Tropisk storbyferie i Bangkok

Foto: ©wthitiworasith - stock.adobe.com
land
Bangkok
varighet
6 dager
avreise
Avreise hele året
pris
Fra 11 400,- per person
kontakt

Er du ute etter en storbyferie i varmt klima, med nydelig mat, endeløse shoppingmuligheter, spennende kultur og luksuriøse hotell til en god pris?

Da er Bangkok stedet å reise til! Dette reiseforslaget inkluderer 5 netter i denne fascinerende verdensmetropolen, og dere bor komfortabelt på Anantara Riverside Bangkok Resort på vestsiden av Chao Phraya-elven.

Wat Arun i Bangkok.
Wat Arun-templet i Bangkok.
Foto: ©nukul2533 – stock.adobe.com

Bangkok er en hektisk storby, og det er bokstavelig talt hundrevis av ting å gjøre her. Thailands hovedstad har noe for enhver smak, fra templene til markedene og kjøpesentrene, museene, palassene og den vakre arkitekturen. For ikke å snakke om et utrolig velsmakende kjøkken, og nettopp mat får du kjøpt omtrent hvor enn du måtte snu deg. 

Anantara Riverside Bangkok Resort

Chao Praya er elva som snor seg gjennom hjertet av Bangkok. Elva er en viktig transportåre, og en båttur på Chao Phraya er et must på ethvert besøk i Bangkok. Anantara Riverside ligger idyllisk til langs elvebredden, og resortets egen båt frakter dere enkelt til ulike transportknutepunkt.

Anantara Riverside er perfekt å trekke seg tilbake til etter en dag med sightseeing. Med 281 rom og 95 suiter, en stor tropisk hage, et av Bangkoks største svømmebasseng, restauranter i verdensklasse og prisbelønte Anantara Spa, er dette en avslappende oase i den travle storbyen.

Anantara Riverside Bangkok Resort.
Anantara Riverside er en avslappende oase i storbyen.

Resortet har et variert utvalg av restauranter, i tillegg til lounge og barer. En solnedgangscoctail ved elvebredden er obligatorisk, og man kan bli bedre kjent med thaikulturen gjennom de kulturelle showene som resortet arrangerer. Anantara arrangerer i tillegg middagscruise på Chao Phraya-elven, en unik opplevelse som vi anbefaler å legge inn en av kveldene. Cruiset viser deg en annen side av Bangkok når solen går ned, og templene og palassene lyses opp.

Anantara Spa kombinerer spatradisjoner fra østen og vesten, og det er verdt å unne seg en behandling eller to her i løpet av oppholdet. De tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, fra tradisjonell thaimassasje til Elemis ansiktsbehandlinger. 

På andre siden av elvebredden for Anantara ligger Asiatique, et stort restaurant-, shopping- og underholdningsområde med utallige restauranter og barer og rundt 1500 små butikker. En rask båttur over elva gjør det enkelt å ta en kveldstur hit.

Lumpini-parken i Bangkok.
Lumpini-parken i Bangkok.
Foto: ©anekoho – stock.adobe.com

Utforsk Bangkok

Det kan være vanskelig å forlate de behagelige omgivelsene på Anantara Riverside, men vi anbefaler å utforske litt av alt Bangkok har å by på. Historiske og storslagne Grand Palace er et must, og når du først er i nærheten passer det godt med et tempelbesøk på Wat Pho og Wat Arun. For et avbrekk fra storbyen anbefaler vi en spasertur i Lumpini-parken, som er en overraskende stor og grønn lunge midt i travle Bangkok. 

På Siam Square og langs Sukhumvit Road ligger moderne kjøpesentre på rekke og rad, men det er likevel Chatuchak Weekend Market du kommer til å huske for ettertiden. Med sine 15 000 butikker og boder er dette verdens største weekendmarked, og et sted hvor du kan kjøpe det meste mellom himmel og jord. 

Floating Market i Bangkok.
Floating Market i Bangkok.
Foto: ©day2505 – stock.adobe.com

For en annerledes opplevelse anbefaler vi et besøk til et av Bangkoks flytende markeder. Resortet kan hjelpe dere med å organisere en utflukt til en av disse.

Hvis du har mer tid til rådighet, kan vi fint forlenge denne reisen med et opphold på øyene i Sør-Thailand eller en rundreise i Indokina.

Klikk på bildene for større format:

Kart

Pris

 • Fra kr. 11 400,- per person når to reiser sammen, Economy Class
 • Fra kr. 25 900,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Oslo-Bangkok med Qatar Airways i ønsket kabinklasse.
 • 5 netter på Anantara Riverside Bangkok Resort inkl. frokost.
 • Privat transfer t/r flyplass-hotell i Bangkok

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides med flere destinasjoner, eller gjøres om til en stopover på vei til f.eks. Australia eller New Zealand.

Smitteverntiltak

Les hva Anantara Riverside Bangkok Resort gjør for å unngå smittespredning og for at oppholdet ditt skal være trygt (ekstern link, informasjon på engelsk).

Les om smitteverntiltakene til Qatar Airways (ekstern link, informasjon på engelsk).

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll ut skjemaet under og få et uforpliktende tilbud.

Reiseforespørsel
 • Om reisen
 • Ønsker for reisen
 • Kontaktinformasjon
Sending

Flere reiseforslag


Nyhetsbrev

Vær den første som får tilgang til reisenyheter, eksklusive tilbud og inspirerende tips.