Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Six Senses Yao Noi

Six Senses Yao Noi


8 dager

Avreise hele året

Koh Yao Noi, Thailand

Fra 59 500,- per person

Phang Nga Bay i Sør-Thailand har noen av verdens mest spektakulære kalksteinsklipper, og det er dette som setter scenen for ditt magiske opphold på den tropiske øya Koh Yao Noi. Øya ligger mellom Phuket og Krabi, og det tar bare 45 minutter med båt fra Phuket før du ankommer Six Senses Yao Noi.

Six Senses Yao Noi har 56 forhøyede villaer bygget i moderne stil som gir dere sjenerøst med plass. Villaene finnes i varianter med ett og to soverom, med private evighetsbasseng med solsenger. Her har dere en egen privat sfære uten innsyn, med utsikt over sjøen og klippene i Phang Nga Bay. Oppholdet inkluderer en GEM (Guest Experience Maker), som skreddersyr oppholdet etter deres ønsker.

Se hva du kan oppleve på Six Senses Yao Noi.

Fasiliteter i villaene inkluderer blant annet vinkjøleskap, espressomaskin, organiske Emperor-madrasser, romslige bad med badekar og regnskogdusj, Bose lydsystem, TV, yogamatter og minibar.

Resortet har flere restauranter og barer, med fokus på Thailands matkultur. The Hilltop er resortets mest eksklusive spisested, med en bærekraftig meny og spektakulær utsikt. 

Six Senses Yao Noi
Fantastisk utsikt over Phang Nga Bay.

The Living Room, The Dining Room & Chef’s Table og The Den er navnene på de andre spisestedene, og hvis man heller ønsker å tilbringe tiden i sin private villa er det også mulig å få måltidene servert der.

Six Senses Spa tilbyr et bredt utvalg individualiserte behandlinger fra profesjonelle terapeuter. Spafasilitetene i seg selv er imponerende, og inkluderer juicebar, treningssenter, sauna, tre avslappingsområder, ti behandlingsrom, meditasjonsrom, skjønnhetsrom og yogaklasser.

Six Senses Yao Noi
Utendørs kino er en av aktivitetene man kan velge mellom.

Six Senses Yao Noi tilbyr også et bredt utfluktsprogram. Båtturer til nærliggende øyer med longtailbåt eller luksusyacht, dykke- og snorkleturer, Muay Thai-klasser, mountain biking, kulturelle utflukter og utendørs kino er noen av aktivitetene dere kan velge mellom.

Etter 7 netter er det tvilsomt at dere har lyst til å reise hjem igjen, så hva med å kombinere dette oppholdet med en uke på Six Senses Samui eller en tropisk storbyferie i Bangkok?

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 59 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 88 900,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo-Phuket med Qatar Airways i ønsket kabinklasse.
  • 7 netter på Six Senses Yao Noi i en Hideaway Pool Villa inkl. frokost
  • Privat transfer i bil og båt mellom flyplass og hotell

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Thailand

Six Senses Samui

8 dager

Fra 36 900,-

Thailand

Tropisk storbyferie i Bangkok

6 dager

Fra 20 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo