Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Utforsk Thailand

Foto: ©EMrpize - stock.adobe.com

Utforsk Thailand


15 dager

Avreise på utvalgte datoer.

Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui, Krabi

Fra 56 500,- per person

På denne 15-dagers turen til Thailand, opplever du høydepunktene i dette fantastiske landet.

Her finner du en bra balanse mellom kulturelle landemerker og nydelige strender, samt aktiviteter og avslapning. I nordlige Thailand cruiser vi nedover Kwai-elven og nyter et autentisk khantok måltid hjemme hos en lokal familie i Chiang Mai. Du vil også få sjansen til å besøke et matmarked der dere kjøper inn ingredienser som skal bruke under et matlagingskurs.

Deretter reiser vi videre sørover mot kysten der vi ferdes rundt som de lokale i «long-tail» båter og «tuk-tuks». Vi drar til strandparadisene Koh Samui og Krabi, der du kan fylle dagene med strandbesøk, turer gjennom frodig regnskog og snorkling i krystallklart hav. Dra på oppdagelsesferd ut til en av de mange øyene eller se mer av landsbyene i en tradisjonell tuk-tuk.

Dette er opplevelsesturen i Thailand du ikke må gå glipp av!

Unike opplevelsesreiser med National Geographic Journeys

National Geographic Journeys er opplevelsesturer som gir deg unik innsikt i reisemålets kultur og natur.

Turene inkluderer komfortable overnattingssteder, ledes av en kunnskapsrik engelsktalende reiseleder og passer for de fleste.

Høydepunkter

 • Nyt en autentisk khantok-middag i en lokal landsby
 • Ta turen Wat Chedi Luang templet og slå av en prat med en munk
 • Thailandsk matlagingskurs og nyt ditt hjemmelagde måltid til lunsj
 • Reis som en av de lokale i «long-tail boats» og tuk-tuks.
 • Besøk den virkelige «Bridge on the River Kwai»

Dagsprogram

Velkommen til Bangkok! Du blir hentet på flyplassen og kjørt til hotellet. Det er ingen planlagte aktiviteter i dag, så du kan sjekke inn på hotellet (fra 14:00) og utforske byen. Det blir holdt et informasjonsmøte ca. kl. 18:00. Her vil du møte de andre gruppemedlemmene, samt reiselederen som vil gi dere info om den kommende turen. Vennligst sjekk i hotellresepsjonen for eksakt tidspunkt for infomøtet.

Vi reiser til Kanchanaburi, der vi kan ta del i et stykke historie fra andre verdenskrig. Du har kanskje sett eller hørt om den berømte filmen “Bridge on the River Kwai”? Vi besøker den ekte varen og tar en togtur over broen. Den er massiv, majestetisk og imponerende, samt gir en fantastisk utsikt over elven nedenfor.

Om morgenen besøker vi Erawan nasjonalpark og et av verdens vakreste fossefall. Ta deg en svømmetur i det turkise vannet, ta bilder fra toppen (hele 1500 meter), eller utforsk regnskogen og se hvor mange aper du klarer å oppdage. Deretter kjører vi til Thai/Burma krigsmuseum og krigskirkegård for å lære mer om den dystre historien til «Death Railway». Over 6000 fanger er begravet på kirkegården. Om ettermiddagen reiser vil til Ayutthaya der vi nyter middagen mens vi cruiser nedover elven på en ombygd båt som tidligere fraktet ris.

Utforsk ruinene av Ayutthaya Historical Park som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Ayuthaya fungerte som Thailands hovedstad fa det 14. til det 18. århundre, og var da rangert som en av de mest fantastiske byene i verden. Deretter reiser vi tilbake til Bangkok for å fly til dagens destinasjon, nemlig Chiang Mai.

Etter et besøk til de lokale markedene med en kokk, vil vi tilberede vår egen lunsj under et thailandsk matlagingskurs, på en privat kulinarisk skole. Senere besøker vi den historiske Wat Chedi Luang og setter oss ned med en av de unge munkene for å diskutere det daglige livet i tempelet og buddhismen. Lytt til munker som messer på Doi Suthep Temple, et av de mest fantastiske templene i Thailand.

Benytt dagen til å utforske byen eller delta i noen av de valgfrie aktivitetene. Senere besøker vi en lokal landsby og nyter en autentisk khantok-middag sammen med en lokal familie. Dette er et «must do» når du kommer til Nord-Thailand. Deretter vil du få muligheten til å snakke med lokalbefolkningen og lære mer om deres hverdag.

Vi flyr tilbake til travle Bangkok for en båttur gjennom Bangkoks kanaler og besøker Wat Po, det berømte «Temple of the Reclining Buddha».

Nyt en fridag i Bangkok, her er det mye å se og gjøre. Alt fra tempelbesøk, museer, spabehandling eller shoppe litt – mangler du fortsatt ideer, ta kontakt med din reiseleder.

En kort flytur fra Bangkok ligger tropiske Koh Samui. Vel fremme ved resortet sjekker vi inn og har resten av dagen til å orientere oss på hotellet og teste ut fasiliteter, som for eksempel en drink ved bassenget.

Hotellet ligger strategisk til i «Chaweng distriktet» med gangavstand til restauranter. Koh Samui ligger på Thailands østkyst og har alt du kunne ønsker deg av en stranddestinasjon. Hvite flotte strender, kokosnøtt palmer, fersk sjømat og varmt klart, vann.

Stig om bord på en tradisjonell «longtail» båt. I dag skal vi komme oss vekk fra den typiske turist stien. De uberørte øyene Koh Madsum og Koh Tan venter på oss og vi kan glede oss til lokal lunsj på stranda. Dersom du føler for det kan du bli med på en inkludert kajakk tur eller snorkle i det klare vannet.

Ta fergen tilbake til fastlandet og bli kjørt til hotellet, som ligger like utenfor Khao Sok nasjonalpark. Hotellet ligger omringet av frodig regnskog og har sterkt fokus på å drive bærekraftig, de har blant annet tett samarbeid med lokalmiljøet. På kvelden får vi en guidet tur i regnskogen og kan glede oss til gode historier ved leirbålet på kvelden.

Khao Sok er en av de eldste eviggrønne regnskogene i verden og ligger omgitt av kalksteinfjell.

Fridag til å utforske området. Bli med på utflukter i jungelen. Hva med en padletur, bade i varme kilder eller bare slappe av på stranden?

I dag tidlig kjører vi til Krabi. Fremme i Krabi går vi om bord på en longtail båt og cruiser forbi mangroveskog på vei til Khao Khanab Nam grottene for å se på de eldgamle maleriene og kalksteinsformasjonene. Senere på dagen hopper vi inn i en tuk-tuk for å se mer av landsbyen og besøker industriområder, blant annet en gummiplantasje og ser hvordan sevjen tappes av trærne. Videre besøker vi rismarker og en butikk der de lager batikk. Vi lærer om kulturen og hverdagslivet i de rurale områdene i sør Thailand.

På kvelden kan du nyte en drink i solnedgangen i omgivelser som har gjort Thailand så berømt. Reiselederen kommer til å gå igjennom hvilke aktiviteter som finnes i området, slik at du kan planlegge hva du ønsker å gjøre de neste dagene.

Bruk dagen slik du ønsker, det være seg en siste innspurt med spennende utflukter eller bare maks avslapning på stranden og kanskje en massasje eller to.

Vi returnerer til Bangkok og turen avsluttes på flyplassen sen ettermiddag.

Ikke klar for å reise hjem? Ta kontakt og vi kan forlenge oppholdet eller booke fly til en ny destinasjon.

Bilder


Reisefakta


Kart

Utforsk Thailand.

Pris

 • Fra kr 56 500,- per person i tomannsrom.

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Oslo – Bangkok på økonomiklasse.
 • Hotell (12 netter), lodge (2 netter)
 • 14 frokoster, 2 lunsjer og 3 middager
 • Transfer ved ankomst
 • Inngang til Thai-Burma krigsmuseum og togtur
 • Besøk til Erawan nasjonalpark
 • Guidet tur gjennom Ayutthaya Historical Park
 • Middag på en omgjort båt som tidligere fraktet ris
 • Båttur i Bangkok sine klongs (kanaler) og Wat Phra Kaew temple
 • Utflukt til Koh Madsum og Koh Tan
 • Innenlandsflyvninger
 • All transport mellom destinasjonene og til/fra inkluderte aktiviteter.

Prisen inkluderer ikke

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Det er også mulig å delta på kortere varianter av denne turen: Dag 1 – 8 eller dag 8 – 15. Kontakt oss for mer informasjon hvis du er interessert i en av disse turene.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Smitteverntiltak

Les hva G Adventures gjør for å unngå smittespredning og for at reisen skal være så trygg som mulig (ekstern link, informasjon på engelsk).

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Fiji, Tahiti, Cookøyene

Reiser til Stillehavet

5-100 dager

Fra 25 000,-

Ecuador

Fascinerende Galapagos

16 dager

Fra 209 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo