Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Luksus i Australia

Luksus i Australia


14 dager

Avreise hele året

Uluru, Kangaroo Island, Adelaide, Great Ocean Road, Melbourne

Fra 157 000,- per person

Dette er reisen for deg som ønsker det aller beste, både når det kommer til opplevelser og overnattingssteder. Bo på noen av Australias mest unike hotell, inkludert Longitude 131 i Ayers Rock og Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island.

På dagtid står opplevelsene i kø. Se Twelve Apostles og Great Ocean Road fra et helikopter, smak på lokaldyrket vin på vakre Mornington Peninsula, spis middag under stjernene i Ayers Rock og utforsk det rike dyrelivet på Kangaroo Island.

Turen starter i Oslo, men det er også mulig med tilslutning fra enkelte andre byer i Norge. Turen til og fra Australia skjer med prisbelønte Singapore Airlines.

Business Class, Singapore Airlines.
Singapore Airlines Business Class.

Melbourne og Great Ocean Road

I Melbourne bor dere to dager på Grand Hyatt Melbourne, et 5-stjernershotell sentralt beliggende i East End av Central Business District. I gåavstand fra hotellet ligger Federation Square, butikker, restauranter og utelivsområdet Southbank.

Melbourne er byen som vet å nyte livet. Alt finnes tilgjengelig i byen som har en spektakulær blanding av ny og gammel arkitektur, elegante gater og overdådige parker og hager.

Great Ocean Road.
Se den røffe kystlinjen ved Great Ocean Road på en helikoptertur fra Apollo Bay.
Foto: Rob Blackburn

Dagen etter ankomst står Great Ocean Road på programmet. Great Ocean Road er en av Australias flotteste kystveier, der den svinger seg langs den røffe sørkysten av Victoria. Dere kjører deler av den mest spektakulære strekningen på Great Ocean Road.

Se etter ville koalaer i trærne i Kenneth River og besøke den berømte surfestranden Bells Beach, før dere spiser en bedre lunsj i Apollo Bay. Derfra stiger dere ombord i et helikopter som tar dere med på en fantastisk flytur over Cape Otway Light Station og videre til de verdenskjente steinformasjonene Twelve Apostles. Etter helikopterturen returnerer dere til Apollo Bay, og blir kjørt tilbake til Melbourne.

Mornington Peninsula

Neste morgen henter dere ut en leiebil og kjører til Mornington Peninsula, hvor dere tilbringer de tre neste dagene. Mornington Peninsula ligger ca. en times kjøring fra Melbourne og har lenge vært en populær destinasjon for lokale som ønsker å komme seg ut av storbyen i noen dager.

Montalto Vineyard på Mornington Peninsula.
Montalto Vineyard & Olive Grove er en av over 50 vingårder på Mornington Peninsula.

Dere bor 2 netter på elegante Jackalope Hotel, som ligger i tilknytning til vingården Willow Creek. Fra hotellet har man utsikt over endeløse vinranker, og hva er vel mer naturlig enn å nyte et godt måltid på vingårdens restaurant matchet med en av deres viner.

I løpet av oppholdet på Mornington Peninsula kan dere bruke leiebilen og se mer av det halvøya har å by på. Her kan man gå lange turer, spille golf, besøke vingårder, gå på spa eller nyte et bedre måltid på en av områdets populære restauranter. Legg inn noen avslappende timer på Peninsula Hot Springs, som er en samling av naturlig varme kilder. Anlegget har over 20 ulike badeopplevelser inkludert et grottebasseng, tyrkiske dampbad, sauna, avkjølende basseng, familiebadeområde, masserende termiske mineraldusjer og basseng beliggende på en høyde med 360-graders utsikt over landskapet rundt.

Etter oppholdet på Jackalope returnerer dere til Melbourne på ettermiddagen, leverer leiebilen og sjekker inn på Park Hyatt.

Australias røde sentrum

Neste morgen flyr dere videre til Australias røde sentrum. I Ayers Rock bor dere på det unike resortet Longitude 131, som er det beste resortet i Red Centre og et av de bedre i hele Australia. Longitude 131 er en luksuriøs, naturvennlig og romantisk resort der man fra sitt eget telt kan oppleve soloppgang og solnedgang over Uluru, og den urørte naturen ved nasjonalparken.

Longitude 131 luxury wilderness camp.
Utsikten mot Uluru fra de luksuriøse teltene på Longitude 131 kan ikke bli stort bedre.

De 15 designede romslige luksusteltene ligger hver for seg med utsikt over Uluru. Teltene er smakfullt innredet og er utrustet med alle tenkbare behageligheter. Alle måltider og det meste av drikke, inkludert fransk champagne og premium viner, er inkludert i oppholdet. Resorten har et eget eksklusivt utfluktsprogram for sine gjester, som for eksempel Uluru & Kantju Gorge Sunset tour, Kata Tjuta & Walpa Gorge Tour, Uluru Sunrise Walk & Cultural Center tour, Mulgara Gallery og Township Tour.

På Longitude 131 kan vi garantere en unik opplevelse og et minne for livet.

Adelaide og Kangaroo Island

Etter oppholdet i outbacken flyr dere videre til Adelaide. Der tilbringer dere to netter på elegante Mayfair Hotel, som er byens nyeste 5-stjerners hotell. Beliggende midt i hjertet av Adelaide er hotellet nært både restauranter, shopping og severdigheter.

Fra Adelaide er det kun en halvtimes flytur til Kangaroo Island, øya som er kjent for sitt rike dyreliv og sin spektakulære natur. Dere bor i tre netter på fantastiske Southern Ocean Lodge, et prisbelønnet lodge som også er et av Australias aller beste. Fra Southern Ocean Lodge har man en fin utsikt over det mektige Sørishavet, de hvite strendene samt det vakre landskapet på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australias Galapagos. Her vises naturen og det rike dyrelivet på en fantastisk måte.

Oppholdet på Southern Ocean Lodge inkluderer alle måltider og all drikke, inkludert premium viner og fri minibar. I tillegg til utsøkte mat- og vinopplevelser, inkluderer også oppholdet guidede turer slik at man får oppleve mer av det Kangaroo Island har å by på. Besøk Flinders Chase National Park, der Admirals Arch og Remarkable Rocks er noen av høydepunktene i tillegg til dyrelivet.

Kangaroo Island.
Kangaroo Island er et av de beste stedene å utforske dyrelivet i Australia.
Foto: South Australian Tourism Commission

Etter oppholdet på Kangaroo Island returnerer dere med fly tilbake til Adelaide, og videre med Singapore Airlines tilbake til Oslo.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

 • Fra kr 157 000,- per person i Economy Class
 • Fra kr 196 000,- per person i Business Class
 • Fra kr 300 000,- per person i First Class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Australia t/r i valgt klasse med Singapore Airlines
 • Innenlandsfly i økonomiklasse Melbourne-Ayers Rock-Adelaide
 • Flyavgifter og drivstofftillegg iht. dagens satser
 • 2 netter på Grand Hyatt Melbourne inkl. frokost
 • Dagstur til Great Ocean Road inkl. helikoptertur over Twelve Apostles
 • Leiebil i 3 dager med henting og levering i Melbourne
 • 1 natt på Park Hyatt Melbourne inkl. frokost
 • 2 netter på Jackalope Hotel på Mornington Peninsula, inkl. frokost
 • 3 netter på Longitude 131 i Ayers Rock, inkl. alle måltider og drikke (inkl. fransk champagne, premium viner og brennevin), transfer, utflukter, privat dining-experience og 15 minutters helikoptertur over Red Centre.
 • 2 netter på Mayfair Hotel Adelaide inkl. frokost
 • Fly t/r Adelaide-Kangaroo Island
 • 3 netter på Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island inkl. alle måltider og guidede utflukter.
 • All transfer i Australia
 • Turistvisum til Australia

Turen kan forlenges og utvides med flere destinasjoner (for eksempel i Australia, New Zealand eller Singapore).

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Seychellene

North Island og Six Senses Zil Pasyon

8 dager

Fra 300 000,-

Maldivene

Six Senses Laamu

8 dager

Fra 108 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo