Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Six Senses Samui

Six Senses Samui


8 dager

Avreise hele året

Koh Samui, Thailand

Fra 36 900,- per person

På den nordlige spissen av Samui smelter fantastiske Six Senses Samui inn i den naturlige vegetasjonen. Her kan du slappe av ved et enormt evighetsbasseng med panoramautsikt over Thailandbukta.

Koh Samui ligger kun 45 minutter med fly fra Bangkok, og dere blir hentet på flyplassen ved ankomst. 

Six Senses Samui har 67 romslige villaer, hvorav 60 har private evighetsbasseng. Villaene har utsikt mot havet eller de tropiske omgivelsene, og har ett eller to soverom. En Hideaway Villa har ett soverom, og en privat veranda med solsenger og utsikt over velpleide hager. Resortets evighetsbasseng er en kort gåtur unna. Dette er en intim og bortgjemt romkategori for de som ønsker privatliv.

Six Senses Samui.
Six Senses Samui ligger helt nord på et nes på Koh Samui.

I andre enden av skalaen så har resortet en gigantisk villa på 900 kvadratmeter, med eget evighetsbasseng, to soverom og direkte adgang til stranden. Perfekt for to vennepar eller en familie. Kontakt oss for pris på denne romkategorien.

Fasiliteter i villaene inkluderer blant annet private verandaer med solområde og utendørs spiseplass, romslige bad med badekar og utendørs regnskogdusj, espressomaskin, bluetooth lydsystem, LCD TV og 24-timers tilgang til en GEM (Guest Experience Maker), som skreddersyr oppholdet etter deres ønsker. 

Six Senses Samui har flere spisesteder å velge mellom, og dere kan også velge å få maten servert i deres egen villa. Dining on the Hill serverer frokost og middag med internasjonale og asiatiske smaker. Dining on the Rocks serverer innovative matkonsepter med fantastisk service og utsikt. Drift at the Beach er en strandbar som serverer drinker og mat fra grillen.

Six Senses Samui.
Fantastisk utsikt over Thailandbukta fra resortets evighetsbasseng.

Spaoopplevelsen på Six Senses Samui holder som alltid høyeste standard, med spektakulær utsikt fra innen- og utendørs behandlingsrom. I tillegg til en omfattende meny av tradisjonelle behandlinger tilbyr også spaet yoga, reiki og pilates.

Koh Samui er en velutviklet destinasjon med et stort utvalg av aktiviteter både på land og på sjøen. Kontakt deres Guest Experience Manager som hjelper dere å skreddersy oppholdet etter deres ønsker. På resortet er det i tillegg en del aktiviteter å velge mellom, som yoga, Tai Chi, Thai-matlagingskurs, utendørs kino og et ukentlig cocktailparty der dere kan mingle med de andre gjestene. 

Etter 7 netter er det tvilsomt at dere har lyst til å reise hjem igjen, så hva med å kombinere dette oppholdet med en uke på Six Senses Yao Noi eller en tropisk storbyferie i Bangkok?

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 36 900,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 60 500,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo-Koh Samui med Qatar Airways og Bangkok Airways i ønsket kabinklasse.
  • 7 netter på Six Senses Samui i en Hideaway Villa inkl. frokost
  • Privat transfer t/r flyplass og hotell

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

Vil du kombinere jobb og ferie? Les om Workation på Koh Phangan på workations.no.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


India, Nepal

Utforsk India og Nepal

17 dager

Fra 38 900,-

Filippinene

Shangri-La’s Boracay Resort & Spa

8 dager

Fra 42 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo