Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay


8 dager

Avreise hele året

Nha Trang, Vietnam

Fra 72 500,- per person

Vietnam har med tiden blitt et populært reisemål. Likhetene med nabolandet Thailand er mange, men der Thailand har blitt såpass turistpåvirket at det stadig blir lengre mellom de skjulte perlene, har Vietnam i større grad forblitt autentisk.

Uansett hvor i verden man er, har Six Senses som varemerke å kombinere luksuriøse resorter med ekstraordinære omgivelser. Six Senses lar deg dessuten komme tett innpå stedenes særegne kultur og tradisjoner – på lokalbefolkningens premisser.

Six Senses Ninh Van Bay
Restaurant «Dining by the Rocks» har fin utsikt over Ninh Van Bay.

Ninh Van Bay går rett inn i den kategorien, med frodig urskog som dekker fjellene på den ene siden og Sørkinahavet på den andre siden. 

Restauranter og fellesarealer ligger nesten helt nede på en idyllisk strand, omkranset av koselige og usjenerte gjestehus. Resortet har fire forskjellige restauranter. Alle holder høy standard og har forskjellige konsepter. Fra det uformelle og familievennlige med utsikt over havet, til romantisk fine-dining for to, med stearinlys og nygrillet hummer i en innredet grotte. 

Dette reiseforslaget inkluderer syv netter i Hill Top Pool Villa, som ligger i fjellsiden like ovenfor resortet. Her bor dere helt privat med utsikt over både fjell og hav, med eget basseng på terrassen. Selve huset er bygget i naturmaterialer i tradisjonell vietnamesisk stil og glir elegant inn i landskapet. Samtidig er det fasiliteter som wifi, TV, dusj/badekar, minibar og vannkoker til te/kaffe.

De ville og vakre omgivelsene i Ninh Van Bay er som skapt for yoga og meditasjon, og resortet har naturligvis spa-avdeling og massasje.

Six Senses Ninh Van Bay
Yoga på svabergene ved resortet.

Dagene fylles med så lite eller mye aktivitet som dere selv har lyst til. Opplev solnedgangen på et romantisk cruise for to i en tradisjonell vietnamesisk trebåt, eller stå opp før sola for å kunne bli med en av de lokal fiskerne ut på fisketur. Om man ikke er noen morgenfugl, er det bare å bli med på en guidet båttur senere på dagen for å kjøpe fersk fisk og skalldyr direkte fra fiskerne. Guiden er også kokk, så på hjemturen kan dere diskutere hvordan dagens fangst skal tilberedes og serveres til middag. 

Verdens korallrev er som kjent truet av økende temperatur i havet. I Ninh Van Bay ligger det en såkalt korallfarm hvor du kan “plante” nye koraller på et rev og til og med adoptere ditt eget lille økosystem under vann.

I tillegg er det selvsagt et stort utvalg av aktiviteter man kan forvente i et tropisk paradis; dykking, snorkling, kajakk og vannski for å nevne noe. 

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 72 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 104 900,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo – Nha Trang med Qatar Airways og Vietnam Airlines i ønsket kabinklasse.
  • Privat transfer med bil og båt t/r flyplass-resort
  • 7 netter i en Hill Top Pool Villa på Six Senses Ninh Van Bay inkl. frokost

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Thailand

Six Senses Samui

8 dager

Fra 36 900,-

Bali

Solferie på Bali

8 dager

Fra 27 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo