Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Strand- og storbyferie i Singapore

Foto: Richie Chan - stock.adobe.com

Strand- og storbyferie i Singapore


9 dager

Avreise hele året

Singapore

Fra 37 500,- per person

Denne pakken kombinerer de beste sidene av Singapore. Dere starter først med 4 netter i sentrum av Singapore, i nærheten av Orchard Road, Singapores shoppinggate nummer 1. Dere avslutter oppholdet med 4 netter på Sentosa Island, der dere kan nyte sol, basseng og strand, eller besøke en av øyas vann- eller fornøyelsesparker.

Ved ankomst Singapore Changi Airport, blir dere kjørt til Shangri-La Hotel Singapore, som er en oase i hjertet av byen. Hotellet ligger på en stort og frodig område, og blir jevnlig kåret til et av verdens beste hotell. Dette var det første hotellet i Shangri-La kjeden, og som satte standarden for alle andre Shangri-La rundt om i verden.

Shangri-La Hotel Singapore
Bassengområdet på Shangri-La Hotel Singapore.

Med luksuriøse gjesterom og suiter i 3 særegne fløyer, samt betjente leiligheter i fire-etasjers villaer, er dette stedet hvor du kan finne ditt eget Shangri-La. Slapp av i fantastisk anlagte hager, ta en svømmetur i bassenget eller skjem deg bort på Chi, The Spa. Når mørket faller på og middagstid nærmer seg, kan du velge mellom The Waterfall, The Line eller Shang Palace. 

Singapore

Singapore er den perfekte destinasjonen for en storbyferie. Med et varmt og tropisk klima, utsøkt mat, shopping i verdensklasse og attraksjoner nok til å bli underholdt i ukesvis, er det ikke rart at dette er en av Asias mest populære storbyer.

Singapore er både et land, en by og en øy, og har mange kontraster. Landet er liten i størrelse, men har overraskende mye å by på. Historiske butikkfasader og gamle templer står side om side med ultramoderne skyskapere og eksperimentell arkitektur. 

Attraksjonene i Singapore står i kø for både store og små. Byens mest besøkte attraksjon, Gardens by the Bay, er et imponerende tropisk parkanlegg med supertrær og verdens største drivhus. Besøk eksotiske Chinatown eller Little India, ta en båttur på Singapore River, eller test utelivet i Clarke Quay. 

Supertrær i Gardens by the Bay.
Supertrær i Gardens by the Bay.
Foto: ©Noppasinw – stock.adobe.com

Singapore er kjent for et variert og velsmakende kjøkken, og er en drøm for matelskere. Valgmulighetene spenner fra utsøkte kreasjoner på elegante restauranter til velsmakende klassiske retter fra matvogner på gata. En uslåelig avslutning på dagen er en drink på en av byens trendy rooftop-barer, for eksempel på 1-Altitude som er verdens høyeste utendørs bar med 360 graders utsikt over byen.

Hvis shopping er en viktig del av en storbyferie, har du mye godt i vente. Det er faktisk mulig at uttrykket “Shop till you drop” får ny betydning. Tettheten av kjøpesentre er formidabel, og her kan man glede seg over endeløse rekker med topp moderne shoppingsentre på Orchard Road, eller ta frem pruteferdighetene på noen av gatemarkedene. 

Sentosa Island

Etter oppholdet på Shangri-La Hotel Singapore, fortsetter dere videre til Sentosa Island for å tilbringe de neste 4 nettene på Shangri-La’s Rasa Sentosa Resort & Spa. Resortet ligger ved Siloso Beach, på vestsiden av øya, og er det eneste strandresortet i Singapore. 

Dette populære og familievennlige feriestedet tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter for både store og små. Ta en dukkert i bassenget, velg en av vannsportaktivitetene, gå en spasertur i resorthagen eller besøk nærliggende Fort Siloso for å lære litt om Singapores historie. Resortets Chi, The Spa har et bredt utvalg av spabehandlinger forankret i asiatiske tradisjoner.

De minste kan utforske, lære nye ting og delta i aktivitetene på barneklubben og ha det gøy på Nestopia, en utendørs lekepark på stranden. I nærheten av hotellet ligger også fornøyelsesparkene på rekke og rad: Sørøst-Asias første Universal Studios, S.E.A. Akvarium, KidZania Singapore, iFly og Mega Adventure Park. 

Shangri-La's Rasa Sentosa Resort & Spa
Trapizza på Siloso Beach.

Se solen gå ned med en solnedgangsdrink på The Bubble Bar, og spis middag på en av resortets 6 restauranter, eller velg et spisested i nærheten. Avstandene i Singapore er små, og vil man ta seg en tur inn til sentrum så er det bare 15 minutter unna.  

På avreisedagen blir dere kjørt tilbake til flyplassen, der dere setter dere på flyet tilbake til Norge.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

 • Fra kr 37 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
 • Fra kr 67 900,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Oslo-Singapore med Qatar Airways i ønsket kabinklasse.
 • 4 netter på Shangri-La Singapore Hotel i Twin Tower Wing Deluxe inkl. frokost.
 • 4 netter på Shangri-La`s Rasa Sentosa Resort & Spa i Twin Deluxe Sea View inkl. frokost
 • Privat transfer Singapore Changi Airport – Shangri-La Singapore Hotel
 • Privat transfer Shangri-La Singapore Hotel – Shangri-La`s Rasa Sentosa Resort & Spa
 • Privat transfer Shangri-La`s Rasa Sentosa Resort & Spa – Singapore Changi Airport

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides med flere destinasjoner, eller gjøres om til en stopover på vei til f.eks. Australia eller New Zealand.

Vil du kombinere jobb og ferie? Les om Workation i Singapore på workations.no.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Sri Lanka

Solferie på Sri Lankas sørkyst

8 dager

Fra 41 500,-

Bali

Nyt livet på tropiske Bali

9 dager

Fra 57 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo