Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Solferie på Sri Lankas sørkyst

Solferie på Sri Lankas sørkyst


8 dager

Avreise hele året

Tangalle, Sri Lanka

Fra 41 500,- per person

Anantara Peace Haven Tangalle Resort er et rolig og tilbaketrukket 5-stjerners resort beliggende på Sri Lankas sørkyst ved den gamle festningsbyen Tangalle. Her får du eksotisk strandliv med kokospalmer som dovent henger over en gyllen strand ved Det indiske hav.

Utforsk Sri Lankas regnskoger, endeløse strender, fiskebyer og teplantasjer. Med et vennlig folkeslag, smaksrik mat og et varmt og godt klima, er det ikke umulig at dette blir ditt nye favorittreisemål. 

Se hva du kan oppleve på Anantara Peace Haven Tangalle Resort.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort har 152 rom og villaer, og ligger ca. 2,5 timers kjøring fra flyplassen. Rommene er lyse, luftige og moderne innredet, med velkjente Anantara-fasiliteter. Prisen inkluderer et Premium Ocean View Room, som har en egen privat terrasse eller balkong, med daybed og utsikt over Det indiske hav. Resortet passer perfekt for et romantisk opphold, men også for de som vil reise med venner og familie.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort.
Nydelig strand på Anantara Peace Haven Tangalle Resort.

Hotellfasilitetene inkluderer en barne- og tenåringsklubb, et nydelig spa, og flere spisesteder. Oppholdet inkluderer alle måltider, og du kan velge mellom restauranter, barer og lounger som serverer alt fra sri lankiske spesialiteter til afternoon tea. På Anantara Spa kan du bestille en av deres prisbelønte ayurvediske behandlinger.

Det finnes et bredt utvalg av aktiviteter på resortet. Du kan delta på nybegynnerkurs i surfing i små grupper på maks 4 personer. Er du erfaren ligger noen av Sri Lankas beste surfestrender bare en biltur unna. Vil du holde deg til flatere vann, så er padlebrett (SUP) et godt alternativ. Ta en yogatime på stranden, på yogapaviljongen eller i din egen villa. Resortet har et 25-meter langt svømmebasseng, treningsrom, tennis- og badmintonbane og utlån av sykler. 

Anantara Peace Haven Tangalle Resort.
Resortet har mange aktiviteter å velge mellom.

Sri Lanka har opplevelser og aktiviteter for enhver smak, og resortet kan hjelpe dere med de fleste opplevelser og utflukter. Dra på utflukt for å se nyklekkede skilpadder ake seg ut i havet mellom april og september. Resortet har også guidede naturturer, dagsturer til teplantasjer og byturer i Tangalle og Galle, turer til nasjonalparker og fuglereservat, matlagingskurs, og mye, mye mer. 

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 41 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 62 500,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo-Colombo med Qatar Airways i ønsket kabinklasse.
  • 7 netter på Anantara Peace Haven Tangalle Resort i et. Premier Ocean View Room, inkl. alle måltider
  • Privat transfer t/r flyplass-hotell på Sri Lanka

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Singapore

Tropisk storbyferie i Singapore

6 dager

Fra 39 900,-

India, Nepal

Utforsk India og Nepal

17 dager

Fra 38 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo