Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Tropisk storbyferie i Singapore

Tropisk storbyferie i Singapore


6 dager

Avreise hele året

Singapore

Fra 39 900,- per person

Singapore er den perfekte destinasjonen for en storbyferie. Med et varmt og tropisk klima, utsøkt mat, shopping i verdensklasse og attraksjoner nok til å bli underholdt i ukesvis, er det ikke rart at dette er en av Asias mest populære storbyer.

Singapore er både et land, en by og en øy, og har mange kontraster. Landet er liten i størrelse, men har overraskende mye å by på. Historiske butikkfasader og gamle templer står side om side med ultramoderne skyskapere og eksperimentell arkitektur. 

Attraksjonene i Singapore står i kø for både store og små. Byens mest besøkte attraksjon, Gardens by the Bay, er et imponerende tropisk parkanlegg med supertrær og verdens største drivhus. Ta turen ut til Sentosa Island for en dag på stranden eller i en av de mange fornøyelsesparkene. Besøk eksotiske Chinatown eller Little India, ta en båttur på Singapore River, eller test utelivet i Clarke Quay. 

Supertrær i Gardens by the Bay.
Supertrær i Gardens by the Bay.
Foto: ©Noppasinw – stock.adobe.com

Singapore er kjent for et variert og velsmakende kjøkken, og er en drøm for matelskere. Valgmulighetene spenner fra utsøkte kreasjoner på elegante restauranter til velsmakende klassiske retter fra matvogner på gata. En uslåelig avslutning på dagen er en drink på en av byens trendy rooftop-barer, for eksempel på 1-Altitude som er verdens høyeste utendørs bar med 360 graders utsikt over byen.

Hvis shopping er en viktig del av en storbyferie, har du mye godt i vente. Det er faktisk mulig at uttrykket “Shop till you drop” får ny betydning. Tettheten av kjøpesentre er formidabel, og her kan man glede seg over endeløse rekker med topp moderne shoppingsentre på Orchard Road, eller ta frem pruteferdighetene på noen av gatemarkedene. 

Mandarin Oriental, Singapore
En av restaurantene på Mandarin Oriental.

Mandarin Oriental Singapore

Mandarin Oriental er et ikonisk 5-stjernershotell i Marina Bay-området med kort avstand til byens attraksjoner. Med fantastiske restauranter, velværefasiliteter og komfortable rom er dette det ultimate stedet for en storbyferie. 

Hotellet har 467 rom og 59 suiter, alle med by- eller havneutsikt. Dette tilbudet inkluderer et Sea View Room, med fantastisk utsikt mot havet. 

Mandarin Oriental, Singapore
Marina Bay View Room på Mandarin Oriental.

Hotellet er perfekt plassert i Marina Bay, som er Singapores hovedområde når det kommer til restauranter og underholdning. Skulle man foretrekke å tilbringe dagen eller kvelden på hotellet, så har man hele fem restauranter å velge mellom, samt bar og lounge.

Mandarin Oriental, Singapore
Tropiske omgivelser på Mandarin Oriental.

Mandarin Oriental har et bredt utvalg av trenings- og velværefasiliteter. Et utmerket spa for ansikts- og kroppsbehandlinger, eget fotspa med manikyr- og pedikyravdeling, private yogatimer, 25-meters utendørsbasseng, eget barnebasseng, topp moderne treningssenter og personlig trener er noen av tilbudene.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 39 900,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 59 900,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo-Singapore med Qatar Airways i ønsket kabinklasse.
  • 5 netter på Mandarin Oriental Singapore i Sea View Room inkl. frokost.
  • Privat transfer t/r flyplass-hotell i Singapore

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides med flere destinasjoner, eller gjøres om til en stopover på vei til f.eks. Australia eller New Zealand.

Vil du kombinere jobb og ferie? Les om Workation i Singapore på workations.no.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Filippinene

Shangri-La’s Boracay Resort & Spa

8 dager

Fra 42 900,-

Bhutan

Lykkelandet Bhutan

10 dager

Fra 66 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo