 dager

Avreise på utvalgte datoer.

Karibien

Fra 68 900,- per person

SeaDream Yacht Club seiler til de vakreste havnene i Middelhavet og Karibien, og er av Berlitz Guide To Cruising premiert som de to beste Boutique skipene i verden.

SeaDreams filosofi er perfeksjonisme i alle ledd, og med et mannskap på 95 og maksimalt 112 gjester, vil nivået på service og oppmerksomhet gjøre at passasjerene føler de er på sin egen private yacht.

Slagordet; It’s yachting, not cruising, står for frihet, intimitet, spontanitet og høy kvalitet.

Se aktuelle cruise

Husk hos SeaDream er alt inkludert i prisen: Utvendig lugar, gourmet mat og drikke, åpen bar, roomservice, minibar, vannsportsaktiviteter og all tips til personalet.

Se introduksjonsfilmen om SeaDream.

SeaDream i Karibia

Fra november til april seiler yachtene i Karibia, her opplever du små havner og øyer som de store skipene ikke kommer til, ja noen dager ankrer skipet opp nesten helt inne på stranden. SeaDream tilbyr nye seilingsruter hver uke og besøker over 30 havner i områdene rundt de Amerikanske og Britiske Jomfruøyene og St Vincent og Grenadinene. Det blir mange muligheter til benytte skipets vannsportsmarina og nyte solfylte dager på dekk.  Ønsker du å utforske øyene kan du for eksempel bli med Club Director på en gåtur eller bli med kapteinen på en sykkeltur, valget er ditt! SeaDream tilbyr også den uforglemmelige Champagne and Caviar Splash, hvor vi på formiddagen flytter lunsjserveringen til en idyllisk strand. Mens kokkene klargjør grillen inviteres du til å nyte et glass champagne og kaviar servert på et surfebrett ute i sjøen.

SeaDream Yacht Club
Champagne and Caviar Splash.

SeaDream i Middelhavet

Fra mai til oktober seiler SeaDreams yachter i Middelhavet her opplever du små havner og byer hvor de store skipene ikke kommer til. SeaDream tilbyr nye seilingsruter hver uke og totalt over 100 havner i Middelhavet besøkes i løpet av sesongen. Skipene seiler som alltid langs kysten av Spania, Frankrike, Italia og Kroatia.  Eller kanskje kan det friste med øyhopping i Hellas? For 2021 kan man også bli med på seiling nordover langt Atlanterhavskysten helt til Bordeaux. Og både for 2021 og 2022 går skipet inn til Odessa i Svartehavet. Det blir mye tid til å utforske havnene på dagtid, og noen steder ligger skipet også over natten slik at du kan få oppleve nattelivet.

SeaDream Yacht Club
Se solnedgangen fra Top of the Yacht Bar.

Eller hva med å nyte en middag på dekk mens Italienske klippebyer ruver i bakgrunnen? Benytt en av skipets sykler for å utforske området på egenhånd eller kanskje ønsker du å bli med kapteinen på en sykkeltur? Noen steder er det også mulig å bli med kokken på en liten «Chefs Walk» på det lokale markedet, det blir alltid noen små smakebiter her av lokale delikatesser.

SeaDream Transatlantisk

Har du drømt om å følge i våre forfedres fotspor og krysse Atlanterhavet med båt er kanskje en av SeaDreams transatlantiske seilinger noe for deg. I oktober måned seiler skipene fra Middelhavet over til Karibien og bruker rundt 13 dager på reisen. Her får du mulighet til å nye late dager, og koble av fra hverdagens stress mens du nyter godt all alt det skipet har å by på.  I april måned går skipene fra Karibien og tilbake til Middelhavet.

SeaDream Yacht Club
Du blir tatt godt i mot hos SeaDream.

SeaDream Charter

Visste du at det er mulig å leie hele skipet? Med 56 lugarer er våre skip den ideelle størrelsen for en bedrift, en organisasjon eller for en vennegjeng som ønsker skipet for eksklusivt for sin gruppe. Hos SeaDream er alt inkludert så det er enkelt å budsjettere og når du har chartret skipet kan du selv være med å bestemme reiserute, menyer og aktiviteter. Hva med å feire bryllup, 60 års dag eller Sølvbryllup om bord hos oss? Vi sørger for uforglemmelige øyeblikk og minner for livet.

Bilder


Skipene og opplevelsen


SeaDream Yacht Club
SeaDream I og II er nær identiske.

SeaDream Yacht Club seiler til de vakreste havnene i Middelhavet og Karibien, til små havner og øyer hvor de store skipene ikke kommer til.  Om bord hos SeaDream kan du nyte sjølivet, de fleste måltidene serveres ute om du ønsker og du kan sågar sove på dekk. Når skipet ligger for anker får du direkte tilgang til sjøen fra skipets vannsportsmarina.  Hva med en liten seiltur eller en padletur? Kanskje foretrekker du litt mer fart og moro benytt da en av skipets vannskutere, ta en tur på vannski eller Wake Board.  

By night

Etter middag kan det kanskje friste med en tur i skipets kasino etterfulgt av en drink og god musikk i skipets pianobar. Skipets Top Of the Yacht bar tilbyr 360 graders utsikt og er et populært samlingspunkt. Noen kvelder får du mulighet til å nyte en film på akterdekket, eller hva med å sove ute under stjernene.

Champagne & Caviar Splash

Når SeaDream ankrer opp i Karibien tilbys inviteres  gjestene på en en uforglemmelig Beach Barbeque. For en formiddag flyttes lunsjserveringen inn på en idyllisk sandstrand. Og mens kokkene klargjør grillen inviteres du til å nyte et glass champagne og kaviar servert på et surfebrett ute i sjøen.  En opplevelse du sent vil glemme.

Spa

I skipets spa avdeling kan du nyte luksuriøse behandlinger både innendørs og utendørs. Med totalt 7 terapeuter tilgjengelige er det enkelt å få bestilt time.

Balinese Dream Beds

Ute på dekk 6 finner du store behagelige daybeds hvor du kan trekke deg tilbake og nyte solen eller en god bok. På kveldstid er det mulig å reservere disse for å sove under stjernehimmelen.

Service

SeaDreams filosofi er perfeksjonisme i alle ledd, og med et mannskap på 95 og maksimalt 112 gjester, vil nivået på service og oppmerksomhet gjøre at passasjerene føler de er på sin egen private yacht.

Alt er inkludert

Utvendig lugar, gourmet mat og nydelige viner, åpen bar, roomservice, minibar, vannsportsaktiviteter, mountainbikes, treningsrom, golfsimulator og all tips til personalet.

Mat og drikke

Alle seilinger med SeaDream Yacht Club er en kulinarisk opplevelse, maten tilberedes a la minute med de beste ingredienser. Hver dag kan du velge fritt fra en a la carte meny med en bredde og variasjon som tilbyr deg alt fra fransk gourmet mat og dekadente desserter til skipets egen Rawfood meny.  Eller kanskje frister det aller mest med dagens hjemmelagede pasta eller en saftig biff?

Aktuelle cruise


Reiserute

SeaDream - The Glorious Grenadines,
Bridgetown to Bridgetown
Dag 1Bridgetown, Barbados
Dag 2Tobago Cays, St. Vincent and the Grenadines
Dag 3Mayreau, St. Vincent and the Grenadines
Dag 4Port Elizabeth, Bequia, St. Vincent and the Grenadines
Dag 5Port Elizabeth, Bequia, St. Vincent and the Grenadines
Dag 6Le Marin, Martinique
Dag 7Rodney Bay, Saint Lucia
Dag 8Bridgetown, Barbados

Pris fra Oslo

Fra kr 68 900,- per person i Yacht Club Stateroom Deck 2.
Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer flyreise Oslo-Bridgetown t/r med British Airways, cruise i 7 netter, samt privat transfer mellom flyplass og havn.

I tillegg kommer Government, Port, Document Issuance, Handling & Service fees: kr 4 300,- per person.

Datoer

  • 7. – 14. april 2024
  • 14. – 22. april 2024
  • 23. – 30. november 2024
  • 11. – 18. januar 2025
  • 23. – 30. november 2025

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Argentina, Antarktis

Høydepunkter i Antarktis

12 dager

Fra 68 700,-

Equador, Galapagos

Ekspedisjonscruise til Galápagosøyene

11 dager

Fra 76 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo